VIDEOKLIPI I RI I GRUPIT ALBOYS

marina s.

Forumium maestatis
Re: VIDEOKLIPI I RI I GRUPIT ALBOYS

pse te intereson kaq shume ty KINGO?te paguajne qe t'i besh publicitet? :rolleyes:

Djep

Forumium maestatis

Kingu esht nje nga anetaret e grupit

dirty vegas

Primus registratum

o plako pse s'veni nja dy konge ne MP3 te faqja qe ti shkarkojn robt dhe t'ja shperndajn njoni-tjetrit.

Un jam me dial up dhe po u mundosha me pa vidjon po duhej kohe e gjate qe t'u hapte ..kshu qe humba durimin e s'pash gjo.

p.s: ..s'kam nigju akoma nai gjo nga Alboys por kopertina albumit duket si nji nga kopertinat e King Diamond.

Durrsaku_King

Forumium praecox

me vjen keq qe ty nuk ta hap videon pasi ketu hapet pernjehere eshte e kompresuar ne dvx... padyshim qe inspirimi nga king diamond eshte i pa evitueshem... shif se mos shkarkohen kenget?? shnet plako.. shkruj po pate probleme

my dying bride

Primus registratum

Persh o kingo,me sa di un alboys jane grupi i vetem metal shqip per momentin dhe me bohet qefi per kte,ju uroj suksese,kenget te bukura.
metal up you *** ,
shneti!

Durrsaku_King

Forumium praecox

PROVIME... /pf/images/graemlins/smile.gif se shpejti nga prilli themi te rifillojme me koncerte ne rome...

Durrsaku_King

Forumium praecox

poli-niko-face2.jpg

Djep

Forumium maestatis

Polo kush iu a shkrun tekstet ju me? A keni nevoje per tekste se ndihmen nuk e kursejme.

(Mos me thuj qe s'me man men. Kena qene me Ilia Xhakon bashke).

Durrsaku_King

Forumium praecox

i shkruan kengetari ne pergjithsi... ai eshte letrari filozofi psikologu edhe arkeologu i lashtesise krijuese...

my dying bride

Primus registratum

shume tulle qekan keto videot e grupit? po keni nxjerre video te reja??? hallall fare...

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Ju kam nigjuar shum kenge nder te cilat "iKje ne Erresire" qe me ka ngelur pak ne mendje.
Ju kam çuar nje @mail nje her ..por u zhgenjeva nga jo-pergjigjia.
Desha thjesht te dija nqs beni koncerte jasht qytetit ku jetonit...

erisa

Primus registratum

rocku s'eshte tamam muzika ime e preferuar ...po meqe shume po e lavderojne po i fus nje te degjuar ..te shofim ca del /pf/images/graemlins/laugh.gif