VJEDHJA!!

Florus

Forumium maestatis
Re: VJEDHJA!!

iiii rambla ka vjedhur /pf/images/graemlins/laugh.gif po vetem 1her moj rambla :eek: ky eshte turpi me i madh :lol:

Antionline

Primus registratum

kush ka ikur jasht shtetit qe nga 90 deri ne 95 ka vjedhur qe cke me te dhe shume biles psh rinia ne ate kohe bente kerdine ne supermarket duke prere shiritat e alarmeve te CD ne gjermani nje here njifja me qindra te rinj qe e benin te tille perdite kuptohet edhe une e kam bere kam vjedhur gjithe albumet e grupit tim te preferuar + live etc... se dvd nuk kishte ne ate kohe, ok them nga 90 deri ne 95 se ne kete kohe ishim akoma te pa dale ne jeten qe behet ne gjermani, akoma jetonim me ate pse ai e ka un mos ta kem dhe kur nuk ke mundesi nga arsye te ndryshme, qe ta kesh te ben edhe ta vjedhesh, qe kshu kush eshte brez i 90 - 95 ketu mos te bej gafe me rrejt qe nuk ka vjedh ne supermarket ushqime edhe veshmbathje se e kam me fakte vete sepse ekam jetuar. kohet e sotme kane ndryshuar njerzit punojne dhe sigurojne te ardhura gje per te cilen preferon ti harxhoje si qytetar duke shpenzuar per ate qe deshiron. edhe me pare punon, por edhe vidhnin

abs

nuk e di...

si e shkaterruat gjermanine, jezek...
pervedi kam pas hyp neper pem e kam pas marr kumlla pa leje... /pf/images/graemlins/laugh.gif si fmi haram qe kam ken i kam pas dhan t drejt vedit me hanger n kumllat e kujshise, e njehere kam udhtu gati nje muaj pa bilet :smash: e pash se nuk ishte per mu ajo loj, s ishin emocione per personin tem,e ndienjen e frikes e kam inat :mad: s me ban hic te fort, prandaj!

ps: mendoj se s ka te bej me te dal o te pa dale, por ka te beje me synin e "pa ngopur"...si dhe me "semundjen" e marrjes...

sapo lezova ne nje gazete : gjyshja, vajza, e mbesa (zviceriane) si kolektiv familiar ishin kap tuj vjedh dhe vuajne nen smundjen e bonifacit... :lol:

Florus

Forumium maestatis

jo jo xhoni, ka te drejte zeqo (po nuk i beson njeri se tallet gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif )
edhe un kam degjuar qe para se te martohet, burri duhet me vjedh dicka :eek: po cfare duhet te vjedhi dhe ku nuk e mbaj mend :confused:

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Them se tema duhet te trajtohet me me pak filozofi.Jo vjedhja e mendimit ,jo vjedhja e endrrave.Shume vete dune me fitu lloto .Kush ja ka vjedh mendimin njeri tjetrit? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ore ,a e keni ngjy naiher doren apo jo?Kjo eshte pyetja.
Une per vete po. [/qb]
Vallai ene une, po me kapen me presh ne dore.lol
Anyway, per mendimin tim vjedhja eshte dicka e natyrshme tek cdo njeri pasi njerezit kur shohin dicka qe iu terheq vemendjen apo qe iu pelqen, menjehere duan ta kene per vete dhe disa nuk arrijne te frenohen, gje qe sjell aktin e vjedhjes.

Une jam nje nga ata njerez qe kur shof ushqime, i don't care e kujt eshte, do behet e imja me vrap. Llupese ne kulm jom...ca me bo, kshu o kur nuk ha fare kur je i vogel se kur rritesh, vetem do te hash pastaj... :goofy:

Jane te rralle ata njerez qe nuk ia bejne qejfin id-it te tyre (per ata qe se dine ca o id-i, te kerkojne tek teorite e Frojdit) dhe ai numer njerezish e arrijne kete gje vetem nepermjet disiplines nervore (kshu mund ta them, right?) qe te mos bien pre e deshirave te momentit.

Tjeter sdi ca te them tashi mgjth, vazhdoni shkruni qe te me jepni ca ide te tjera per te shkrujt /pf/images/graemlins/wink.gif

Odea

samanta

Primus registratum

Ne laberi po mos te vidhje te linin pa martuar
E para here qe po e degjoj,por qenka me te vertete interesante

D-J

Forumium maestatis

hohoho e kom nigju ne una ket, me duket se dhondrri duhet te vjedh kryedashin e kopese se komshiut /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

pupupupupu
s'kam vjedhe kurre...Ceshte ajo llafe,si s'ju vjen turp qe ta pranoni qe keni vjedhur.
tashi zoti me falte edhe po pata vjedhur ndonjehere /pf/images/graemlins/frown.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Iiii c'u kujtova sot rastesisht
Edhe une kam bere nje vjedhje te vogel ,por qe ...
:shrug: vodha sinjalin e makines se policise ne lushnje ,me mungonte prej nje viti.Parkova afer makines ,nxora nje kacavide ,e hoqa sinjalin e xhaxhi policit dhe e mbajta per reth gjysem ore, sa piva nje kafe dhe pastaj ia ktheva prap,nuk m'a mbajti :confused: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

e mi mire ,ti e dije se te vodha Zeqon /pf/images/graemlins/tongue.gif ,po ketyre c'a tu thoja une... :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani e kam ndergjegjien e paster :angel:
I thashe te gjitha ,por mos kujto se meqe ktheva sinjalin ,do te kthej dhe ty Zeqon /pf/images/graemlins/laugh.gif

shtriga

Primus registratum

ne nuk pranojm kthime ne familjen ton.po iku vete mire po qe te na e japesh ti mbrapa nuk behet

ilirjan

Primus registratum

Vjedhja nuk eshte TURP, turp eshte TE LYPESH.

Jemi populli me VJEDHES (hajdut) ne bote.

Eshte nje DEMON, VES i trasheguar nga lashtesia.

ERMIS ka qene ZOTI qe ndihmonte VJEDHESIT.

Kush tha ketu qe vetem LEBERIT vjedhin??

Gjithe Shqiptaret vjedhin,10% e KOSOVAREVE jane hajna xhepash :shrug:

Atje ku bon shurren nje hajdut mbin nje shejtan. /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

:idea: Sa qenkan shtuar hajdutet edhe ktu n forum /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: