Re: vrojtime
Degjo zemra,
e kam te veshtire ,per mos me thane te pamujtun,me besu se ajo e meparshmja ishte koincidence kur ti,pas 2 postimeve te 2 vajzave shkodrane ,(postimet ishin ne italisht ,besoj,thjesht per te tregu nje situate qe ka ndodhe e tille..te pakten ajo qe tregova une) "tallesh" me shkodranet duke thane qe nuk kuptohet mire a jane asimilu apo jane integru ato me italianet...Une ketyne koincidencave nuk i besoj!Ironia jote ishte krejt pa vend!
Po nuk u mjaftove vetem me dhanien e nje mendimi shume te gabum per sa na perket ne shkodranve po ne nje moment te dyte ,kur te akuzuan me te drejte ,u terhoqe duke thane :" nuk e kam thane ..dmth e kam thane po nuk kam nenkuptu ate qe kam shkru...dmth kam dashte me thane nje gja tjeter".Mendoju mire para se te shkrush here te tjera..dhe pasi ta bash,pasi ti vulosesh me nje postim ne Forum, deli per zot mendimeve te tuja,nese te kundershtojne meso ti mbrosh duke dite me i argumetu.S'ka nevoje me te fillu me te shpjegu se nje njeri qe ka lind e asht rrite ne Shkoder ,ne nje qytet me shume tradita kultura e zakone,asnjehere s'ka me u asimilu,edhe pse mund te jetoje nen trysnine dhe influencen e popullsise nder ma te lashte te botes .Une inat s'kam me asnjeri;edhe po ti kem s'vij ketu me shfry me ty...Thjesht s'me pelqejne njerezit qe flasim ne tym mbi argumenta te cilat nuk i njofin...e aq ma teper ata qe hedhin gurin e mshefin doren!Kaq..!
P.S Te me falin moderatoret per dalje nga tema!