Vendi me i mire per te kaluar pushimet

Albforumi

Primus registratum
Vendi me i mire per te kaluar pushimet

Buze detit te mesdheut, buze oqeanit, buze liqenit, buze lumit, buze malit. Na thoni ku kalohen me bukur ato te shkreta pushime?

Ah, se mos harroni pseeeeeeeeeee?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Vendi me i mire per te kaluar pushimet

Varet ku jeton tani. Per mua qe jam shume larg Tiranes, nga gjithe vendet e Botes qe kam shetitur, Tirana ngelet ne zemren time /pf/images/graemlins/wub.gif

Al-Punk

Still here

Ka ca vite qe pa kaluar ca dite ne Dhermi nuk me kalon vera!
Sugjeroj qendrimin ne Dhermi fshat dhe kuptohet diten ne plazh poshte. Prane Burimit (tek hotel Dorian) ka nje gryke shume te bukur qe eshte e mrekullueshme ne mengjes. Pamja e detit qe aty eshte dhe shume e bukur.

Sugjeroj dhe kampingun me cadra. Kujdes nga Mashtruesit e Drimades Beach qe ta fusin ne cdo vakt ne cmim! /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

Vendi me i mire eshte te shkosh ne nje vend te ndryshem cdo here /pf/images/graemlins/smile.gif
Megjithate, me ka marre shume malli per Divjaken dhe Shengjinin, ku kaloja nga nje muaj cdo vere, per vite me radhe. E se fundi Borshin, ku kam kaluar vetem 2 vera ne 1988-1989 dhe mendoj qe eshte nje nga mrekullite tona.
Me pelqen shume te rikthehem ne Bordeaux, ne plazhet e Arcachon, Mulot dhe Pyla (tek kjo e fundit gjendet dhe duna e Pyla-s qe eshte me e madhja ne Europe. E kam ngjitur me kembet e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Kondrapedali

Kondrapedali

Qeke lodh m'raft pika. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Më bukur pushimet kalohen buzë detit duke ju ngjit malit pranë një burimi me ujë të ftohtë në një lartësi nga ku mund të shikosh gjithë Shqipërinë. E pseja as nuk duhet pyetur sepse këto gjëra nuk i gjen askund kaq afër /pf/images/graemlins/wub.gif.

MLK

Primus registratum

Ato plazhet qe ti ben aluzion, knej ka ne i perdorin per te kultivuar Huitres (nje guacke deti qe eshte tradite franceze). Plus qe kur ben plazh ne oqean (Atlantik) po nuk ishe i pasionuar pas surf-it zorr se gjen paqe se pak ere fryn dhe dallget i ke me metra lol
Plazhet e buta i ke ne mesdhe ne jug te Frances (côte d'azur) Spanje, Portugali. Po ti qeke vajze qe qeke e terheqme pas historise se bregu i Atllantikut eshte i mbushur me keshtjella e mbart shume me histori se sa jugu.
Mos je gje me prejardhje japoneze ti se ata vdesin per turizem kulturor! lol

sweet eda

Primus registratum

me mire ketu:
Bahamas-with-pier-board-18x.jpg

ladouce2005

Primus registratum

MLK sido qe te jem, nuk jam "vend" per t'u vizituar nga ty /pf/images/graemlins/wink.gif
Je teper i kultivuar ti, per te mundur te me kuptosh mua dhe deshirat e mia.
/pf/images/graemlins/shrug.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Martha's Vineyard eshte nje vend i bukur per te kaluar pushimet dhe e kam afer ku jetoj. Uje i ngrohte per tu lare, pamje natyrore shume te bukura dhe mund te marresh me qira motor per te shetitur ishullin.

MLK

Primus registratum

Shiraz,
Une nuk po arrij te kuptoj deshirat e mija e jo me te merrem me kuptimin e deshirave te te tjereve! Keshtu qe pa merak se nuk eshte qellimi im te merrem me kuptimin e atyre "vendeve" qe ti ben aluzion!
Ate qe te thashe me siper ishte thjesht shkembim eksperience pa patur qellim te imponoj gustot e mija, jo per gjo po shquhem per djale pa gusto keshtu qe...te uroj te realizosh deshirat e tua.

Kondrapedali

Kondrapedali

Ore, bëhet fjalë për Shqipërinë e jo për Francën. Mos na veni në gjumë me gjona që nuk i njofim (më falni për injorancën) /pf/images/graemlins/sleep.gif.

/pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

sweet eda

Primus registratum

ku thuhet qe eshte per shqiperine e jo per jashte shtetit, titulli eshte :vendi mi i mire per te kaluar pushimet!!! e neve gjithsecili me zgjuarsi apo "injorance" po tregon eksperiencat apo vendet ku mendon se do jete vend i bukur per pushime, te thjesht fare /pf/images/graemlins/cooli.gif

MLK

Primus registratum

<font color="brown"> Permbajuni temes! </font>

MLK

Primus registratum

<font color="brown">Ju lutem, mos dilni jashte teme! Jam e sigurt se ka gjera shume interesante qe mund te shkruhen ketu. Gjithe te mirat. </font>

ere

Primus registratum

mund te them qe spanja mund te jet vendi me i pershtatshem per te kaluar pushimet sepse: mund te gjesh holiday sipas buxhetiti tend dhe shume te pershtatshem nga rrethanat e varura.

MLK

Primus registratum

Ibiza do jete destinacioni im i ardheshem, kur ta kqyr do ju sjell dhe anekdoda nga pushimet atje, vetem se pres sa te kthehet pak dielli...

MLK

Primus registratum

Sa ne mode kane dal keta te zijte more! lol