Vintage sot e tutje...

Diddy19

Su@mi
Re: Vintage sot e tutje...

- forward, flm edhe prej teje ( Nice nickname, nder te tjera) /pf/images/graemlins/smile.gif

- Babe Lymi, Scorpion, Lubardhi: flm djema. Bashke me ju ishalla! /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

- Poster, ne dasem te kujt? Tanden ndoshta, se mu s me merr kush! /pf/images/graemlins/laugh.gif

- Harap, po ku te xehet bese ty aman! /pf/images/graemlins/tipsy.gif

- Blendi, une jam dipllomu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Flm /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

- Per patriotet (Blue e abstract) : flm bukuroshe. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

- Edhe ty tush! /pf/images/graemlins/laugh.gif

- Satin, I'll try. Thank u sweety! /pf/images/graemlins/kiss.gif

- Ujk, t'lumte goja! /pf/images/graemlins/tongue.gif

- Gurax, m'duket se po. Sh origjinale dhurata. /pf/images/graemlins/lol.gif

notorious

Primus registratum

çte t'them un ty...?

te uroj vetem gjojna t'bukra ne jet dhe mos tu heqt kurr kjo buzeqeshje

kur shikoj foton me shkojn syt tek ajo bukuroshja me telekamer dhe ai mbrapa asaj... mos me thuj qe dhe ato sjan Shqipetar /pf/images/graemlins/laugh.gif

i shikoj syt dhe kuptoj qe jan plot orgolio per ate gjon e zeze me dafine n'kok /pf/images/graemlins/smile.gif

me shpres qe ti te mendosh nje diçka te bukur per ato e ti shkrush nje leter me kornize qe ta mbajne ne mur... duke ja dedikuar atyre kte suçes

urime te sinqerta motre...

Diddy19

Su@mi

- Yllka, u dipllomova ne Informatike. Hoqa qafet vetem nivelin e pare se kam per te ba edhe 2 vite te tjera, tip specializimi. Pune jo, po per momentin s me intereson te punoj. /pf/images/graemlins/smile.gif

- Rozalina, sh flm zemer. Ate ia uroj edhe une vedit. /pf/images/graemlins/tongue.gif

- Nazhi, prej dafines ka mbete vete bishti se te gjitha gjethet ia kam shpenda te tjereve qe akoma s'jane dipllomu. Mos me ki zili, me merr vetem si shembull! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Notorious, po ai mbrapa asaj me kamera eshte babi more. Po ti me kishe thane per ate ne profil tek dera. He se kur te gjej kohe do te te shpjegoj dallimin mes te majtes dhe se djathtes, mes ballores dhe profilit etj etj.
Edhe ajo me camera shqiptare asht, edhe ajo tjetra qe me jep lulet. Je ma i qete tashti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S Une ne foto si rrush e ty te shkojne syte tek babi jem!Kulmi! /pf/images/graemlins/madie.gif

notorious

Primus registratum

duket pra qe esht babi jot qe ne shikim prandaj te thash qe tja dedikosh prinderve kte diplom...

dhe ajo qe te jep lulet duket qe esht Shqiptare qe tek hunda /pf/images/graemlins/smile.gif

po dhe ajo me telekamer tek unaza qe ka ne gishtin e mesit duket gjithashtu /pf/images/graemlins/smile.gif

po ai larg ne profil... mbas babait kisha dyshimin se mos ishte Daja qe me fryhet ashtu gjith qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

ste vej faj n'fakt qe sme kupton se je akoma e emocionuar ti /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. un ne te tilla foto shikoj sepse me pelqejn emocionet e te tjereve... a m'kupton maj...? /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Urime sinqerisht kinge /pf/images/graemlins/smile.gif

**emocionohet se nkorrik mbaron per vete..**

notorious

Primus registratum

po i fus i t'kapme pèlaçkes qe tashi un pra...

hatri modh i jot LiPS... me ngeli dora ke veni, ma prima o poi me lo pagerete tutte /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif e kpute fare te shkreten,lere tmari icik frym se sdo kesh me fuqi me na kthy kusur /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
duket pra qe esht babi jot qe ne shikim prandaj te thash qe tja dedikosh prinderve kte diplom...

dhe ajo qe te jep lulet duket qe esht Shqiptare qe tek hunda /pf/images/graemlins/smile.gif

po dhe ajo me telekamer tek unaza qe ka ne gishtin e mesit duket gjithashtu /pf/images/graemlins/smile.gif

po ai larg ne profil... mbas babait kisha dyshimin se mos ishte Daja qe me fryhet ashtu gjith qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

ste vej faj n'fakt qe sme kupton se je akoma e emocionuar ti /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. un ne te tilla foto shikoj sepse me pelqejn emocionet e te tjereve... a m'kupton maj...? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

s'paskan pas faj kur m'paskan than' mu q1 s'dukem si shqiptare por si amerikane /pf/images/graemlins/lol.gif , me kto pika q1 ka "point" noto-ja me t'cilat identifikon kombsin /pf/images/graemlins/lol.gif

D. si lule ke dal' n'foto /pf/images/graemlins/kiss.gif and we're proud of you /pf/images/graemlins/kiss.gif

regele

Forumium maestatis

Isha duke te thene dhe 100 vjec, por e kapa ne kohe ... /pf/images/graemlins/smile.gif

Suksese dhe me krahe te lehte tani!

Diddy19

Su@mi

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif regele. Takon kur asht ceket edhe ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam hala shkolle per te ba, puna pret. /pf/images/graemlins/frown.gif Flm /pf/images/graemlins/smile.gif

Blue, i kam shtri kacurrelat. Ishalla s'kam ra prej shiut ne bresher. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Vintage t'marrsha t'keqen e buzqeshjes si rreze diellit. Na ke nderu SHKODREN /pf/images/graemlins/angel.gif

ta ndreqa pak foton, e deshta me e vu ktu, por s'punoka albumi i forumit. Po m'duket si ajo shprehja n'shkoder "pse s'erdhe mram moj se kisha ba burek" /pf/images/graemlins/lol.gif

Diddy19

Su@mi

Uh ty t'rafte e mira ku t'shkoi mendja! /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Buzqeshje me 36 dhambe jashte! Shyqyr t'pakten se zakonisht kur me shofin njerezit me thojne : " Qesh maj se ka dale dilli sot" /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

pse s'me hapet ktu iher /pf/images/graemlins/cry.gif, me hedh posht tan kamb'nguljen teme kryforte /pf/images/graemlins/laugh.gif

http://i1.tinypic.com/4hc3h3p.jpg

hape vet moj rreze diellit /pf/images/graemlins/kiss.gif

ameba

Forumium maestatis

4hc3h3p.jpg

Ma ban hallall nderhyrjen Abs po Vintage meriton me e pa tamam foton...

Urime Vintage!!!

abs

nuk e di...

Po ti je djal yll mar, se di pse s'te pranon ajo Yllka nje takim te pare /pf/images/graemlins/devil.gif

danke /pf/images/graemlins/angel.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif regele. Takon kur asht ceket edhe ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam hala shkolle per te ba, puna pret. /pf/images/graemlins/frown.gif Flm /pf/images/graemlins/smile.gif

Blue, i kam shtri kacurrelat. Ishalla s'kam ra prej shiut ne bresher. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

si lepurush, gjithsesi /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Vintage, te uroj nga zemra suksese te metejshme dhe vullnet dhe deshire, per te plotesuar gjithcka qe i ke vene qellim vetes.
/pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif Te behet qejfi, kur sheh rezultatet e shqiptareve ne bote /pf/images/graemlins/wub.gif

ODISEA

Primus registratum

Urime dhe suksese te metejshme /pf/images/graemlins/rockband.gif