Vlëreso (për mirë apo keq) vendpushimet shqiptare

Vlëreso (për mirë apo keq) vendpushimet shqiptare

Duke qen se pas fundit te boterorit sezoni i plazhit vjen behet akoma me intensiv, dhe duke ditur se shume prej jush tashme kane shkuar ne plazh kete vere, po hap kete teme.

Ketu ju lutemi te vlereosni per mire apo keq, vendet ku keni shkuar kete vere, plazhet, restorantet, lokalet, ushqimet, pijet dhe sherbimin qe ju kane ofruar.
Mbetet te kenaqur apo te zhgenjyer? Ju ndodhi ndonje gje interesante? Ne kete menyre kjo teme mund te kthehet ne nje guide per pushuesit e tjere nga AF, do dime ku duam te shkojme dhe cilat vende do benim mire t'i evitonim.

Faleminderit.
VLORA-0093.jpg

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Vlëreso (per mire apo keq) vendpushimet shqiptare

me keqardhje them se pushimet nuk do ti bej sivjet ne Shqiperi. Infrastruktura skandaloze, cmimet teper te larta dhe kushtet e papershtatshme jane tre arsyet kryesore qe me cuan ne vendimin e marre.
Nejse per sivjet zgjodha Alanian (Turqi) ku pagova 1270 euro ne nje hotel me 5 yje (gjithcka perfshire ne cmim)

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une kam qene ne Dhermi vjet dhe sivjet dhe do shkoj serish.
E vetmja gje qe kushton pak shtrenjt jane dhomat per te fjetur pasi gatimi nuk kushton shume.E keshilloj Dhermiun per te gjithe ata qe kane nevoje per qetesi totale pa shume aktivitete.
Dhermiu ka shume vende ,brigje fantastike,ku mund te behet plazh dhe nudo pasi nuk te shqeteson njeri.Ka sherbim sh te mire dhe rruget thuajse jane rregulluar.Ne te ndodhet dhe nje disko e hapur Havana ku mund te kercehet per qejf dhe me cmime mesatare.Nuk kam ngelur aspak e zhgenjyer nga Dhermiu dhe besoj edhe te tjere ndajne mendimin tim.

Nje vend tjeter ku do keshilloja eshte dhe Kroreza qe nisesh me jaht nga Saranda dhe udheton dicka te 25- 30 minuta.Eshte nje nga plazhet me te bukura qe kam pare ndonjehere.Ka rere dhe guraleca.Ka nje stil shume te bukur me cadra prej kashte te medhaja dhe shezllona te rehatshem.Ka hotele qe me thene te drejten se di sa kushtojne se skam qendruar per te fjetur.Ka disa restorante per gatim te cilat gatuajne shume lire.Ne darke jahti riniset per te te kthyer serish ne Sarande.Ja u keshilloj!

Blendi

Primus registratum

Dhermiu eshte padyshim njeri nga vendet me te bukura. Ka qen gjithmone, une jam shume xheloz per Dhermiun se kam shkuar qe i vogel fare dhe me duket sikur me kane vjedhur sekretin. /pf/images/graemlins/smile.gif
Megjithate, edhe pse kjo teme ka per qellim te vleresoje vendet ku behet plazhi me i mire dhe ku leku juaj ka me shume vlere. Por turizmi eshte me teper se kaq dhe ne kohet Globale asgje nuk duhet te na cudise.

Nisma e Bathore Beach eshte prove e kesaj. vini re se si keta te rnij kane hapur nje faqe interneti qe ka marre vemendje nga media te huaja. Ata i ftojne turistet e tyre ne shtepite e tyre, per cmime teper konkuruese ndaj hoteleve. Tashi, une nuk e di ca mund te beje dikush ne Bathore. Por me gjithe qejf do shkoja me nje grup 3 deri 6 vete ne Bjeshket. Dua te shetis deri tek alpet ne kembe. Si i behet?
banner-home01.jpg

banner-faces-01.jpg

big-bathore-01.jpg

abs

nuk e di...

Iola me eksplorimin e vendit tone qenke mire! me kenaqe! /pf/images/graemlins/smile.gif

Mbas dy javesh do shkuaj me gjate per bjeshket alpet tona.

Disa zvicerian qe e kane shetit shqiperine mire thojne: shqiptaret vete se dine cfare kane, n fakt ne e dime po bajme medemek /pf/images/graemlins/devil.gif

Sic e dini dhe zvicra eshte vend malor, prandaj jam befasuar pozitivisht nga to. ato theksojne malesine dhe relievin e shkodres, si natyre mahnitese shume te vecante...

Kendej eshte shume i theksuar shtegtimi (te ecurit ne kembe neper male) natyrisht me mjetet e nevojshme me vehte ( cante udhetimesh shpinde, me cader ku do flene, harte e tc).

Ah do flisja me ore te tera, dhe jo cfare kam degjuar por dhe cfare kam perjetuar vete. Nga veriu ne jug eshte mrekulli /pf/images/graemlins/smile.gif

Dhe une enderroj me nje grup te vogel prej 4-6 vetash te baj nje shtegtim te tille!

Super Ide kjo Tema per te shkembyer pervojat /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Malesia e Veriut-Thethi

Bjeshke.JPG

LUME.JPG

03Theth_11_.JPG

theth_5_.JPG

03Theth_4_.JPG

ujku81

Primus registratum

Vlora ka per te qene dhe kete vit (ashtu si vjet) vendi me i preferuar per pushime ne Shqiperi. I ka te gjitha, detin fantastik me disa plazhe (Vlore, Radhime, Orikum, etj), malin (Llogara), ushqimin shume te mire (keshilloj Paradise ne Radhime), argetimin (cdo fundjave ka party me kengetare live, ndersa cdo dite disko), mundesi te ndryshme per fjetjen (hotele, shtepi, kamp), infrastrukture ne permiresim (per uje nuk kane vuajt noj here, drita ka pa nderprerje, kane bere rrugen deri ne Orikum yll fare), sherbime (markete, banka, exchange, etj). /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

E vetmja gje qe mund t'ju bezdise eshte karakteri ca i ashper i vlonjateve, vjen kamarieri e te thote: He, ca do merrni ju?!?!, po dhe ky problem eshte ne rregullim e siper, dy heret e fundit qe kam qene atje kishin marre kamarieret nga Korca e Pogradeci, rob zoti. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ujku81

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
me keqardhje them se pushimet nuk do ti bej sivjet ne Shqiperi. Infrastruktura skandaloze, cmimet teper te larta dhe kushtet e papershtatshme jane tre arsyet kryesore qe me cuan ne vendimin e marre.
Nejse per sivjet zgjodha Alanian (Turqi) ku pagova 1270 euro ne nje hotel me 5 yje (gjithcka perfshire ne cmim)

[/ QUOTE ]

Per sa dite 1270 Euro??? Me duket cik shtrenjte, oferta super all inclusive hotel me 5 yje ne Antalya varionte tek 700-900 Euro, apo e ke ne cift shifren?? /pf/images/graemlins/smile.gif

^Ira^

Forumium praecox

Vlora ka per te qene dhe kete vit (ashtu si vjet) vendi me i preferuar per pushime ne Shqiperi. I ka te gjitha, detin fantastik me disa plazhe (Vlore, Radhime, Orikum, etj), malin (Llogara), ushqimin shume te mire (keshilloj Paradise ne Radhime), argetimin (cdo fundjave ka party me kengetare live, ndersa cdo dite disko), mundesi te ndryshme per fjetjen (hotele, shtepi, kamp), infrastrukture ne permiresim (per uje nuk kane vuajt noj here, drita ka pa nderprerje, kane bere rrugen deri ne Orikum yll fare), sherbime (markete, banka, exchange, etj). /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

E vetmja gje qe mund t'ju bezdise eshte karakteri ca i ashper i vlonjateve, vjen kamarieri e te thote: He, ca do merrni ju?!?!, po dhe ky problem eshte ne rregullim e siper, dy heret e fundit qe kam qene atje kishin marre kamarieret nga Korca e Pogradeci, rob zoti. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Varet ku ke qene qe te kane sherbyer ne ate menyre, por ne pergjithesi sherbimi ne Vlore eshte i mire.
Vlora dhe per mua /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ujku81

Primus registratum

Kam qene ne disa vende ne Vlore, sherbimi eshte permiresuar shume nuk e diskutoj, e thashe gjysem me shaka. /pf/images/graemlins/smile.gif Megjithese vjet na ka rastis dhe te shofim kamarieret duke u zene me grushta ne sy te klienteve dhe jena shkri, po varja. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

O Iola, une s'te njof e ti s'me njef, po kur te moresh naj here tjeter naj fuoristrade, me thuj edhe mu. Bo i sevap. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Interesante ideja e Bathores.... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

Per sa dite 1270 Euro??? Me duket cik shtrenjte, oferta super all inclusive hotel me 5 yje ne Antalya varionte tek 700-900 Euro, apo e ke ne cift shifren?? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

natyrisht qe cift, 1-12 gusht /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Kam kuptuar se fluksi i turisteve nga kosova kete vit ka rene ndjeshem. E keni vene re? ka qen prej motit te keq apo u lodhen nga mungesat e turizmit shqiptar?

Vazhdojne te mungojne paketat me udhetime?
Mua me vjen cudi se si nuk ka agjenci turistike me aktive?
Nuk ka nje mirorganizim kur fillon sezoni, secili punon me vete dhe fytyra e turizmit shqiptar behet ndonje pronar hoteli arrogant...
Ministria e Turizmit fle.
Pse nuk ka koncerte cdo nate ne plazh? Koncerte cdo nate? pse jo?

ujku81

Primus registratum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

natyrisht qe cift, 1-12 gusht /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Do ja kercitke me nargjile andej per qejf, une kur isha mora dhe furnizim per Shqiperi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

GrifshAAA

Primus registratum
Re: Vlëreso (per mire apo keq) vendpushimet shqipt

Per mua pushimet jane andej nga jugu: Vlore pika e qendrimit dhe zhvendosje ditore ne drejtim te Himares, Jales, Dhermiut, Sarandes. /pf/images/graemlins/wink.gif

Amani mos na i kujtoni.....se po ngordhim per pakez det.... /pf/images/graemlins/frown.gif jugu....
vlore1eg.jpg

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une dua qe te behemi nje grup i mire dhe te ikim te kjo shpella ne Pellumbas se eshte aventure e papare /pf/images/graemlins/laugh.gif aty nderkohe dhe njihemi /pf/images/graemlins/smile.gif
Do mundohem te sjell ca foto ...

[/ QUOTE ]

Po te behet une vi dhe do me pelqente shume /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kam kuptuar se fluksi i turisteve nga kosova kete vit ka rene ndjeshem. E keni vene re? ka qen prej motit te keq apo u lodhen nga mungesat e turizmit shqiptar?

Vazhdojne te mungojne paketat me udhetime?
Mua me vjen cudi se si nuk ka agjenci turistike me aktive?
Nuk ka nje mirorganizim kur fillon sezoni, secili punon me vete dhe fytyra e turizmit shqiptar behet ndonje pronar hoteli arrogant...
Ministria e Turizmit fle.
Pse nuk ka koncerte cdo nate ne plazh? Koncerte cdo nate? pse jo?

[/ QUOTE ]

Blendi normal qe sbehet turizem ketu te ne pasi paketat per pushime jashte kane mbytur tregun dhe sic duket shtetit nuk i intereson te favorizoje turizmin shqiptar se mund ti preken interesat personale /pf/images/graemlins/shrug.gif

MLK

Primus registratum

Une kam qene ne Dhermi vjet dhe sivjet dhe do shkoj serish.
E vetmja gje qe kushton pak shtrenjt jane dhomat per te fjetur pasi gatimi nuk kushton shume.E keshilloj Dhermiun per te gjithe ata qe kane nevoje per qetesi totale pa shume aktivitete.
Dhermiu ka shume vende ,brigje fantastike,ku mund te behet plazh dhe nudo pasi nuk te shqeteson njeri.Ka sherbim sh te mire dhe rruget thuajse jane rregulluar.Ne te ndodhet dhe nje disko e hapur Havana ku mund te kercehet per qejf dhe me cmime mesatare.Nuk kam ngelur aspak e zhgenjyer nga Dhermiu dhe besoj edhe te tjere ndajne mendimin tim.

Nje vend tjeter ku do keshilloja eshte dhe Kroreza qe nisesh me jaht nga Saranda dhe udheton dicka te 25- 30 minuta.Eshte nje nga plazhet me te bukura qe kam pare ndonjehere.Ka rere dhe guraleca.Ka nje stil shume te bukur me cadra prej kashte te medhaja dhe shezllona te rehatshem.Ka hotele qe me thene te drejten se di sa kushtojne se skam qendruar per te fjetur.Ka disa restorante per gatim te cilat gatuajne shume lire.Ne darke jahti riniset per te te kthyer serish ne Sarande.Ja u keshilloj!

[/ QUOTE ]

Mund te na thuash ca nga ato vendet ku bohet plazh nudo /pf/images/graemlins/laugh.gif Po te kishe foto akoma dhe me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nje gji para Driomedas eshte thuajse bosh,kete fundjave dy cifte vegjetonin gjithe qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif .Per foto me vjen keq sdua te perfundoj ne gjyq /pf/images/graemlins/laugh.gif