virtually dmthFillimisht postuar nga spaced out II:
[qb] Ok, i guess i'll definitely kill myself now /pf/images/graemlins/blush.gif :smash: [/qb]
Kam vene re qe jam plotesisht dakort me kte qe thua ti,duke shtuar qe nuk e di ku po na con kjo gje...,Ne te mire a ne te keq,shpresoj ne te mire,por me keqardhje parandjej te keqen e madhe.Tullumbaci nuk merr me ajer,duhet shfryre qe te mos plaseFillimisht postuar nga abstract:
[qb] kohe transformimi kohe ndryshimesh...
kam vene re, se roli i patriarkalizmit po dobsohet... popuj homogjene po dobsojne dhe rolin e atdhetarizmit.
verej gruppe te nacionaliteteve te ndryshme ne nje menyre farnatike duan te mbajne gjalle kte ndjenje...kjo nje shenje e asaj qe ndjehet se po zbehet...transformohet...humbet...?
apo po balancohet???
instikti im ky?
----------------
...kur e verteta te jete e lire, athere dhe liria do jete e vertete... [/qb]
intellectual hibernation in progress /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash: :tipsy:Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] ke sens humori space.
...heshtje,me ka marre malli per te. [/qb]
:thumbsup:Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] 1-Kam vene re qe dimri me dhjet humorin dhe nga Nendori deri ne Shkurt me rritet dukshem numri i fjaleve te pista qe perdor. (jo akoma ne nivele alarmuse /pf/images/graemlins/smile.gif )
2-.... gjithashtu kam vene re qe ca rob duke mos ditur kuptimin e drejte te te qenurit "open-mind", ja fusin/zhysin vetes.... po keq ama!! Problemi eshte qe mua me vjen keq, seriozisht! [/qb]