</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ne zyre, ne lavaman /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Pse mer banjot te paskan lon ty per zyre /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo e ke fjalen per nonji lavamon ne kuti te porsablem /pf/images/graemlins/laugh.gif
hahahaaa,
ke my office , qe eshte e veshur me xhama te vijezuar , dhe asnjiher nuk shihet figura e plote, por pjese pjese nga publiku mundshem /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vizat ne zhama jane vertikale apo horizontale /pf/images/graemlins/smile.gif jo per gjo po ta dim qe ne fillim ça pjese sdo shofim te teren /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani kjo fantazma jote ishte ta boje ne kom, apo e shtrime /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo per gjo po po ishe e shtrime te shko ma teper me vizat e xhomit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mire e ke ti, apo nuk vdesin me te filmu me telefon kur merresh me viza /pf/images/graemlins/laugh.gif Leqe kjo puna ketij xhomit te ksaj qeka me rrezik, se nuk qeka vetem nji vize si te dokumentari me Inisin /pf/images/graemlins/laugh.gif xhomi qeka si zeber /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.