Re: VJEDHJA!!
Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Them se tema duhet te trajtohet me me pak filozofi.Jo vjedhja e mendimit ,jo vjedhja e endrrave.Shume vete dune me fitu lloto .Kush ja ka vjedh mendimin njeri tjetrit? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ore ,a e keni ngjy naiher doren apo jo?Kjo eshte pyetja.
Une per vete po. [/qb]
Vallai ene une, po me kapen me presh ne dore.lol
Anyway, per mendimin tim vjedhja eshte dicka e natyrshme tek cdo njeri pasi njerezit kur shohin dicka qe iu terheq vemendjen apo qe iu pelqen, menjehere duan ta kene per vete dhe disa nuk arrijne te frenohen, gje qe sjell aktin e vjedhjes.
Une jam nje nga ata njerez qe kur shof ushqime, i don't care e kujt eshte, do behet e imja me vrap. Llupese ne kulm jom...ca me bo, kshu o kur nuk ha fare kur je i vogel se kur rritesh, vetem do te hash pastaj... :goofy:
Jane te rralle ata njerez qe nuk ia bejne qejfin id-it te tyre (per ata qe se dine ca o id-i, te kerkojne tek teorite e Frojdit) dhe ai numer njerezish e arrijne kete gje vetem nepermjet disiplines nervore (kshu mund ta them, right?) qe te mos bien pre e deshirave te momentit.
Tjeter sdi ca te them tashi mgjth, vazhdoni shkruni qe te me jepni ca ide te tjera per te shkrujt /pf/images/graemlins/wink.gif
Odea