Re: Vendi me i mire per te kaluar pushimet
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ka vetem nje vend ne bote tek i cili do te doja te prehesha perjete.Nje plazh ekzotik mu ne zemer te bregdetit te Adriatikut,nje vend ku te duket se Shqiperia eshte vendi me i mire ne bote per turizmin,ku zemra rreh qete dhe fytyra jote nuk ka asnje rrudhe.Kam qendruar ne nje nga hotelet me te mira te Shqiperise,Mali i Robit Mak-Albania,nje hotel me menaxhim te huaj,por te tjerat ishin te gjitha shqiptare.Ka nje hapesire te madhe te gjelber,ku bluja dhe jeshilja shkrihen ne nje.Pemet e larta dhe poshat perjetesisht te gjelbera i dhurojne shpirtit nje kenaqesi tjeter, nje prehje totale, nje udhetim larg realitetit.Por edhe per ata qe nuk kane gjume naten, ky hotel ofronte mundesi te tjera.Kam kaluar nje vere te paharrueshme dhe gjurma qe ky ambjent la ne shpirtin tim eshte akoma e fresket dhe nuk do shlyhet asnjehere.
[/ QUOTE ]
Pa dashur te ve ne dyshim ate qe thua /pf/images/graemlins/laugh.gif une per vete çuditerisht ruaj nje kujtim as mish as peshkt nga mali Robit.
Ne sportel kur shkova, nuk kishte asnje qe fliste shqip (ndoshta koicidence por prita 30 min e isha ne muajin korrik /pf/images/graemlins/angel.gif) Se dyti çmimet nuk jane te afishuara gjekundi /pf/images/graemlins/angel.gif apartamentet nuk kisha snje mundesi ti vizitoja perpara se ti merja me qira per 2 jave /pf/images/graemlins/angel.gif e disa detaje te tjera te kesaj natyre te cilat me ben qe te shof hotele te tjera per te kaluar pushimet!
Pasi vet shkova ne hotel tjeter, mora per te rezervuar per prindit per 2 javet e fundit te shtatorit.
Surprize, çmimi qe mu propozua ishte me i shtrenjte se ai i muajit korrik e gusht /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur i dhash çmimin qe me kishin thene para disa ditesh si dhe ju kerkova pse eshte me i shtrenjt ne fund te shtatorit, arsyja zyrtare ishte se nuk duan te abizojne gjate sezonit te plote me klientet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kjo ishte eksperianca qe kisha une me "manaxheret" e Malit te Robit.
Ndersa kur kam shkuar ditore, kam ngel ne pergjithesi i kenaqur, dhe pse çmimi i paguar (1000 lek te reja hyrja) veyem per nje pishine (deti ishte gjithe leshterik e nuk e pastronte njeri, dmth e pamundur te laheshe) eshte tarif e larte, e njeta qe paguan ne Côte d'azur ne France e per nje cilesi qe nuk mund ta krahasosh me Malin e Robit.