VOTONI-Kush osht cuni mo i mire ne forum?

assassino26

Primus registratum
Re: VOTONI-Kush osht cuni mo i mire ne forum?

Anny :kiss: Nuk do zhgenjehesh per kete qe bere.Ti pipiricka ta mbash mend.Mire qe svoton aty ku duhet po merresh edhe me dizinformime :smash:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga anny:
[qb] ej po rrini mire mo,ceshte kjo pune brima ,lengje mos e ndryshoni temen
pipi meqe ti ja dhe.... voten kondres une po ja jap voten peshkut
he se me plase na merre dhe voten ime [/qb]
Hiiiiiii! Moooooooooooosssssssss!

Ambulancën ju lutem. M'lujti noflla venit /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
kondre zmbrapsu ti se ja rregulloj une qefin kesaj,iu iu pordhte
ik ik te thashe
pipiiiiiiiii pse fshifesh pas kondres.ik kondre se hoqa shapken /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

[qb]

Ambulancën ju lutem. M'lujti noflla venit /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
kondrapedal,te lutem shume na ler pak se ashtu eshte puna,po ik pra pse me mban,o anny ky me mban mua ma ben me hile,per tae pune une kam cizme dhe s pyes nga shapka jote e vogel sa nje gogel uuu iku dhe komdra u tremb me duket,varja hajde ketu ti moj,,,,se do ikim te hame darke....boll qeshem dhe u zume.

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Anny :kiss: Nuk do zhgenjehesh per kete qe bere.Ti pipiricka ta mbash mend.Mire qe svoton aty ku duhet po merresh edhe me dizinformime :smash: [/qb]
shpresoj te jete keshu degjove ,se nuk jemi zgjedhej parlamentare ketu,qe te marresh voten vetm per vet
ik tani se isha ne nje sherr me pipin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

[qb]
[qb]

ik ik te thashe
pipiiiiiiiii pse fshifesh pas kondres.ik kondre se hoqa shapken /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:
oj anny oj tmarrt e mira /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

po jane ber fare
le se neser do dale me paruke i kemi lene gjysmat e flokeve

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Bliska*:
[qb]
[qb]
[qb]

ik ik te thashe
pipiiiiiiiii pse fshifesh pas kondres.ik kondre se hoqa shapken /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:
oj anny oj tmarrt e mira /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ça e mire ta marri ate mi bliska,ajo eshte dreqi vete,ta dish ti si eshte ajo,eshte nje vogelsire e poshter po te punon zbor fare eshte e llahtarishme,po meqe ra fjala,po ti mi per ke voton?

Verizion

Primus registratum

Si asnjeanese qe jam votoj per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

pipi uk jam edhe aq e keqe una,pel koken e ime,jam goc e mil,ade te behemi shoqe

pipiricka

Primus registratum

U te desh una pel tya,po ne gjithmone,cfaredo qe te behet,me kedo qe te jemi,ne cdo rast te mire a te keq(ptu ptu larg qofte!)do jemi bashke,more vesh moj poshtersira ime e logel qe te kam shume xhan.
tani futja voten shpejt kondrapedalit!!!!

Kondrapedali

Kondrapedali

Uuufffff! Bela me kët milet. Dalin durësh e ta sillin me shapka e çizme kaptinës! Un tërhiqem nga votimet për parregullsi n'sistemin zgjedhor dhe për manipulime t'rënda. Tani le t'ndërhyj SH.B.A /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

[qb] Si asnjeanese qe jam votoj per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o bliska po he mi dhe ti kap njerin dhe jepja...voten,se sprish pune te madhe se mos do vihen vertet ne krye te shtetit,te viheshin kketa do ikte dynjaja me vrap per ty mbytur ne det me koke,hopa!

anny

Primus registratum

vota njehere hidhet mi dhe une ja dhashe peshkatarit...voten
o kondre po mos u zmbraps ti tani mos u terhiq,se zgjedhjet mund te ndryshojne nga momenti ne momente /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Oj pipi ku e di une sdi ke te zgjedh kta jan njeri me i mire se tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pale me zgjedh nji i ngel hatri tjetrit e kshu me rradhe, ktu ene te votosh sta qujne lol

pipiricka

Primus registratum

[qb] Uuufffff! Bela me kët milet. Dalin durësh e ta sillin me shapka e çizme kaptinës! Un tërhiqem nga votimet për parregullsi n'sistemin zgjedhor dhe për manipulime t'rënda. Tani le t'ndërhyj SH.B.A /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uuu ja fute kot ti tani,SH.B.A spo zgjidh dot hallet e saj,ka ngè te merret me fushaten tone elektorale te Albforumit,aman mo mos dil nga fushata se nuk ta dhashe kot une....voten,dhe ska gje se aq e patem ne,u pajtuam per hir te shtetit(forumit me sakte) dhe zgjedhjeve.Akoma te kemi,apo te humbem?

Kondrapedali

Kondrapedali

Po rri dot qeni pa hongër m...? /pf/images/graemlins/laugh.gif Aq rrij edhe un larg jush! SH.B.A e thirra se o bo e modës :wink: . Këtu më keni mes tuaj, si Skënderbeu Lirinë (ja ate t'Salës /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

assassino26

Primus registratum

Shkoni ke faqja e pare. e ksaj teme.klikoni ke voto tani aty klikoni ke peshkatari dhe uola.Vota juaj eshte e sakte.
Une thashe se ti Bliska kishe votuar per mua...Akoma mendohesh ti???

pipiricka

Primus registratum

[qb] Po rri dot qeni pa hongër m...? /pf/images/graemlins/laugh.gif Aq rrij edhe un larg jush! SH.B.A e thirra se o bo e modës :wink: . Këtu më keni mes tuaj, si Skënderbeu Lirinë (ja ate t'Salës /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
e kemi parasysh vete ne pa merak po jo me aq krahasime te goditura,se na behet qejfi neve,mos rri mos rri larg nga ne se e shumta ne burg do perfundosh,dhe e pakta nje masaker nga klani yne,ok?

Verizion

Primus registratum

Nuk isha e sigurt nese ishin votat te lira apo si ne Shqiperi prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti o lal ske nevoje per vota /pf/images/graemlins/wink.gif

pipiricka

Primus registratum

[qb] Oj pipi ku e di une sdi ke te zgjedh kta jan njeri me i mire se tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pale me zgjedh nji i ngel hatri tjetrit e kshu me rradhe, ktu ene te votosh sta qujne lol [/qb]
po hemoj dhe ti sa mendohesh,zgjidh njerin kot per sport dhe ja mbaroi filmi,publicitet,pastaj he mi dhe ti bej fallsifikime si te gjithe,mos u mendo shume dhe ne fund ,qe mos ti ngeli hatri asnjerit,thuaj:p.s(mos ti ngeli hatri kujt)ok? he tani pa frike fare!