VOTONI-Kush osht cuni mo i mire ne forum?

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: VOTONI-Kush osht cuni mo i mire ne forum?

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Nderkohe qe ftoj njekohesisht te pavendosurit qe te mos mendohen me por te zgjedhin racionalitetin, duke votuar per S6T6N6.

slogani: NJE VOTE ME SHUME, NJE TEME ME SHUME :wave: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif , a s'i thone kesaj detyrim, apo mos jam une gabim?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kesaj i thone fushate elektorale, nuk e ke pa Bushin me Kerryn ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jim, pse dhe ty te kan von ne liste :confused: ti ke vdek ne vitet 70 :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

Epo mire...
une akoma ngelem pa votu,
se as Bushin as Kerry-n s'e du!!!! :tipsy:
Gjithcka bejne ata,
e bejne boten per me rotullu,
per me pas pare boll,
e me hanger nje "kavanoz mjalte",
e popullin e shkrete pastaj e harojne
dhe e zhytin ne balte!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Jimo, heren tjeter hapi syte lol!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Zonja e Zoterinj!

Mos gaboni e te genjeheni,
voten tuaj me e dhene huq,
ngadal, ngadal mendoni mire,
se cili kandidat eshte me i mire.
Ne kete bote ka njerez shume,
qe premtojne e ulurojne
voten tuaj me e fitu,
dhe ne fund pastaj juve iu harojne.

Amanet nga,
Shqiptarja

P.S. VOTA E JUAJ VLEN SA EDHE VET JU!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

Degjojeni kete shqiptaren se kot nuk flet kjo dicka din /pf/images/graemlins/smile.gif

ermir celanji

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] Nderkohe qe ftoj njekohesisht te pavendosurit qe te mos mendohen me por te zgjedhin racionalitetin, duke votuar per S6T6N6.

/pf/images/graemlins/laugh.gif , a s'i thone kesaj detyrim, apo mos jam une gabim?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kesaj i thone fushate elektorale, nuk e ke pa Bushin me Kerryn ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jim, pse dhe ty te kan von ne liste :confused: ti ke vdek ne vitet 70 :lol: [/qb]
ene ti fort lista ke manipulu mbasi u krijove.

ermir celanji

Primus registratum

[qb]
[qb]

Jim, pse dhe ty te kan von ne liste :confused: ti ke vdek ne vitet 70 :lol: [/qb]
ene ti fort lista ke manipulu mbasi u krijove.

Shqiptarja

Primus registratum

Harap.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Jo se di gjo, por e din, e pashe se keto fort ja nisen me premtime, me manipulime, me detyrime me i mare votat tona, e thashe me dal e me i vetdijesu njerezit se nuk osht kollaj me dhane veten...voten desha me thane!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermir celanji

Primus registratum

[qb] Harap.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Jo se di gjo, por e din, e pashe se keto fort ja nisen me premtime, me manipulime, me detyrime me i mare votat tona, e thashe me dal e me i vetdijesu njerezit se nuk osht kollaj me dhane veten...voten desha me thane!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shume ankesa nga ana jote jep voten dhe ik e futja nje darke te mire te bari jone se paguj une.

shtriga

Primus registratum

djali me fandastik ,inteligjen ,i bukur ,i embel, i regullt,goje sheqer,flori i gjall eshte zequa

shtriga

Primus registratum

e po kuptohet qe vellackon tim do votoj une. ZEQUA ESHTE ME I MIRE NE FORUM. :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Sigurisht qe gabohesh shtrige e keqe...Djali me i mire jam une :angel: Votoni per mua dhe per premtimet e mia

Shqiptarja

Primus registratum

Jimo ore Jim
sa don me ushtru ndikim,
po ja qe une nuk votoj
derisa dikush te me detyroj,

te me detyroj pa detyrim,
pa manipulim e pa premtim,
se kshu e do kjo pune,
s'jepet vota me lehtesim!

A kuptove apo jo?! ( s em'u kujtu tani Xhevrija te Portokallija /pf/images/graemlins/laugh.gif )

susana

Primus registratum

baaaah sa te gjata paskan qene keto zgjedhjet :idea: :idea: :idea:

RAUL

Primus registratum

hi... :wave: me se fundi u zgjodh dhe fitusi i kesaj gare kaq te fort, /pf/images/graemlins/laugh.gif
falenderoj te gjith ato qe kan votuar gjithashtu falenderoj bashkin e tiranes si dhe ministrin e brendeshme per mbarvajtjen e ketyre votimeve.. /pf/images/graemlins/smile.gif

fitusi i kesaj gare eshte PESHKATARI me shumicen e votave..pergezime plako /pf/images/graemlins/wink.gif si shperblim do marresh nje 1000$ dhe nje tuf me lule per fantazin sepse ajo u fut mik.. :tipsy:

vendin e dyte e morri ZEQO pilafi urime plako edhe ti,,si shperblim do marresh 500 dollar dhe nje tuf me lule per JOY sepse dhe ajo ka kontribuar ne kete fush.. /pf/images/graemlins/wink.gif

urime qe te dyve sepse e meritoni me te vertet :thumbsup:

te tjert vijn me rradh... /pf/images/graemlins/wink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

RAUL CELIBASHI shpall rezultatet :lol: :lol: :lol: (ky asht nji proces i manipulur) :tipsy:

Florus

Forumium maestatis

[qb] RAUL CELIBASHI shpall rezultatet :lol: (ky asht nji proces i manipulur) :tipsy: [/qb]
ktu jam dakort sepse ka fakte :cool: ne fillim te temes, te votimet dilte se ka fituar "nje tjeter qe nuk eshte permendur... " :idea: pra fitues jane gjithe cunat pervec atyre qe jane permendur aty :devil:

p.s. si nuk u bene zgjedhje te ndershme iher ne Shqiperi papapa edhe dum te futemi ne FOKB (Forumi Organizates se Kombeve te Bashkuara) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

FITUES NUK KA perdrisa nuk kane votuar te gjithe forumistat..per shembull une!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL, te gjithe mendojne per vehte, ti mendon per te tjeret, cfare altruisti qenke ti mer!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

[qb] FITUES NUK KA perdrisa nuk kane votuar te gjithe forumistat..per shembull une!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL, te gjithe mendojne per vehte, ti mendon per te tjeret, cfare altruisti qenke ti mer!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he pra he..po kujt tja thuash se.. /pf/images/graemlins/laugh.gif kto jon mesuar vetem me korrupsjon :smash:

satana ti fitoj mbas 4 vjetesh se per kete vit i fitoj peshkatari... :wave: :lol: