Viza per Amerik?? Ndihme

Prsh te gjitheve ....Jam nje djal 18 vjec m falni nqs po ju shkruaj kte gje por, jam rrit jetim pa baba, dhe me nje mama me probleme shendetsore! vetem m pensionin e gjyshes. kemi kaluar shum veshtiresi aq shum sa dua t shkoj n amerik per pun dua t ndihmoj mamin dh gjyshen! gjithmon skemi
dua dhe un t punoj n jet! jetoj n nje fshat n korce nuk perballohet m ktu! kam nje mik qe m ofron vend pune n amerik! por nuk e di cilat kushte duhet t plotesoj per t mare vizen e punes ????as miku im si di mir! ate qe di esht se m del garant per cdo gje! ju lutem n ndihmoni si duhet t veproj! ju falenderoj t gjithve!

h3o

Papirus rex
Me sa di une pa dale nje sponsor qe ofron vize nuk shkon dot. E kete zakonisht e bene nje institucion apo firm.
Se perndyshe me shok sikur skam degjuar dicka te tille. Sdq mund pyesesh ambasaden amerikane me email ndoshta te japin me shume te dhena.

Last edited:

Universal

AnonymouS
Ambasada Amerikane shikon cfare ti interesoj asaj,pra nuk ka nje rregull fiks.
Ne pergjithesi qe te pajisesh me nje vize turistike ju duhet ne rradhe te pare qe te
faktoni se do te riktheheni perseri ne Shqiperi . Dhe kete mund ta faktoni me nje
biznes qe ju drejtoni ne vendin e origjines ku edhe pritet te ktheheni mbrapsht, ose
te tregoni nepermjet certifikates familjare se keni femije qe po ju presin ne vendin
e origjines dhe kurrsesi s'mund ti braktisni dhe te jetoni larg tyre, ose pjesa tjeter
e familjes e cila eshte e varur ekonomikisht nga ju. Duhet vetem fakte dhe jo llafe.
Certifikata per verifikimin e familjes, licenca biznesi, lidhje te tjera ekonomike
me vendin e origjines ku pritet te riktheheni mbas vizites.

jannikorce

Primus registratum
nuk dua t vizitoj amerikan jam 18 vjec..dua t shkoj per pun atje ..dua vize pune! flm per pergjigjet!

Balahk

Locus omnem
Hapni faqen zyrtare te ambasades amerikane,dhe do gjeni cdo informacion doni.ose drejtohuni ambasades per te pyetur cfare kushtesh duhet te permbushini qe te keni te drejten te merrni vize pune.

ErionNc

Primus registratum
Pershendetje te gjithve, do doja te pyesja dicka rreth emigracionit ketu ne dk. Jam martuar me nje shtetase europiane Ketu ne dk dhe kam mar lejen e qendrimit nga ana e saj normale, pyetja ime eshte sa kohe duhet te jesh i martuar qe mos te humbesh lejen e qendrimit? Kush e di sak eshte i lutur te pergjigjet. Me respekt!!!