Votoni per vajzen me te mire te Forumit!

ameba

Forumium maestatis
Re: Votoni per vajzen me te mire te Forumit!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kondre zgjedhjet jane te rregullta /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po nuk e vezhguan nderkombetaret nuk besojme gja ne knej /pf/images/graemlins/tonguee.gif

2rp2yic.jpg

alinos

Forumium maestatis
Re: Votoni vajzat e AF per Kryetare Bashkie!

Moonwalker ishalla fiton qe te fitosh dhurata nga firma WINSTON /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

meqe jemi ke tema. Po fiton Satin_Black dhe per kete thashe se nuk e pi winstonin. Une e kam lene duhanin per arsye shendetesore.

[/ QUOTE ]

Ste jap cigare ka dhurata /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

mos me thuaj se po me gjuan me taten, se ka kalu kaq shume kohe qe s'ndodh virtualisht, sa nuk di cilen emotikon te vendos /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

Kondre zgjedhjet jane te rregullta /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po nuk e vezhguan nderkombetaret nuk besojme gja ne knej /pf/images/graemlins/tonguee.gif

2rp2yic.jpg

[/ QUOTE ]

votove ti rrusho /pf/images/graemlins/pickellonja.gif kallzo i cik per cilen nga ato qe ta ka liru krevatin ke votu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Te hysh 5 here me 15 niqe e te votosh per ate qe e di vete ti /pf/images/graemlins/angel.gif
The Big Brother is Watching /pf/images/graemlins/eek.gif

ALTIN

Primus registratum

Moonwalker /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Cfar me gjujt mi /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

antip

Primus registratum

A si nuk dim me bo 1 votim pa manipulime ne Shqipot! Edhe ne forum ka lind problemi i votimit te shumefishte me certifikata te ndryshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

e ke shume gabim ti shok. albot jane te zgjut...te drejten qe kane per 1 vote, e 10-fishojne /pf/images/graemlins/laugh.gif, i shtojne te drejta vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ejjjjj po mir u dashka me hap accounte te tjera ktu me fitu ee,mire pra per mua LUFTA SAPO NISI /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Mos Lips, moooooossss /pf/images/graemlins/laugh.gif

Permbahu. Ti e di qe nuk jeton dot me kshu gjonash ne ndergjegje.

Me mire shkojme pime i kafe bashke dhe shohim si do e shajne fituesen kur t'mos i plotesoje kerkesat e popllit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mire ,me zbute po i ul armet /pf/images/graemlins/lol.gif sdq per siguri po e marr ate pjaten qe mund te thyhet lehte tja fus fitueses nxhung kokes /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

qyqja mi goc, po ti qeke shpuze fare mi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca kujto ti, se gjithe keta azgana qe po votojne do e lejne fituesen nje sek vetem e??? Po ajo do i kete kudo, qe nga mjesi e deri n'mjes... /pf/images/graemlins/grin.gif

ruje pjaten per noi qoke /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Uiiiiii sa kot per ke te ze be.... /pf/images/graemlins/eek.gif
Pashe ca rezultate qe me ngjashin me shume si "shoqe-shoqe votuese"... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse , une i dhashe 5 votat e mia e nese me lejohet....
Votoni Muuuuuaaaaaaaaaaaaa..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mozo mthuaj flm se tkam votuar ty dhe Tranon /pf/images/graemlins/laugh.gif ( troc muhabeti hudhni leket /pf/images/graemlins/laugh.gif )

S

Scorpion

Guest

Moz te kam votu dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif Se s'kishe per te marre noi vote /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Ju bashkon 1 gjo ju te dyve; deshira me ra n'sy. Femrave i falet, po meshkujve papapapapa.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Jo dhe aq ti Moz, nuk vuajme aq shume, po te ishte e kisha nis votimin me 10 vota diference /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po une per te ra nsy e bej gjith kte mi,ndaj i dua votat se skam me ca bie nsy /pf/images/graemlins/frown.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une edhe per ty votova qepare... mos var turinjte... /pf/images/graemlins/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

**mendon qe duhet te qaj me shpesh qe tmarri vota meqe me Lufte sja dilej /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

votove ti rrusho /pf/images/graemlins/pickellonja.gif kallzo i cik per cilen nga ato qe ta ka liru krevatin ke votu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Vota asht sekrete mi mizerje /pf/images/graemlins/smash.gif

Gjithsesi nuk kam votu per asnji qe nuk e kam pa te pakten njehere me rrobe banje /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: BigBrother-it thuj ta ktheje koken nga ana tjeter /pf/images/graemlins/winkwink.gif

mozaiku

Primus registratum

E para, Mjau -mjau une ta kam inotin, se ke vone pinkun te paren ne liste. /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe robt influhencohen nga kjo gje /pf/images/graemlins/laugh.gif. E dytaaaaaa.... ca rob s'duhej ti kishe vone fare ne liste, se s'jane te denje me konkuru me mua... /pf/images/graemlins/laugh.gif
More vesh?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S: Une terhiqem nga gara, se s'qeshe e zonja me more votat heren e kalume , ku isha vetem vete konkuruese, imagjino tani. /pf/images/graemlins/cry.gif Pastaj nuk me pelqejne disfatat dhe dorezohem vete para se me gjujte armiku /pf/images/graemlins/laugh.gif.