Vriten edhe 4 pushtues...

gezim lame

Primus registratum
Re: Vriten edhe 4 pushtues...

me vjen keq kur shoh nje teme te tille
kam pare shume njerez qe protestojne ne amerike kunder kesaj lufte dhe kane njerezit e tyre atje
amerika nuk nje kallep ku te gjithe kane nje mendim te gjithe duan nje politike dhe perkrahin gomeret e tipit b-ush
nuk do ia uroja dhe nuk do gezohesha me vdekjen e askujt kujdo qofte
per sa bejme ne toke ka nje ZOT qe do na gjykoje nje dite

a-alket

Primus registratum

ndoshta ndonje moderator e shikon kete teme dhe ben nje ban te merituar nje morri fondamentalist

alkemisti

Primus registratum

Kushdo qe shkon per te vrare ne nje vend te huaj e ka merituar te vritet kushdo qofte...
Sa per ban ti mos u mrezit se nuk ben njeri ban me dhan mendimin tan ore mi halesh...

Bora*

Primus registratum

ja me shkoqur:

"mire se kali ngordhi po nuk e lene as mizat rehat"

alkemisti

Primus registratum

Puna ishte se ai qe ngordhi ishte qen dhe na takon ne njerezve ta hedhim ne lume...

Ksenia

Primus registratum

Une mendoj se ai qe "ngordhi" edhe mund te ishte qen nuk jam e sigurte,po ama ti NUK JE NJERI.Kjo eshte me se e sigurte.Ti je si ata qe poshterojne edhe kufomat!
TURP TE KESH!

alkemisti

Primus registratum

si? mund te ishte qen?...
mjaft me msime morali tashme...
jepi xhaxhi BUSH-it mesime morali ti...

Ksenia

Primus registratum

Po te marre pjese ne forum i jap qe c'ke me te!
Po ti mos u sill si cakall.

ali

Primus registratum

Sot u dha nje lajm se nje ushtar Amerikan ka hedhur disa bomba kunder shokeve te tij, sipasoje jan plagosur 13, 6 ne gjendje te rende.

assassino26

Primus registratum

Tani me mbushet mendja 100% kur shoh tema te tilla qe Amerika ka te drejte qe lufton plehrat e tilla.Ikni mer nreni bythen perpjete ka dielli 5 here ne dite mos i qani hallin Amerikes se u vrane 10-20 trima se ka edhe 250 mije te tjere ajo...
Rrofte Amerika dhe ushtaret amerikane qe do tregojne vendin Gjithe plehrave fondamentaliste sa me shpejt te jete e mundur.Mbase vjen edhe dita jote o Sh-h Shqipe-hale...
Shif icik sa irakene kane dezertuar edhe nqs te kap ndonje stacion europian shihe pak si priten nga populli ushtaret amerikane...Si CLIRIMTARE.

alkemisti

Primus registratum

Qe kjo eshte lufte fetare kete e pranove edhe vete...
Ti assasino, djali kopil virtual i Bushit mbylle halen!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SH_H:
[qb] Qe kjo eshte lufte fetare kete e pranove edhe vete...
Ti assasino, djali kopil virtual i Bushit mbylle halen! [/qb]
o DEBIL,injorant i trashe.mso te lexosh.nqs kjo lufte eshte fetare sepse duhet te zhduken morrat e alkaides gjithe fondamentalistet e trashe te ketij shekulli qe trashesia e trurit te tyre pa rrulla i ka lene me shekuj prapa atehere ashtu qofte.Ik pirdhu o fondamentalist i ndyre.Mbeshtillu me kallupe dinamiti edhe shko hudhju ne qafe sateme qe te ka dhuruar fatkeqsine tende por me shume tonen qe jeton.Injorant

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Abdullah:
[qb]
Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] ndoshta ndonje moderator e shikon kete teme dhe ben nje ban te merituar nje morri fondamentalist [/qb]
Ti servil amerikan shikoje nje here kete foto:
viktimat amerikane [/qb]
I kam pare foto te tilla edhe ne kullat binjake,te siguroj qe nuk ishin viktima prej amerikes,sic i kam pare edhe ne filmime direkte ekzekutimet e sadamit,prerjet e kokave prej talebaneve etj etj...

Ksenia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SH_H:
[qb] Me bushtrat si puna jote si cakall duhet te sillesh... [/qb]
Tani e marr vesh se pse diskutimi yt eshte i ketij niveli intelektual.Ky forum ishte me i respekuar kur nuk ishe ti.

ali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga VVV:
[qb]
Fillimisht postuar nga Abdullah:
[qb]
Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] ndoshta ndonje moderator e shikon kete teme dhe ben nje ban te merituar nje morri fondamentalist [/qb]
Ti servil amerikan shikoje nje here kete foto:
viktimat amerikane [/qb]
I kam pare foto te tilla edhe ne kullat binjake,te siguroj qe nuk ishin viktima prej amerikes,sic i kam pare edhe ne filmime direkte ekzekutimet e sadamit,prerjet e kokave prej talebaneve etj etj... [/qb]
Kurse tani te siguroj une se jane prej Amerikes.