Vetem Barsaleta

Elian

Primus registratum
Re: Vetem Barsaleta

Tre gay vincono al Superenalotto. Il primo fa "6" e vince 20 miliardi, il
secondo fa "5" e vince 100 milioni ed il terzo fa "4" e vince 500 mila
lire.
Il primo dice: - Con tutti questi miliardi smetto di lavorare e me ne
vado in giro per il mondo a pagare tutti i gay più belli e famosi per
venire a letto con me!
Il secondo dice: - Beh, non smetterò di lavorare, però con 100 milioni
anche io posso divertirmi abbastanza con qualche bel maschione!
Arriva il terzo e dice: - Io ho vinto poco, ma ho fatto l'abbonamento
all'Inter così lo prendo in culo tutte le domeniche!!!

Elian

Primus registratum

INTERISTA... È MEGLIO. PERCHÉ? - Non disturbi la gente facendo caroselli
con l'auto.
- Risparmi sui gadgets: la sciarpa dell'Inter campione è la stessa di 14
anni fa.
- Non devi fare calcoli complicati per ricordare il numero di vittorie.
- Hai sempre nuovi giocatori da idolatrare.
- Hai sempre nuovi giocatori da insultare.
- Quando vai allo stadio spesso riesci ad uscire prima per evitare il
traffico.
- Spesso cammini a testa bassa: puoi ritrovare soldi o oggetti smarriti.
- Se conosci una ragazza milanista o juventina risulti simpatico poiché
non parli di calcio.
- Se scopre che sei interista susciti in lei la sindrome da crocerossina o
l'istinto protettivo materno.
- Ogni anno è quello buono.
- C'è sempre un infortunato che poteva risolvere la partita.
- Il lunedì mattina i colleghi ti aspettano per salutarti.
- Gli amici quando ti incontrano ti salutano e scherzano con te.

Dullaloqka

Primus registratum

ishte i goc ebukur tu shetit buz liqenit
ene aty nbrek tliqenit shef dy bretkoca
ajo kishte nigju ate meselen qe po ti
puthesh bretkocat kthehen ne Princa
ne thot po shkoj po i pyes njiher
ene e pyt tparin mos je ti ai qe
met puth kthehesh nprinc
jo ithot ky ai osht vllai im
mu duhet me ma morr ngoj qe tkthehem
nprinc. :lol:

oltiona

Primus registratum

A E DINI SE SI MUND TE BINDNI NJE BJONDE QE T'JU MARTOJE....................
I THONI QE JU KA LENE SHTATZENE.....

oltiona

Primus registratum

NJE I PANDEHUR DEL PER TE TRETEN HERE NE GJYQ.

GJYKATESI:I PANDEHUR GUXUAT PER TE TRETEN HERE TE VIDHNI TE NJEJTIN DYQAN ME RROBA GRASH!!!!!

I PANDEHURI:ME FALNI ZOTI GJYKATES POR UNE VETEM HEREN E PARE VODHA NJE FUSTAN PER GRUAN TIME........DY HERET E TJERA ME DERGOI TA NDEROJA SE NUK I PELQENTE.

cukolja

Primus registratum

Nje burre ishte pjanec, ne me te shumten e rasteve e kalonte gjthe naten jashte. Ate dite para se te dilte ,e shoqja e pyeti nese do te kthehej ne shtepi, dhe ai i tha se nuk do te kthehej. Ai vozhdoj rutinen e perditshme. Nga mesi i nates pasi ishte bere xurxull takoi nje burre tjeter qe ishte bere tape si ai. Ne muhabet e siper duke ecur rrugeve, qelluan qe te ishin afer shtepise se tij.
Atehere burri e fton shokun qe takoi ne rruge, qe t'i tregonte shtepine e tij. U ngjiten larte dhe filloi tia tregonte.

- Kjo ketu eshte guzhina, ky ketu eshte tualeti, kjo ketu eshte dhoma e femijeve, kjo ketu eshte dhoma e ndenjes ndersa kjo ketu eshte dhoma ime e gjumit.
Duke treguar krevatin me gisht i thote shokut:
- Ajo atje eshte gruaja ime, kurse ai atje jam une.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best.:
[qb] Nje burre ishte pjanec, ne me te shumten e rasteve e kalonte gjthe naten jashte. Ate dite para se te dilte ,e shoqja e pyeti nese do te kthehej ne shtepi, dhe ai i tha se nuk do te kthehej. Ai vozhdoj rutinen e perditshme. Nga mesi i nates pasi ishte bere xurxull takoi nje burre tjeter qe ishte bere tape si ai. Ne muhabet e siper duke ecur rrugeve, qelluan qe te ishin afer shtepise se tij.
Atehere burri e fton shokun qe takoi ne rruge, qe t'i tregonte shtepine e tij. U ngjiten larte dhe filloi tia tregonte.

- Kjo ketu eshte guzhina, ky ketu eshte tualeti, kjo ketu eshte dhoma e femijeve, kjo ketu eshte dhoma e ndenjes ndersa kjo ketu eshte dhoma ime e gjumit.
Duke treguar krevatin me gisht i thote shokut:
- Ajo atje eshte gruaja ime, kurse ai atje jam une.

__________________ [/qb]
:lol: :lol: u shkriva krejt

Guest

Te fortat e jevgjeve :lol:

kur sosi ne shtepi Kasemi i non Seferes. Dhe pese minuta dhe fillojne si ndalim qarkullimi edhe emisioni i lajmeve ne TV. Kasemi futet brenda dhe shikon te shoqen Qomilen, qe po numeronte nje thes me breke
ushtaresh, te cilat i kishte marre ne nje repart afer bregut te lumit.Ato me ngjyre "muti" i mcifte per tia dhone dashnores se Xheksonit.
-Ku jan kalamajt mi Qomile?
-Kon Dal.
-** kon dal mi t'hekt mortja, mi bythlope. Si mre, nuk a di tina se ka kan
dal?!
-Nji knej kan dal prej satacit tem.
-U te hongert dreqi satacin ty mi jevg muti, un them nga kon shku ti tall
b.ythen me k.arin tem. Ik thrriti mi gaxhie se ti thyva nofllat, tani fillon
xhendja a jashtzakoncme.Nuk i bon syu terrr policit, t'thot "nalo", a masandaj ta mbeshtjell m'lule t'****** .
-Gjith kalamjt kon dal. Madona ka shku me nejt per dark nga ija sonte, se ishte pa qejf. Ka tre net me bark a shkreta. Herkuli osht tu pi ke shpija Tacit, se ishte pajtu me lalen e Omeles. Van Dami me tet flks i myll halet i ven men punes cuni i nones me qit nonji lek. Sudja ka shku m'Babrru me i cu
ca pare atij mre mo, si e ka ai... dreqi mre....ai muti?
-Ho mi Qomile mo, kujt? -Atij kaptin loqes mre, si ja thon emrin? -U, Lom Palloqes. -Ai mer **** ai eshte. Labushi ka shku me shit patllake. Tre i kishte shit sot paradite ke treni. Ene nje ka shku me ja dhon me pare
m'dor cunit Hajdarit, Zhulalit.
-Pse mi, ene ai dreq doka patllake?! Po ku di me shti ai mre. Ate e tallin kalamojt e mhalles. Zhulali i Hajdarit mezi nre pantallont mer cope muti.
-Di me shti ai o Kasem apo nuk di me shti, ai do patllaken. Kaq di me thone Qomilja ty. Qeret masanej nuk di ku jon, apo s'kimi mo?
-Si nuk kimi mo kalomj ne mri! Po Brrusli ku osht?
-Osht mcef dreqi. I kishte fut duret sot n'atobuz goces Shaqirit. Ai ka shoqni mre, po me e mur vesh Dardanjani, cuni i Rikut ja shkerdhen nonen me automatik.Huti ka shku me i kerku Rominen per gru Mace Dunit.
-Pse mi Qomile hala nuk i osht mush menja atij e?
-Jo pra ka qef t'modh mo me e lut.
-Si mre ta lusin ate k.ar, po atij ja palloi te dyja gocat Xhakicani Shabonit, ja la a me barr ene nuk e rrujti per njeri n'bot.
-Ho mri mo, se per at pun e kan ato. Raxhi ka shku me Titon m'Sauk me ble ca
batanije ene me i shit. Stalonja ka shku ke cuni Cenit, se ka thy krahun.
E kishte rraf Klintoni, a kishte bo m.ut fare.
-E pse gjosme? -Po kishte kalu ka porta e tij, i kishte fut nje alamet pordhe, e kish nigju Klintoni, ene ishte versul tu i thone pse m'pjerdh ijen ti mu? Semiramida, e din ti mo, osht me Demin, at shitsin a gazetave. Vdes ajo per ate se e ka me kimet. Morloni ene Shaboni kan dal mos qisin nai lek. Nji kto jon mo, nuk di a kimi kalamoj t'qer apo jo. Po ene po patem, kndej rrotull duhet t'jen.
-U mi jevg muti po pse mi kaq pak kalamoj paskena ne gjomse mi jevg e m.utit? Do t'fus i shqelm mu n'myth qe mos ta moresh veten per dy dite. Bullic muti, ngele tu u trash.Po Cakun ku e le? 1 muj ka qe ka pjell ene ti ma harro mi tu hapte tapa e ******
-O..b..o.. bo boboo e kom harru te Xhiku kur kom ble benevreket.
-Si mi e ke harru ik mi merre vrap se po e merr ne njoni per jastik.
-Ik o Kasemo kush e merr ate me ai ma era m.ut qeni.I kishte bo Lordi m.utin persiper.
Pas 30 minutash Qomilja shkon te Xhiku per me kontrollu Cakun e vogel qe mate era m.ut 1 ore e 45 minuta larg. Qomilja takon i
gabriele dhe fillojne
tu bertit te dyja.
-Na mi naxhije.A ke pa i klysh jevgu tvogel?
-Nji rruc muti?E kamor Lomcja esht tu i msu me gjujt me kallash.
Qomilja shkon te Lomcja Pederasti dhe gjen dhe Cakun. Lomcja Pederasti kishte blere nje pale breke me te care anash dhe po ja tregonte Cakut se si i ishte bere dru...

Niksh

Primus registratum

Na ishin 3 milingona e po ecnin rruges me duart lart duke mbajtur nganje koker grure. Perpara u del brumbulli me mendimin qe ty a mare grurin. Vjen e para dhe brumbulli e pyet
-Sa milingona ke prapa?
-Dy- i thote milingona
-Mire,ike ti- i thote brumbulli.
Vjen e dyta dhe brumbulli e pyet
-Sa milingona ke prapa?
-Kam nje perpara dhe nje prapa- i thote milingona.
-Mire, ike dhe ti- i thote brumbulli
Vjen e treta dhe brumbulli e pyet
-Sa milingona ke prapa?
-Kam dy perpara dhe dy prapa- i thote milingona.

:tipsy: Kush me thote nga ju se sa milingona
ishin gjithesej dhe pse???