Verejtje!

KUBANITO

Primus registratum
Verejtje!

* Now talking in #ndihme
* Topic is '**** Mire Se Erdhet Në Kanalin #ndihme Ku Mund Te Drejtoni Pyetje Mbi Bane Ne Kanal, Mode, Komanda /cs /ms /ns Prisni T`ju Jepet +v Dhe Pastaj Drejtoni Pyetjet Tuaja. Nuk lejohet parkimi i nickname. Ndalohen bisedat qe nuk kane te bejne me dhenien ndihme ndaj userave !!!'
* Set by TiRoNci_MiZeRje on Sat Mar 03 23:20:23
-[AlbNetwork]- Rregullorja e rifreskuar per stafin e dhomave #shqiperia dhe #ndihme http://www.albforumi.com/pf/showflat.php/Cat/0/Number/412719039/an/0/page/0#Post412719039
* {Besi} has joined #ndihme
* ahfafhak has joined #ndihme
* {Besi} has quit IRC (Mirupafshim!)
* DolceGabbana is now known as KuBaNiTo
* Qun_Per_Tu_Marr_Per_Burr has joined #ndihme
* Qun_Per_Tu_Marr_Per_Burr has left #ndihme
* Dardania has joined #ndihme
<urban_boy> TiRoNci_MiZeRj
* Simpatiku_msn has left #ndihme
* ahfafhak has quit IRC (Mirupafshim!)

Kisha me shume se 10 min..prita...Kishte shum persona te ngritur ne @ qe njeri prej tyre ishte dhe online bente muhabet per qejf te tij nga shqiperia,nje tjeter fliste ke #ndihme kishte 4 usera pa +v dhe su kujtonte njeri per te dhene ndihme...Eshte e vertete qe sa kan vop halfop yyyy o burra me vrap te japim ndihme dhe sapo marin aop nuk kujtohet njeri...kaq kisha

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Verejtje!

Vec ti mos fol se ty ste kam pare asiher te japesh ndihme te #ndihma ndaj mos na merzit si shume me verejtje qe duhet tja besh vetes se pari.

ssssssss

Primus registratum

kubanito ik e mos lej nam me keto tema se veten ul /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Po te ankohesh dikush tjeter do kishte me shume vlere tema???

Keshtu qe mos u merrni me personin, indiferentizem ne dhenien e ndihme ka pasur e ka sa te duash...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po te ankohen robt me problematik tema ka vleren 0. PO te ankohej nje user qe vertet ka probleme,qe vertet pret, etj etj sigurisht qe do merrej shume ne konsiderate sic eshte marre.Ky aop apo ex aop vetem se ju hoq accesi per nje jave dhe pret ti jepet ndihme nderkohe qe shoket e vet e dine qe eshte Kubanito dhe nuk i japin voice e vjen ankohet ketu as ka per te patur kurre vlere tema.

KUBANITO

Primus registratum

degjo ti lipse nuk qendron aty problemi un nuk desha ndihme kur u futa ok! Proble eshte se me vjen cudi per faktin qe permenda me pare. Qe se ... njeri se ca ka por meren me muhabetet e vete,te thash qe ne dhome kishte 4 usera online qe ishin pa voice dhe me siguri kerkonin ndihme ok! Dhe se runte njeri. Sa per mua ske ku me kap se gjithmon kur kam qen aty kan ndihmu.Sa per problematiken time per ate punen e debatit mi nxir icik logset e mos u mer me llafet e te tjereve plss. Keqkuptimet e tua ti kan sqaruar besoj jo je zene me ircop e jo kshu e jo ashtu.. Nuk jam zene me asnje ircop qe ta dish ti ok! Pyte pak ate gertoo qe pretendon ti se jam zene me te. Perkundrazi kam shum rrespekt. Dhe mos shko ti thuash shokut tim Acid qe un zihem etj etj dhe un te haj gline kur si din si qendrojne gjerat.

S

Scorpion

Guest

Une Kubaniton e kam pare aktiv, sa here qe hyja.(jo per ti bere qejfin) Per problemet e tjera persa i perket heqjes se @ aop, s'me intereson shume. Merren sop me kete pune.

Une mbeshtes problemin qe ka neglizhence nga shumica e operatoreve ne dhomen #ndihme, kaq. Dhe jo se eshte problematik Kubanito apo dikush tjeter...

KUBANITO

Primus registratum

Scorpions thnx (jo re lal se e kam @) mos u bej merak po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

KUBANITO

Primus registratum

thuju pak sa here ke hy me nick te tjere e ste kam njoft dhe gjithmon te kam pyt per ndihme...

ssssssss

Primus registratum

o scorje vallai per ne gjykate te larte /pf/images/graemlins/laugh.gif...me behet qejfi per paanesine tende /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erjon rapper

Forumium praecox

po kush ma fshiu topic mua per albtelekomin. e dime qe eshte telekom [ndaluar].. po si i behet per te hyre ne chat ???
IP te telekomit jane te bllokuara. te marrim tjeter ISP po leketk /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po varet adarocks ca problemi mund te kesh. Ji me specifike dhe do te ndihmojme... Provo te futesh njehere nga faqja e Albforumit, dmth ku jemi ketu, lart te Menu-ja ke dhe nje buton, link Chat

Provoje lidhu nga ketu poshte...

Kliko ketu per tu lidhur ne chat

Timi

Valoris scriptorum

Qeni im eshte me leshator sa i yti. Kush nuk beson te fusi nje bast. Shum nga ju po habiten clidhje ka kjo? Ne fakt ska asnje lidhje. Tema mbyllet edhe per arsye qe po te qahet nje user i thjeshte jemi te detyruar ti kthejme pergjigje, por kubanito (edhe se me je simpatik) ............
Ps: adarock po mos te zgjidhet akoma problemi yt shkruaj ketu te lutem http://www.albforumi.com/pf/postlist.php/Cat/0/Board/28