Black_Rose
Forumium maestatis
Tropojanja se kam problem un kam shum durim kush te doje le te urdheroje (cit. thenje malokce looooool)po sjua perserite nja 10her se kuptojn me sa duket...pastaj kalojn mhb dege me dege...
Tropojanja se kam problem un kam shum durim kush te doje le te urdheroje (cit. thenje malokce looooool)po sjua perserite nja 10her se kuptojn me sa duket...pastaj kalojn mhb dege me dege...
mos mi mos jua permend...se ju cohen qimet zgugthi :Tropojanja se kam problem un kam shum durim kush te doje le te urdheroje (cit. thenje malokce looooool)
Looool zana ishte shaka , mos u merzit se kam qejf te te ngacmoj!Filloi perseri kompleksi i Malokerise
shaka e imja dhe ajoLooool zana ishte shaka , mos u merzit se kam qejf te te ngacmoj!
Zana kte per veten e the? sepse me sa lexova une e the vet qe jam krenare dhe self confident apo gabohem?K'to shaka te teperta vijne nga krenaria e Tepert .... nuk jane gjera per te qeshur, por te ardhur keq
Shume rracizem injorant mes jush- Per te ardhur keq!
Robi kte po thoja dhe une, thashe qe veshja percjell dicka, psh ne rastin e goces me mini mund te kete deshire te ndihet e deshiruar, provokuese etj etje, ose ne rastin e nje zyrtari kostumi tregon serjozitet, perkushtim etj etje, pra percjell dicka por jo se ai apo ajo eshte gjithmone provokuese apo serjoz. thjesht ne momentin e caktuar percjell nje mesazh.Ok goca tu them nje gje un pqs me lejoni persa i perket veshjes secili ka stilin guston e vet po zdo te thot qe nga veshja tregon karakterin e personalitetin e ti/saj se pq ashu atere hmm ça mendoni per nje goc qe vesh 2gishta mini ?? Zdo thot qe esht .... Do thot ka qefin e vet ose cunat qe mbase ne mendojn smarrin vesh nga moda po edhe marrin pamvarsisht qe mbase skan kushtet ose thjesht veshen sipas gustos po ne Jemi Shqiptar gjykojm per Cdo gje
Nga zona ime thuhet mos i qesh kujt gomarin se te le ne vath!!! Diten e mir tashi
ka njerez qe fshihen pas fotove te modiglianosKa njerez qe duhet te veshin gjuhen e mprehte, ku kujtojne se jane te arritur e realisht jane vec anonime varfanjake n esprit !
Hahahaha po na qet pune tash me gjet gjethe fiku.....Akoma me kte tem ?? Ore hiqni gjitha kshu ska konflikte