Votoni per vajzen me te mire te Forumit!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Votoni vajzat e AF per Kryetare Bashkie!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
goce, nuk udheheq dot vetem une se m'ze vetmia /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Mos ki fryk Trano se t'vijn si mizat mas mjoltit.

Ça ka ndodh andej nga spitali moj? Ç'njerëz bukëshkalë. Ti i shëron e kta me vrap të kthejnë krahët /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Mos ki fryk Trano se t'vijn si mizat mas mjoltit.

[/ QUOTE ]

Ja, njeri qe m'i di vlerat. Te kam pas krahun e djathte ke klinika keshtu qe do ishte nje privilegj i madh per mua qe te behesh brigadier i fushates time. T'i lej t'gjitha ty n'dore....ene modelin e flokeve biles /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

SB koke me koke me Pinkun. Ja dhe kuotat e fundit te basteve:

Pink Paradise 1.1
SB 1.25
Shiraz 1.3
....
....
....
etj, etj, etj

[/ QUOTE ]

pinku mre Ujk qenka bo si Interi ne Itali mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

O Uko m'vej 2000 lek n'kok per Shiron /pf/images/graemlins/laugh.gif

It's an honor to be nominated /pf/images/graemlins/lol.gif

Dmth vetem une dhe 2 nofkat e mia te tjera (ilegale) paskan votuar per mua? Mire mire po si keni mire punet kshu, sidomos ti Kondre. Ty ta kam mbeshtetur cdo kandidature /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahaha shume lezetshem qenka ketu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
une u tregova shum e drejte...nuk votova per vete...dhe kam vetem nje noçke legale...merci toute le monde...ju ftoj te gjitheve te pime nje gote...te BAB LYMI... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Fituses do i dhuroje nje ore WINSTON /pf/images/graemlins/grin.gif

alinos

Forumium maestatis

nqs vazhdon te mbese po ajo ne krye, mos u lodh kot s'e nuk e pi Winstonin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Thnx atyre qe me paskan vu midis 5 femrave te preferuara te forumit. Jam e sigurte se jane familjare e shoqni /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Qerratai

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

cila pjese e imja te ben te mendosh se jam burre, se jam kurioze ta di...

tonce ti hala nuk e ke kuptuar se kjo s'me fyen, sidomos kur vjen nga e njejta dore me 20 niqe /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ALTIN

Primus registratum

He mi se shaka bera skisha bere ndonje here thashe ta provoj /pf/images/graemlins/grin.gif E fshij prap tekstin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Qerratai

Primus registratum

cila pjese e imja te ben te mendoj se jam burre, se jam kurioze ta di...

[/ QUOTE ]

No comment /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

Moonwalker ishalla fiton qe te fitosh dhurata nga firma WINSTON /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

alinos

Forumium maestatis

He mi se shaka bera skisha bere ndonje here thashe ta provoj /pf/images/graemlins/grin.gif E fshij prap tekstin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

jo lere, se sapo bere te lumtur nje njeri!

ALTIN

Primus registratum

mAsTeRmInD si nuk me dhe nje vote me andej nga djemte e mire /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

alinos

Forumium maestatis

Moonwalker ishalla fiton qe te fitosh dhurata nga firma WINSTON /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

meqe jemi ke tema. Po fiton Satin_Black dhe per kete thashe se nuk e pi winstonin. Une e kam lene duhanin per arsye shendetesore.

ALTIN

Primus registratum

[/ QUOTE ]

jo lere, se sapo bere te lumtur nje njeri!

[/ QUOTE ]

Sdua qe ta shijojne lumturine time dhe te tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ALTIN

Primus registratum

[/ QUOTE ]

meqe jemi ke tema. Po fiton Satin_Black dhe per kete thashe se nuk e pi winstonin. Une e kam lene duhanin per arsye shendetesore.

[/ QUOTE ]

Ste jap cigare ka dhurata /pf/images/graemlins/wink.gif

ALTIN

Primus registratum

Satin_Black ka kohe qe te fitoj se do mbyllet me 1 prill votimi /pf/images/graemlins/grin.gif I fus nja 3 here te votume un me 3 emra te ndryshem e manipuloj zgjedhjen /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif