hEEbiE_jEEbiEs
Primus registratum
Virtual SEX ?!
Hehe..... thoni ca te doni ........... /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:
Hehe..... thoni ca te doni ........... /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:
who are u?Fillimisht postuar nga heartbreaker:
[qb] Hehe..... thoni ca te doni ........... /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
une rehat fare. kohet e funit kam pas hsume pune, e shum provime edhe 2 jav na marro shkolla.Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] insane ku ke hum tina mer???na ke tha syte fare!na mbeti koka kteja per te te lexu nonji rresht por me kot....po pse hum kshu tia?si ja ke kaluar?shoqet mire i ke?hajt tani dhe na kthe pergjigje se ta morra shpirtin...horrrr /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush tha mo? Une po ju pyes juve se ka idiota qe actually e bejne kete gje.Virtual Sex is Really Lame just like YOU!!!!! ur a fuken idiot if u have virtual sex MORON
yes...Fillimisht postuar nga heartbreaker:
[qb] Insane man r u ok?????????????![]()
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga insane:
[qb]une rehat fare. kohet e funit kam pas hsume pune, e shum provime edhe 2 jav na marro shkolla.Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] insane ku ke hum tina mer???na ke tha syte fare!na mbeti koka kteja per te te lexu nonji rresht por me kot....po pse hum kshu tia?si ja ke kaluar?shoqet mire i ke?hajt tani dhe na kthe pergjigje se ta morra shpirtin...horrrr /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sot mora vesh ( gjate 1 provimi) qe kam 1 provim diten e ditelinjes time... hec mo jete qeni!!!
gjithashut kam qene edhe i zene me virtual sex, kom njojt njonen qe thote o e bukur shume e i ka permasat si ato modelet. ka thone qe do mboj ca te du une..ti besoj e? /pf/images/graemlins/tongue.gif
plus plus.. kjo e zonja e temes do me mgjujt... ne 1 teme tjeter po ma lu shume /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga insane:
[qb]une rehat fare. kohet e funit kam pas hsume pune, e shum provime edhe 2 jav na marro shkolla.Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
sot mora vesh ( gjate 1 provimi) qe kam 1 provim diten e ditelinjes time... hec mo jete qeni!!!
gjithashut kam qene edhe i zene me virtual sex, kom njojt njonen qe thote o e bukur shume e i ka permasat si ato modelet. ka thone qe do mboj ca te du une..ti besoj e? /pf/images/graemlins/tongue.gif
plus plus.. kjo e zonja e temes do me mgjujt... ne 1 teme tjeter po ma lu shume /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Sexy virtual,njeeri ne nje cep te botes e tjetri ne cepin tjeter.dhe virtualish arrin te eksitojn njeritjetrin e kshu puna dores pastaj![]()
![]()
![]()
![]()
jo kurre kjo se humbas kohen kot me te ,tjerat po se me paguajn min 80 eurEdhe kur ndodhet partnerija large![]()
minimumi ma qa minuti se po m kap paparazi ktej.....Hahahaha sa shume te kushtonka minuti
nuk ja vlen te sakrifikosh per dike qe e do?