HHAHAHAHAHHAHAHAHAHDy Shoke Po Flisnin Me Njeri Tjetrin-Te Te Bej Nje Test Inteligjenze-Ok Beje-Je Ne Rruge Naten Dhe Shikon Nje Dicka Qe Po Vjen Me 2drita ,Çfar Esht?-Makine,Normale.-Po Pra Po Çfar Makine Benz,Fiat,Ferrari Çfar?-Po Ku Di Gje Un O Burr Ca Lesh Pytje.-E Shikon Qe Je Budalla,Prit Te Te Bej Nje Tjeter,Je Prapnaten Dhe Shikon Duke Ardh Nje Objekt Me Nje Drite,Çfaresht?-Po Nrm Motor Esht!-Po Pra Po Çfar Marke Yamaha ,Piaggio Suzuki.-Na Cave Trapin Prit Te Ta Bej Un Nje Pytje Tani,Je Nerruge Naten Vone Dhe Shef Nje Grua Me Taka Meminifund Dhe Gjoks Perjashta ,Çfar Esht?-Hahahha Po Kjo Esht E Lehte ,Prostitute!-Po Pra Po, Po Kush Motra Jote,Mami Jot Apo Gjyshja?![]()
gjyshjaDy Shoke Po Flisnin Me Njeri Tjetrin-Te Te Bej Nje Test Inteligjenze-Ok Beje-Je Ne Rruge Naten Dhe Shikon Nje Dicka Qe Po Vjen Me 2drita ,Çfar Esht?-Makine,Normale.-Po Pra Po Çfar Makine Benz,Fiat,Ferrari Çfar?-Po Ku Di Gje Un O Burr Ca Lesh Pytje.-E Shikon Qe Je Budalla,Prit Te Te Bej Nje Tjeter,Je Prapnaten Dhe Shikon Duke Ardh Nje Objekt Me Nje Drite,Çfaresht?-Po Nrm Motor Esht!-Po Pra Po Çfar Marke Yamaha ,Piaggio Suzuki.-Na Cave Trapin Prit Te Ta Bej Un Nje Pytje Tani,Je Nerruge Naten Vone Dhe Shef Nje Grua Me Taka Meminifund Dhe Gjoks Perjashta ,Çfar Esht?-Hahahha Po Kjo Esht E Lehte ,Prostitute!-Po Pra Po, Po Kush Motra Jote,Mami Jot Apo Gjyshja?![]()