Veshjet zbuluese të femres!!!

usastudent

Primus registratum
Veshjet zbuluese të femres!!!

Ne kete teme do doja te diskutonim rreth ndikimit te veshjes se nje femre ne shoqeri.C'ndikim ka expozimi i tepert pjeseve te trupit te saj ?
Une perdora fjalen i TEPERT por padyshim qe njerez te ndryshem kane mendime te ndryshme persa i percaktimit te se tepertes.

Peace
ND

Guest
Re: Veshjet zbuluese të femres!!!

VARET SI E SHEF TI KI PARASYSH QE SDUHET TE NGATERROSH NDERIN ME TE QENIT MODERN /pf/images/graemlins/wink.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Une s'kuptoj nje gje. :rolleyes: Tema thote LAKURIQESIA dhe ne duhet te diskutojme se si duhet te VISHESH?
Nje femer lakuriq eshte nje femer lakuriq(pa rroba,sic e ka bere natyra) dhe kaq.
Mundesisht gjeni tituj temash te cilat perkojne me ate cka do diskutohet e jo vetem tema te cilat mund te kene vetem efekt pamor. (keshille dashamirese /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

usastudent

Primus registratum

nuk jam dakort qe e ndryshuat titullin e temes!Kur permenda lakuriqesine , e sqarova fare mire se per cfare e kisha fjalen.

albana

Lara Croft

Pa na shpjeguar se c'kupton ti me termin E TEPERT me duket e pamundur te diskutohet.

Ela_001

Primus registratum

Cdo gje varet nga ambjenti edhe ne moderim me ata qe te rrethojne, por nese nje femer eshte e lezecme dhe dicka i rri bukur e i shkon pse jo athere, le te veshe cfare i shkon. Sa ekspozon eshte ne deshiren e saj. Its a free world.

dominic

Primus registratum

sesi vishet nje femer sigurisht qe e ka ajo vete ne dore qe ne mengjes kur shihet ne pasqyre para se ta dali...ceshtja eshte kur del nga shtepia dhe ku do iki pasi ka dale...nqs do iki te defrehet sigurisht qe mund te vesh rrobat nen te cilat ndjehet me mire dhe qe duket me interesnate..por nqs punon ne bibioteke dhe i duhet te marre libra mbi shkalle ne raftet e siperme atehere nuk do i rekomandoja fundin shume te shkurter.Shkurt qe te mos zgjatem une BESOJ qe per cdo ambjent nje femer qe e quan veten pjestare te nje komuniteti duhet te kete ne garderoben e saj ca veshje adapte.
P.S. megjithate cdo mashkulli i pelqen te ktheje pak koken si dhe cdo femre i pelqen kur meshkujt kthejne kokat:)

Ema

Goddes

Une mendoj se tema eshte shume e goditur:

Mendoj se femra nuk ka nevoje tejete provokuese per gjithe meshkujt qe kalojne rruges.
me jep shume bezdi kur kthehem ne Shqiperi dhe shikoj nje ndjekje te shfrenuar te modes,nje ekstravagance te pahijshme,vajza me minifunde skandaloze e me kanaotjere me trecerek gjoksi jashte qe vene ashtu ne gjimnaz a ne fakultet :confused: .
Sipas vendit behet kuvendi thone shqiptaret.E po shqiptaret e kane kapur demokracine prej b**he.Kjo sepse ketu ku jetoj njerezit shkojne ne pune,ne shkolla,ne diskoteka dhe cdo veshje i pershtatet vendndodhjes.
Tani mos rrini te me thoni se femra shqiptare s'ka ku vishet tjeter vecse ne shkolle.

Nuk me pelqen ekspozimi i tepert.E di fare mire se nese vesh dicka te hapur,nje pale pantallona te ngushta apo nje fund teper te shkurter te gjithe do kthejne koken te me shohin.
A eshte ky nje VLERESIM PER PERSONIN TIM?
-Une them:Absolutisht jo!

....

Duhet gjendur nje kufi,nje ekuliber,pershtatjeme kohen,vendet e njerzit.e ne fundduhet te perpiqemi sa me shume te jemi vetvetja,jo dikush qe duket sikur sapo ka dalenga ndonje dyqan mode!

/pf/images/graemlins/smile.gif
Gjithe te mirat;ema

Herkuli

Primus registratum

Per Emen shpreh nderim
Mire e ke moj cup
keto nuk lane ne trup
mbuluar asnje brim

C'te bejme ne meshkujt e gjore
gjithe diten nuk ...... me dore
Kini ore meshire
ne mengjes qe pa gdhire
me dhimbje koke cohem
rrugeve torturohem
Stomaku perdite gati me dhemb
na shkatarrojne, na bejne dem
Aman moj te uruara!
mos jini kaq te leshuara!
Mbahuni pak ore aman!
E te martohesh nuk gjen derman.

Ela_001

Primus registratum

Jam shume dakort me Emen, nuk do mund ta kisha thene me mire ate qe mendoj /pf/images/graemlins/smile.gif . Ne shqiperi eshte e egzagjeruar. Nje femer e bukur te ben te kthesh koken se eshte e bukur ne cfaredo menyre qe te terheq ty, por jo per faktin se ka akspozuar shumicen e trupit per ta terhequr kete vemendje. Sa cudi qe e vrasin me shume mendjen se ca kane veshur se per gjera me esenciale ne jete. Ne vend qe te adaptohemi me te tjeret, vura re heren e fundit qe isha ne Tirane qe ishte egzagjeruar me teper.

cokus

Primus registratum

amon se ne ver me nrihet tensioni gjakut nuk guxoj me dal ka shpia.vetem shal e gjoks shef kudo ta kthesh koken.amon keni per tna lon nonji dit t`vdek me nonji cep rruge.

cokus

Primus registratum

amon se do bej te kunderten e ariut do fle ne ver e do zgjohem ne dimer se nuk mundem me kshu.para 3 ditesh i cik e qiti djelli koken fap 4 pllom per mbi gju fostonet.un e di qe prej gjinis femrore kom per t`vdek po jo kshu se kom ne emer ke pylli si derrkuc me men.

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Pa na shpjeguar se c'kupton ti me termin E TEPERT me duket e pamundur te diskutohet. [/qb]
A PO MENDONI VAJZA KU KA ARRITE MENYRA E VESHJES SONE SA DJEMT JANE TE BEZDISUR DJEMTE NA BEJNE THIRRJE TI KUSHTOJME ME SHUME VEMENDJE TRUIT TONE DHE RESPEKTIT NDAJ VETES ATA JANE LODHUR NGA TEPRIA JONE NDAJ LE TE RESPEKTOJME VETEN DHE TRUPIN TONE QE TE TJERET TE NA RESPEKTOJNE

TEMA TEPER E QARTE ME FJALEN E TEPERT NUK DO THOT QE KE VESHE RROBA SHUUUME E PO TE RENDOJNE TEPER POR DO THOT KUR NJE VAJZE E KA TEPRUAR EKSTRAVAGANCA E SAJ DHE SHUME HERE MODA TE TEPRUAR QE BILES KALON NE VULGARITET SEPSE TANI ME SHUME SE KURRE VAJZAT JANE TEPER TE ZHVESHURA GJOKSE KERTHIZA QE PER MUA ESHTE NJE PJESE TEPER INTIME DHE PRIVATE ESHTE TURP TE JETE E MBULUAR VAJZAT SOT JANE TE KOHES VETEM DUKE U ZHVESHUR .ZOTI GJITHA FEMRAT I KA FALUR NJESOJ POR PERMASAT NDRYSHOJNE NDAJ DUKE U SHFAQUR TEPER TE ZHVESHUR NUK MENDOJ SE ESHTE E BUKUR TERHEQESE E MODES PER MUA NJE VESHJE E LEGANTE SPORTIVE SIDO QOFT POR JO E TEPRT TREGON SHIJE. GUSTO VIRTYT RESPEKT .TENDECE NDAJ SE BUKURES DHE PASQYRON DHE BOTEN SHPIRTERORE DHE KARAKTERIN E NJERIUT.ASHTU SI NJE LULE TE TRHEQ NGA NGJYRA APO AROMA QE NGA LARG DHE NJE FEMER NE BAZE TE VESHJES TREGON RESPEKT NDAJ TRUPIT TE VET DHE KARSHI TE NJOHURVE E TE PANJOHURVE

cokus

Primus registratum

hallall buka me djath damote ne pras rrusho.ke fol tamom.per her te par pas kaq kohesh degjoj nje vajz te flasi kaq drejt.

usastudent

Primus registratum

Duke pare se si po degradon rinia ne pergjithsi dhe ne shqipri ne vecanti mendova se kjo teme do ishte mjafte interesante.
Patjeter qe femrat jane te lira te veshin cte duan,por dicka qe une do ta theksoj gjithnje eshte se nqs nje femer del e veshur si e zhveshur ajo do mbetet VETEM OBJEKT SEXUAL dhe asgje tjeter.Nuk eshte e veshtire ta kuptosh kete.Mjafton te shohesh reagimet e djemve me rruge.Do kisha deshiren qe kjo teme te diskutohej shume me gjeresisht.
Mendoj se nje veshje e zhveshur e femres nuk ben gje tjeter vecse demton nje shoqeri.Do kete me teper perdhunime , me teper imoralitet , me teper tradhti , me teper aborte , ................
shkurt degjenerim .
Po bej dy vjet qe jam larguar nga Tirana dhe me vjen keq kur degjoj se ne c'gjendje eshte katandisur rinia.
Se mos mendoj ndonjeri se jam plak:)) jam 21 vjec por nuk mund ta gelltis dot kete lloj degjenerimi

Peace
N&D

Admir

Forumium maestatis

Veshjet zbuluese te femrave???---- FOBIA e Maniakeve !!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

story.prada.model.ap.jpg

Keshtushe?

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
A PO MENDONI VAJZA KU KA ARRITE MENYRA E VESHJES SONE SA DJEMT JANE TE BEZDISUR DJEMTE NA BEJNE THIRRJE TI KUSHTOJME ME SHUME VEMENDJE TRUIT TONE DHE RESPEKTIT NDAJ VETES ATA JANE LODHUR NGA TEPRIA JONE NDAJ LE TE RESPEKTOJME VETEN DHE TRUPIN TONE QE TE TJERET TE NA RESPEKTOJNE

[/b] [/QB]
Cilet djem jane te besdisur?
Edhe ne qofte keshtu , crendesi ka cthirrje bejne djemte? Ne fakt djemte therrasin edhe ne stadium ne statusin e tifozit, therrasin ne rruge ne stausin e shokut, ose te gjahtarit..djemte therrasin ku tju doje e bardha zemer, per cfare tju doje i bardhi shpirt. Deshira per te "thirrur" eshte larg kompetences per tu "degjuar". Le qe une as nuk ja ve fajin fare cunave per ca komplekse femerore qe gjejne shpetim duke u strehuar ne "thirrjet" e cunave.

1.Dinjiteti dhe respekit per veten nis me nje mendim te pavarur nga thirjet.
2. Vazhdon me te qenit vetvetja.
3.Me rregull treshi del se ku dhe kur perfundon.