Po sikur ti kapen tongat femnes te çentrifuga lavatriçes gjate proçesit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Duhet me bo kujdes me heq stilolapsin perprara se ta rrotulloa 1000 xhiro/min e ja shtrudh longun /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Ket lavatricen mund ta besh everyday mi, sa her ke ne plan me la rrobet, fantazit jan per ato qe si bo dot perdite, but once in a while /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Lol, po pas ktyre te bemave me siper besoj se ke vendos me ndru sistemin /pf/images/graemlins/laugh.gif .....
apo do bosh ndoi xhiro nga laundry im /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
paske shije te veçanta ti mi shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
sikur ta disha qe ishe pak strange , se dukesh ti /pf/images/graemlins/lol.gif
[/ QUOTE ]
Po mi shoqe po ...ne jemi... ata me shije te vecanta /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me lavatricen mbaruam.
Po VASKEN e ka permend njeri ?? /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Lol, ket e kam me te par, jo me te provu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mbi fotokopje ......sa letra te harxhuara kot /pf/images/graemlins/devil.gif
[/ QUOTE ]
Kujdes mos shtypesh butonin jeshil "copy" se te dalin fleta sikur je tu pa qafen e Krrabes nga avioni /pf/images/graemlins/laugh.gif leje te jet fotokopje me ngjyra /pf/images/graemlins/lol.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.