vrojtimi i mesiperm kishte ngjyrime kurioziteti, mbase ndonje nga shumifishat e personaliteteve te mi me nick tjeter mund beje vrojtim me ngjyrim xhelozie /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ptuh!
Me majmuna si puna jote merrem une perdite qe i nxjerr me shkelma nga laboratoti informatikes ktu.KApa njonin perveshi sot se ishte tu chatu dhe e ngrita nga karrigia:"Sa here te kam thene mer pis!"."Amon,paç zotin,me lej-tha-se lashe takim me njonen ne chat,(dhe me tregoi foton,yll ajo).-Pyte,pyte ka noj shoqe... /pf/images/graemlins/laugh.gif
zbuloj qe kam shoke qe pavarsisht moshes se re, duken si ato pensjonistat me kapele republike qe tunshin bastunin tere nerv kur i boje zhurm para deres. e qe me vone i shifje me gazete Eros neper stola... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk ka feste me budallaqe se Shen valentini, e keto dite me ndodh te shikoj vetem njerez te vetmuar qe i japin rendesi jetike, qe qurraviten me idene e mos marrjes se nje tufe trendafilash, dhe femra me vite te djegura nga martesa qe duan dicka romantike ne princip, jo se u behet vone shume ne e marrin ne date 14 a 24. Po Pegi-t te vogel kete dot s'ja thosha tek me fali nje kartoline te kuqe valentini qe e kishte "ndertuar" vete ne kopesht. Ajo ishte shume e cilter dhe e lumtur ndersa me tregonte se sa shume kallama sheqeri te kuq ne forme zemre kishte marre nga shoket e shoqet.
-"E shikon sa shume njerez me duan" dhe me tregoi dockat e mbushura me karamele e kartolina. Vetem paramendoj se cdo me thote 10 vjet prej tani.
-"E shikon sa me duan, me dhuruan vath/byzylyk/unaze ari"
ia bejne edhe njerezit nganjehere...
dua te them qe aq sa varet edhe nuk varet,nga njerezit,ia bejne nuk e perdor per kuptim negativ,sa nganjehere edhe te ndertojne njefare copeze jete,mos harrojme femijerine,psh.
Ajo nuk quhet e ber ajo quhet e ndikuar , mos do te thuash qe ti e var jeten tek njerez te tjere ? Une sdo ja beja kete gje kurre vetes po mbase ka dhe nejrez te tille nuk habitem
une po them qe femijet ndikohen,ose me mire pak a shume u ndertohet jeta nga prinderit.
do te pergjigjesha edhe cfare bej,por sinqerisht me duket e painteres.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.