Jo ne guzhin se hyjen ne perdorim gjera rrethanore. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :smash:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Ne krevatin tim, dhe kuzhine[/qb]
Gjerat rrethanore i hedhim pertoke ne pastaj kush e ka mendjen tek gjerat rrethanore /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]Jo ne guzhin se hyjen ne perdorim gjera rrethanore. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
Te ftova me gjithe shpirt o ZeqoFillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi_Si_ShPiRt:
[qb] Dolce_Sikur ta dija qe do thoshe kshu appapa e si ben gjoja me ftoi.aty me ke mi po ec tija hudhu :kiss: [/qb]
aman vetem mendjen aty ta kesh ti se vi i heq une ato gjerat keshtu shikoj edeh ndonje skene. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]Gjerat rrethanore i hedhim pertoke ne pastaj kush e ka mendjen tek gjerat rrethanore /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]Jo ne guzhin se hyjen ne perdorim gjera rrethanore. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
-------------------------------
U are my east my north my south and west
my monday morning my sunday rest.......... [/qb]
e te ishte me gjith shpirt kishe treguar dhe shpin ti /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]Te ftova me gjithe shpirt o ZeqoFillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi_Si_ShPiRt:
[qb] Dolce_Sikur ta dija qe do thoshe kshu appapa e si ben gjoja me ftoi.aty me ke mi po ec tija hudhu :kiss: [/qb]![]()
------------------------------
I was born to die another day........ [/qb]
pse ti je ajo mi qe i ka dale koka te dyshemeja ime s eune jam ne kate te 10. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] QUOTE]e te ishte me gjith shpirt kishe treguar dhe shpin ti /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
Adresen ta jap une mo si jo:
Lagjia e pare majtas, pallati me tulla,
kati i 9, dera prej druri.
Aty banoj una :kiss:
------------------------
WHATEVER [/qb]
Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]pse ti je ajo mi qe i ka dale koka te dyshemeja ime s eune jam ne kate te 10. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] QUOTE]e te ishte me gjith shpirt kishe treguar dhe shpin ti /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
Adresen ta jap une mo si jo:
Lagjia e pare majtas, pallati me tulla,
kati i 9, dera prej druri.
Aty banoj una :kiss:
------------------------
WHATEVER [/qb]
jo mo pse ne ato pallatet ku prishet dyshemeja kaq shpejt banoj une? :smash: