Re: vrojtime
I'm always late.
Ka njerez qe kane talent ne dhurim, kane nje magji rrethuese nganjehere ne forme aureole qe i afron me engjejt.
per ti pare duhet thjesht te besosh.
Jo racionalisht, me shpirt,emotivisht.
racionalisht koha nuk kthehet vecse ne dy akrepa.
racionalisht gjithcka kthehet ne strategji,ne kompeticion, emotivisht ne natyrshmeri e rastesi.
Gjithmone kam menduar se te dallosh njera nga tjetra, ne gjendje dremitjeje,enderren dhe makthin duhet te shikosh fytyren e njeriut tek i perjeton,nese buzeqesh, vogelushja po shikon nje enderr nese jo,makthi po i manipulon gjumin.
Nganjehere te zgjuarit eshte trondites,sidomos kur te shkundin se gjendja jote nen makth po keqesohet.
ngjan me zgjimin nga sonambulizmi maje nje pallati ne ndertim, nga frika rrezikon edhe koken,vetem e vetem se dikush mendon te te shpetoje.
(E kam bere edhe vete kete gabim,ndersa mendoja te kunderten).
mgjth kur ke shpetuar nga tronditja e gjendjes maje nje pallati ne ndertim ne gjendje sonambulizmi, kur ke kuptuar qe makthi ishte thjesht makth, e kur kupton se te jesh njeri dmth nganjehere edhe dobesi e ca emocione te tjera, kupton se jo gjithe gjendja e gjumit ishte mbreteruar nga makthi.
Nga enderra te ka ngelur nje shije e embel, nje copez nga hiri i aureoles qe do te te sherbeje si fener ne pyll.
Thenie: une pranoj aq sa njerezit mund te me japin.
Une nuk dua me te pretendoj asgje, dhe per me teper me ne fund nuk kam me arrogancen e mendimit te meritimit.
to become simple was the hardest home work.