Votoni per vajzen me te mire te Forumit!

notorious

Primus registratum
Re: Votoni per vajzen me te mire te Forumit!

n'fakt me qen i sinqert deri n'fund... un ty doja me t'votu paperina

po ti akoma sme ke thon qe pse duhet me t'votu...?

Nobis

Primus registratum

me PS-ne jam dhe jam dicka ne PS...je i kenaqur tani ? /pf/images/graemlins/lol.gif

notorious

Primus registratum

ste pyta ty mor /pf/images/graemlins/laugh.gif

po thash qe sme ka shku asiher menia me pyt noi ''shoqe'' para se fillojm te thithemi... se ke parti voton /pf/images/graemlins/smile.gif

notorious

Primus registratum

ore tani e pash un qe esht vot me % kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

emrat ishin shum... un votova Rozalinen m'duket...

abs

nuk e di...

Apapapa kenka ba lumi det' ktu /pf/images/graemlins/eek.gif

Jam qe jam n'list /pf/images/graemlins/cool.gif, kerkoj EMRAT e atyne qe kan votu per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif, se kam nje mendje speciale sot /pf/images/graemlins/devil.gif

ALTIN

Primus registratum
Re: Votoni vajzat e AF per Kryetare Bashkie!

Jepjani nga nje vote atyre qe kane 0% se nuk jane te jetimores /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

maty

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E para, Mjau -mjau une ta kam inotin, se ke vone pinkun te paren ne liste. /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe robt influhencohen nga kjo gje /pf/images/graemlins/laugh.gif. E dytaaaaaa.... ca rob s'duhej ti kishe vone fare ne liste, se s'jane te denje me konkuru me mua... /pf/images/graemlins/laugh.gif
More vesh?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S: Une terhiqem nga gara, se s'qeshe e zonja me more votat heren e kalume , ku isha vetem vete konkuruese, imagjino tani. /pf/images/graemlins/cry.gif Pastaj nuk me pelqejne disfatat dhe dorezohem vete para se me gjujte armiku /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

po kjo apo eshte propaganda jote? /pf/images/graemlins/smile.gif

abs /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Jac'--&gt; /pf/images/graemlins/kiss.gif dmth = hyn' list? /pf/images/graemlins/booki.gif

/pf/images/graemlins/grin.gif

( /pf/images/graemlins/kiss.gif back)

PS: me ket' rast pershnes Fantazine se nuk e kisha 'pa' kaher, hallo Sternchen, wie geht es dir ? /pf/images/graemlins/smile.gif

ALTIN

Primus registratum

Koeficenti i llotos per fituesen /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise 1.1
Shiraz 1.1
MoonWalker 1.1
Satin_Black 1.1
Dahlia 1.1
Iola 1.1

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ah te qafsha moj Shege......

Edhe djemte kane nje teme po vetem me tre faqe.... doni te beheni dhe kryetare ju...

[/ QUOTE ]

Ne merremi vesh kollaj me njeri-tjetrin /pf/images/graemlins/devil.gif

ALTIN

Primus registratum

Kush ka votuar per veten te tregoje /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

maty

Primus registratum

une mora vetem 2 vota!!!! kush me ka votuar? niente male /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Ik shko bej ca certifikata fallco dhe hajde voto prap /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

maty

Primus registratum

une thashe se do me votoje ti!!! /pf/images/graemlins/kiss.gif

une i dua te merituara votat /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

kush me voton do i jap nje puthje ne balle!! /pf/images/graemlins/rockband.gif

ALTIN

Primus registratum

Jackline po do te votoje prap un se kam certifikata fallco /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ngele i jashte ligjshem ter jeten o derbardhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

maty

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif grazie!!! /pf/images/graemlins/kiss.gif

po mos ja thuaj te gjitheve!!!shshsh /pf/images/graemlins/kiss.gif

ALTIN

Primus registratum

Na terheq vendi /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif rri urte ti se 1 vote e more /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif po edhe un si nga vendi qe jam, kur m japin gishtin...un du jo trupin, po edhe kodin e bankes /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse, vazhdo ne ilegalitet se mire e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif i drejti sha buk sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

pinkparadise si pretendente per fituese te zgjedhjeve cdo i premtosh elektoratit /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif