moire mos u tall me fakirat amon /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] Kondrapedalo ,meqe ke ditelindjen sot po te jap dhe nje :kiss: ,por kjo teme duhet me u mbyll ,se e kam vendosur /pf/images/graemlins/laugh.gif Zeqo eshte dhe do te jete cuni me i mire !!! sa tregoni xhelozine ju te tjeret... :devil: [/qb]
sa per fakir te blej me shpi une /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] Conte sikur nuk te kisha permend ty... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Ca te bej une nje here mund te votoj ,po do ti kisha dhene dhe disa vota Zeqos ,qe mos i afrohej njeri as me skaf.. :devil: [/qb]
:lol: ...ka nje problem ,ty te mungon nje derrase.. :tipsy:Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]sa per fakir te blej me shpi une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Conte sikur nuk te kisha permend ty... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ho me te lumte ...Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Asnjoni dhe PIKE! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
derras mua hem zot pervec se puntore e lavderushme qenke dhe injorante se paragjykonke /pf/images/graemlins/smile.gif ehh medet :lol:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]:lol: ...ka nje problem ,ty te mungon nje derrase.. :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]sa per fakir te blej me shpi une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
Ku po shkon me kete postim...?? :smash: Varja ,vleresoj me shume kush e ka thene /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb]derras mua hem zot pervec se puntore e lavderushme qenke dhe injorante se paragjykonke /pf/images/graemlins/smile.gif ehh medet :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]:lol: ...ka nje problem ,ty te mungon nje derrase.. :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
O Zeqo Miora apo MOira se spo e kuptojm neve ... /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] ore e tha miora i ka vdek nena asja pune /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]