Vintage sot e tutje...

H

harap

Guest
Re: Vintage sot e tutje...

dashnka edhe dhurata kjo.
hajde te gjej nje vend pune te dikasteri im /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

<font color="yellow"> CONGRATS LEPURUSHE </font> /pf/images/graemlins/kiss.gif

Diddl_with_flower_in_color.jpg

abs

nuk e di...

Urimet ma te mira Vintage /pf/images/graemlins/angel.gif. Suksese te metejshme! /pf/images/graemlins/kiss.gif

Vintage.jpg

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Urime, urime Vintage. A big battle won, isn't it? KEEP IT UP. </font>

tushi

Valoris scriptorum

Vintage urime e suksese te matejshme /pf/images/graemlins/wave.gif

ujku81

Primus registratum

urime dhe ja pafsh hajrin /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

gurax

Pan ignoramus

Vintage, urime. /pf/images/graemlins/smile.gif Duhet me te trajtu si kolege tashti me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja dhe kete si dhurate se e di qe do e vlersosh.

suanpan.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

Anana

Primus registratum

Urime Vintage:) E paske hequr nje telash qafe. Per diplome behet fjale ketu apo jo?

Ne cfare u diplomove? Do vazhdosh pasuniversitare? Ke gjet pune? Mos u pergjigj po s'deshe se e kam zakon te keq qe bej shume pyetje une...

notorious

Primus registratum

un shikoj qe ju te gjith e uroni... por vonese e Vintage me jep te dyshoj /pf/images/graemlins/smile.gif

Mozaik... ti dije qe ajo kishte provimin dje apo din qe dhe esht diplomuar...? jo per gjo po ta urojm persmari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Goca mbaroi universitetin me nota te shkelqyera /pf/images/graemlins/smile.gif
Momentalisht po shijon arritjen e saj, qe njekohesisht eshte edhe pikenisja me rendesishme e jetes.

"Dottooooooore, dottooooooooore, dottore dal buco del cu' vaffancu vaffancuuuuuu' "

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Diddy19

Su@mi

Waw! Flm sh sh shume te gjitheve. Nuk e prisja.
/pf/images/graemlins/shocked.gif
Ja edhe fjalimi i rastit:
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dipllomimi doli me sukses /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka qene nje nga momentet ma t'bukra te jetes teme. Sh emocione te mbledhuna bashke, frike dhe adrenaline te perziera ne menyre perfekte.
Ceremonia e bukur. Do vecoja si dicka te veçante faktin qe kishin ardhe enkas nga Shqiperia mami me babin (nder te tjera kishte 6 muj qe nuk i takosha) kshuqe ishte gjithcka ashtu sic duhej te ishte.

Ja edhe nje foto nga ajo dite.

dsc04979vl9.jpg

Ju falenderoj sh edhe ju te gjitheve. Verej me kenaqesi qe secili prej jush, sipas menyres se vet, me paska mbeshtet e me paska ba tifozllek ate dite. Ne te tilla raste jua shperblefsha. /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.S Falenderoj publikisht Most-in qe ndihmoi ne redaktimin e temes se dipllomes. /pf/images/graemlins/kiss.gif

notorious

Primus registratum

o mi ti se na ngrive gjakun...

çne gjethe dafine n'kok ti...? apo steproj noi kapele per Shqiptaren simpatike...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ejj Vintag... po ai tek dera me profil duket qe o Shqiptar... kush esht Daja /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Noto, kishin mbaru qeleshet ate dite e m'takoi me vu kunore dafinet.
Mos ke nevoje edhe ti me te dhane une ty nji gjethe dafinet? Se kshu e do zakoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S Jo, nuk asht shqiptar ai me profil

notorious

Primus registratum

jo mi çar me hyn n'pun gjethja mu /pf/images/graemlins/smile.gif

programi per te ardhmen...? mos me thuj prap shkoll /pf/images/graemlins/laugh.gif

dje po lexoja biografin e Bill Gates... e dije qe e kishte lon shkollen per gjys...?

t'kam thon un... kot e keni me kto diplomat sot vendimtare esht te nuhasesh per çfar je i aft ne jete /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. per tu habit se ai n'profil ka tamon qendrim axhe (daje) /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Vintage urime per arritjen...te uroj te mos ndalosh ketu po te vazhdosh ma tej dhe nuk e kam fjalen vetem per shkollim...

Pershnetje /pf/images/graemlins/wave.gif

personazh

Valoris scriptorum

t'kom 200 kile zili. urime dhe mos i hudh dafinat m'gjell /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Meqe keto nete s me ka punu linja e internetit, sonte po filloj te falenderoj secilin prej jush nji nga nji.

- Moz, flm qe keke kujtu. Faqebardhe? Them se po. Ktu ku jam une, jam e para shqiptare e dipllomuar ne ate dege. /pf/images/graemlins/grin.gif

- Arco, rrofsh yll. /pf/images/graemlins/kiss.gif
- Shiraz, se mora vesh ca te konfuzonte ty po gjithsesi flm per urimet. /pf/images/graemlins/smile.gif

- Lips, flm edhe per lulet. S'kam marre ndonjehere kaq shume lule. /pf/images/graemlins/tongue.gif

- Noti, hiqe doren nga placka dhe me shkruaj nje urim. /pf/images/graemlins/smash.gif

- Pink, urime nga ana jote s'pashe po gjithsesi flm per pjesemarrjen tende tek kjo teme. /pf/images/graemlins/laugh.gif