zeqo mos u bej xheloz te keqenFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] dolce_vita ca jan keto biseda kaqq intime me mistrecin mi:tipsy: [/qb]
ku e ke fjalen ti mi? :smash:Fillimisht postuar nga kam mall:
[qb] apet ta ngopi dikush zeqo :lol: [/qb]
Si Yll Te kam :kiss:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]zeqo mos u bej xheloz te keqenFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] dolce_vita ca jan keto biseda kaqq intime me mistrecin mi:tipsy: [/qb]
Mistreci eshte mistrec dhe dua ta ndre nje cike [/qb]
Jo meeeeeeeeeeeee burr e grua mish e thua mi dmth qe jemi njesh te dy si i bie se spo me vien tani :tipsy: :kiss:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] dolce_vita mos e degji kitin mi sa tme kesh muaaaaaa :kiss:[/qb]
ehe Kiti e kam kuptuar kete :shrug:Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] dolce sa te kesh zeqon tije si me qene vetem ne maje te malit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mistreco si te harroj une ty re v /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] O dolce me ke harru mua ti mi :cry:
He se ke plot cuna mos u mere vetem me 1 /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:cry: ku e kuptove ti miFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]ehe Kiti e kam kuptuar kete :shrug: [/qb]Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] dolce sa te kesh zeqon tije si me qene vetem ne maje te malit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:shrug: :shrug:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]:cry: ku e kuptove ti miFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]ehe Kiti e kam kuptuar kete :shrug: [/qb]Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] dolce sa te kesh zeqon tije si me qene vetem ne maje te malit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/qb]
ehe e the kshu kot ti mi ti behs qefin kitit :tipsy:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]:shrug: [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]:cry: ku e kuptove ti miFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] dolce sa te kesh zeqon tije si me qene vetem ne maje te malit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/qb]