Vetem per Durrsaket:Gjergji apo Naimi?

korn83

Forumium praecox
Vetem per Durrsaket:Gjergji apo Naimi?

nuk e kam bere shkollen as tek Gjergji as tek Naimi,pasi jam ne itali,por ama e njoh reputacionin si te njerit ashtu dhe te tjetrit...
enderra ime para se te vija kendej:
-te kisha vazhduar tek Gjergji...teper shkolle e bukur...pozicioni pale ishte fantastik :cry:

jepni mendimet tuaja pra,cila shkolle ishte me mire...flitni per profesoret...per çfare keni bere ndonje gje te veçante atje...ndonje fotografi etj

Rambla

Primus registratum
Re: Vetem per Durrsaket:Gjergji apo Naimi?

o zoooot per çfare paske nostalgji.

aman se eshte gjynah te lexosh çuna te rinj te qahen se se kane bere gjimnazin tek gjergji apo tek naimi.

:sleep:

p.s. hidh nje sy rreth e rrotull se mos gjesh ndonje atraktive /pf/images/graemlins/wink.gif

korn83

Forumium praecox

mi motre je prej Durrsit ti a si?nese po futi i t'votume atij sondazhit

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] mi motre je prej Durrsit ti a si?nese po futi i t'votume atij sondazhit [/qb]
per çfare sondazhi behet fjale?

sa per temen,une e kam mbaruar gjimnazin te naimi po mbaj mend qe çunave te klases sime i qante shpirti per ferrat e gjergjit /pf/images/graemlins/laugh.gif

korn83

Forumium praecox

o skeptiko po qeke Durrsak ti me lal?ene ke guximin me m'kundershtu muve te ajo tema tjeter e dashurise :smash: :smash: :smash: nejse,voto ke sondazhi qe eshte po tek kjo pjese e albforumit..thashetheme etj etj...Gjergji apo Naimi

p.s. per ato ferrat e famshme te viles e kam fjalen dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

un njof ca ke gjergji e ca ke naimi, vete i kam bo pushimet vit per vit ke vollga /pf/images/graemlins/laugh.gif

a me quhet edhe mu?! /pf/images/graemlins/blush.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] o skeptiko po qeke Durrsak ti me lal?ene ke guximin me m'kundershtu muve te ajo tema tjeter e dashurise :smash: :smash: :smash: nejse,voto ke sondazhi qe eshte po tek kjo pjese e albforumit..thashetheme etj etj...Gjergji apo Naimi

p.s. per ato ferrat e famshme te viles e kam fjalen dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ta pret menja qe per ato e ke :lol:

une jam durrsake(goce)dhe sa per kundershtimin te ajo tema e dashurise...he mo se nje rast ishte /pf/images/graemlins/wink.gif
ç'ke ti? here tjeter ti fol ele una po po po,jam dakord,uuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] un njof ca ke gjergji e ca ke naimi, vete i kam bo pushimet vit per vit ke vollga /pf/images/graemlins/laugh.gif

a me quhet edhe mu?! /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
ty te quajme kota-biskota /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

po ho pra mo na permendni ca emra ju..mami ime psh e ka bo shkollen te gjergji /pf/images/graemlins/smile.gif

marina s.

Forumium maestatis

zyshen time te historise e quanin Veziko e mua me kishte pike te dobet.qe heren e dyte te mesimit filloi tu m'grric se kisha lan koshin e plenave mrapa deres se klases.biseda jone e pare:

VEZI-kur pastroni shtepine,koshin e plehrave e lini prapa deres se dhomes juve?

UNA-o zysh po s'ka vend tjeter.ku ta çoj? ta fus poshte katedres? :rolleyes:

VEZI-fute poshte banges tende :mad:

UNA-e çojme ne drejtori(ishte nendrejtoresha ajo teta) dhe u zgjidh puna.une ketu kam ardhur per te mesuar jo per te pastruar :mad:

VEZI-gjuhen e paske te gjate;ne mesim!(dhe filloi nga pyetjet)

UNA- :rockband: (s'lashe gjo pa thane)

VEZI-ulu!

UNA-ça note mora zyshe?

VEZI-(me hodhi nje shikim...o nene o nene)paske mesuar per sot.note s'ke :mad:

UNA-(me veten time) ik mi gaforre!rafsh nga shkallet e thyfsh qafen :mad:

duket qe kam qene nxenese shembullore apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

korn83

Forumium praecox

ene ke gjergji ka pas qene njona qe e kishin shume inat...e sapo ardhur nga nje shkolle tjeter me sa mbaj mend!
nxenesit e urrenin aq shume sa i uronin te thyente qafen...dhe e thyu vertet! /pf/images/graemlins/laugh.gif
-keshtu te pakten thoshte nje komshija ime tek gjergji!dhe me duket se kjo zysha vinte nga naimi..ne mos gaboj

marina s.

Forumium maestatis

normale qe e kishin inat;perderisa shkonte nga naimi ishte mesuar te kerkonte disipline,rregull,seriozitet...me pak fjale rompeva troppo /pf/images/graemlins/laugh.gif keto gjera nuk ishin pikat e forta te robve te gjergji /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

lexova me larte qe nuk e ke bere gjimnazin ne Shqiperi.po 8-vjeçaren ku e ke bere? pyes sepse nje pjese te mire te çunave qe kam pasur ne klase,ne fillore,nuk i kam pare as te naimi as te industrialja...as ne qytet per ate pune...

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Po une qe e kam maru shkollen te naimi ne 1998 a quhem pjese e temes... Edhe vezikon e kam pas po nendrejtoreshe... po ishte icik komuniste me sa thoshin... me duket e veshtire qe e paske kundershtu aq shume... te Naimi zyshat kane pas autoritet shume te forte... dhe i bente mire te gjitheve, ne fakultet ne brezin tim kane shkelqyer...

marina s.

Forumium maestatis

Vezi ishte shume komuniste dhe shume beqo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne 1998 une kam qene ne vit te pare dhe ishte java e dyte e mesimit kur "biseduam"... e bera ngaqe s'e njihja; :shrug:

amà qe i pari dhe i fundit...qe edhe zxirja e jetes sime shkollore per 4 vjet :mad: e kisha edhe kryetare kominsioni ne letersi ne mature.