VOTONI-Kush osht cuni mo i mire ne forum?

drenicaku

Primus registratum
Re: VOTONI-Kush osht cuni mo i mire ne forum?

ahah, Shaka boni, Une jam cuni me i mire ne forum po cmendoni?!!!

ahhehagea

indrit

Primus registratum

PO HEC EBURR I DHEUT SE ME MU FITOJNE TE GJITHE,EDHE TI PO VOTOVE PER MU KE PJESEN TATE OK TAKU. :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Votimet vazhdojne.Une jam ne pritje te rezulatit perfundimtar.Ju premtoj se nqs do zgjidhem une me i miri juve goca do keni shume ndryshime ne jeten tuaj.
Se pari ajo sdo jete me monotone.
se dyti do keni nga nje af-ist ne dispozicion per gatim pastrim dhe :wub:
se treti sdo keni nevoje te punoni me pasi do jemi ne qe punojme per ju.
Pa llogaritur uje dhe drita 24 ore ne dite.sHSume rruge te asfaltuara edhe shume e shume te tjera e te tjera qe sdo keni me nevoje te ngrini zerin per ti kerkuar pasi do ju plotyesohen me ze te ulet.
Mos harroni
VOTONI PESHKATARIN

S6T6N6

Forumium maestatis

VOTUES!!!

Ve re qe ketu premtohet dashuri, miresi dhe respekt ne kembim te nje vote!!! Valle PSE, me thoni PSE duhet te kerkohet nje gje e tille dikush qe eshte koshient se gjate gjithe kesaj periudhe ne AF ka qene i nderuar, i respektuar apo ka replikuar mbi argument...

Une nuk premtoj asgje ne lidhje me ato qe lartpermend kandidati rival (flip floper) por ju garantoj qe per sa kohe do jem ne AF, nuk do t'ju mungojne temat e reja qe shkaktojne diskutime interesante dhe ju mbajne te lidhur perpara PC per te thene fjalen tuaj.

E mbyll duke ju thene se qe te jesh "i mire" duhet te vihesh ne funksion te gjithe komunitetit ne nje menyre apo ne nje tjeter dhe jo te individualizohesh duke "interpretuar te mirin" me seicilin anetar.

vote-icon.jpg

S6T6N6

H

harap

Guest

rezultatet me te medha i paska nje tjeter qe nuk eshte ne liste /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

tek kategoria "nje tjeter qe nuk eshte ne liste" jane gjithsesj 12 vota qe te perpjestuara per rreth 4000 anetare meshkuj qe ka Albforumi i bie qe 0.003% e anetareve kane nje simpati te vecante per ty harap :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

RAUL

Primus registratum

per partin votova un.. /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] rezultatet me te medha i paska nje tjeter qe nuk eshte ne liste /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
O Kapterroooooooooooooooo . Mos t T RRej menja se edhe NQS Nuk je n Liste nuk je ti Primari po ho ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Dihet kush??Akoma sjane mbyll votimet ketu?? :wink:

RAUL

Primus registratum

sa kemi filluar ti numerojm... :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] sa kemi filluar ti numerojm... :tipsy: [/qb]
Raul pse ne komision je ti??Une thash se ishe pertendent :tipsy: Okay po futem nje cik mik per Peshkon pra...

assassino26

Primus registratum

Votimet dihet qe duhet te zgjaten...Seshte e drejte.Une s'kam mbledhur akoma plumba sa me duhen per te luftuar armikun :tipsy:

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] rezultatet me te medha i paska nje tjeter qe nuk eshte ne liste /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
O Kapterroooooooooooooooo . Mos t T RRej menja se edhe NQS Nuk je n Liste nuk je ti Primari po ho ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE
do ishte ulje per mu te isha ne ate liste /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

U Qyqaaaaaaaaaa MI noneeeeee . Ti njele tu bo Sondazhe Me Pm mer Kush o mo i Votumi ...

Shqiptarja

Primus registratum

Cuna, na tregoni mer se kur jon zgjedhjet ne menyre qe te me ngelet akoma kohe deri tek votimi!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. PO sa rival qe kemi merrrr!!!!! :cool: :lol:

S6T6N6

Forumium maestatis

I bej thirrje te gjithe anetareve te rinj te AF qe te votojne per mua pasi premtoj se do i mbeshtes dhe familjarizoj me komunitetin me te madh ne web. Nderkohe qe ftoj njekohesisht te pavendosurit qe te mos mendohen me por te zgjedhin racionalitetin, duke votuar per S6T6N6.

slogani: NJE VOTE ME SHUME, NJE TEME ME SHUME :wave:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] sa kemi filluar ti numerojm... [/qb]
Raul pse ne komision je ti??Une thash se ishe pertendent :tipsy: Okay po futem nje cik mik per Peshkon pra... [/qb]
un nuk merrem me keshtu lloj gjonash se e di qe e fitoj me perqindje te madhe.. :tipsy: sa per mik hajde pak knej ka aneksi ta bojm mend.. :lol: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Nderkohe qe ftoj njekohesisht te pavendosurit qe te mos mendohen me por te zgjedhin racionalitetin, duke votuar per S6T6N6.

slogani: NJE VOTE ME SHUME, NJE TEME ME SHUME :wave: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif , a s'i thone kesaj detyrim, apo mos jam une gabim?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermir celanji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga JIM_MORRISON:
[qb]
shqiptare mire e ka goca pellumba jemi.........
pasaj cjane keto sorra qe thua................
:mad: :mad: [/qb]
Kadal Jimo, mos shpejto, pa lexo iher se c'kam thene ne fund te atij postimi!!!!
kam bo ca perjashtime, e n'dac me e dit, ti bon pjese tek ato perjashtimet lol /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
me then te drjten u hutova kur e lexova ne fillim thashe nuk eshte shqiptarja ajo qe i thote keto,se kam vene ne dyshim miqesine tone.............. :kiss:

ermir celanji

Primus registratum

persa i peket votave konkorova tek cuni me i keq ne isha mire,keshtu qe ketu nuk kam shpresa.