O Kapterroooooooooooooooo . Mos t T RRej menja se edhe NQS Nuk je n Liste nuk je ti Primari po ho ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] rezultatet me te medha i paska nje tjeter qe nuk eshte ne liste /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Raul pse ne komision je ti??Une thash se ishe pertendent :tipsy: Okay po futem nje cik mik per Peshkon pra...Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] sa kemi filluar ti numerojm... :tipsy: [/qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]O Kapterroooooooooooooooo . Mos t T RRej menja se edhe NQS Nuk je n Liste nuk je ti Primari po ho ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTEFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] rezultatet me te medha i paska nje tjeter qe nuk eshte ne liste /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
do ishte ulje per mu te isha ne ate liste /pf/images/graemlins/smile.gif
un nuk merrem me keshtu lloj gjonash se e di qe e fitoj me perqindje te madhe.. :tipsy: sa per mik hajde pak knej ka aneksi ta bojm mend.. :lol: :kiss:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]Raul pse ne komision je ti??Une thash se ishe pertendent :tipsy: Okay po futem nje cik mik per Peshkon pra... [/qb]Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] sa kemi filluar ti numerojm... [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif , a s'i thone kesaj detyrim, apo mos jam une gabim?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Nderkohe qe ftoj njekohesisht te pavendosurit qe te mos mendohen me por te zgjedhin racionalitetin, duke votuar per S6T6N6.
slogani: NJE VOTE ME SHUME, NJE TEME ME SHUME :wave: [/qb]
Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]me then te drjten u hutova kur e lexova ne fillim thashe nuk eshte shqiptarja ajo qe i thote keto,se kam vene ne dyshim miqesine tone.............. :kiss:Fillimisht postuar nga JIM_MORRISON:
[qb]Kadal Jimo, mos shpejto, pa lexo iher se c'kam thene ne fund te atij postimi!!!!shqiptare mire e ka goca pellumba jemi.........
pasaj cjane keto sorra qe thua................
![]()
[/qb]
kam bo ca perjashtime, e n'dac me e dit, ti bon pjese tek ato perjashtimet lol /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]