Vdes Sllobodan Milosheviç

Vdes Sllobodan Milosheviç

milosevic_trial_milosevic.jpg

U shua sot ne moshen 64 vjeçare ish diktatori serb Sllobodan Milsheviç ne ambientet e burgut prane gjykates se hages ku po i beheshin proçeset per krimet e bera gjate regjimit te tij. Versioni zyrtar konfirmoi para pak minutash se ai vdiq per disa probleme kardiologjike. Si ka ndodhur ne te gjitha keto raste edhe kesaj rradhe gjykata do te hapi megjithate nje hetim formal mbi vdekjen.
Si do e ifluencoj ky fakt vazhdimin e situates ne Kosove dhe me gjere ne rajon? /pf/images/graemlins/booki.gif

i_own_u

Primus registratum
Re: Vdes Sllobodan Milosheviç

kur vret 1, 2, apo 3 persona quhesh kriminel... te vrasesh 100.000, 200.000 apo 300.000 te jepet titulli KONKUISTATOR... kjo esht bota ku jetojm

i_own_u

Primus registratum

esht pak si histori e gjat luftrat e Ballkanit e per te kuptuar ti se ç'far esht Kosova per Serbet duhet te hudhesh ne Historin e vertet te atyre tokave (Kosov, Bosnje, Slloveni e Maqedoni) te kujtoj vetem nje diçka qe ne Kosov kan vdekur 2 mbretera Serb duke luftuar kundra Turkut... ne na djeg muhabeti se aty jetojn Shqiptar (dhe un jam per pavarsi totale) por historia esht se ato Shqiptar te Kosoves per Serbet jan Turq dhe jo pak por shum te drejt kan.

OROSHI

Primus registratum

Ndoshta,sikur konflikti te zgjidhej pa aq shum viktima!
Duke e dit qe viktimat ishin shqiptaret dhe jo serbet(atyre nuk u takon asgje nga c'pretendojne,pra barazimin e kane ne gjep)nuk besoj qe MILUA /pf/images/graemlins/laugh.gif ishte dhurate nga zoti per ne!

zog

Primus registratum

edhe napoloni luftoi ne waterlo, po pastaj kjo eshte toke franceze ?

shko or maik e mso ma mair. /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ndoshta,sikur konflikti te zgjidhej pa aq shum viktima!
Duke e dit qe viktimat ishin shqiptaret dhe jo serbet(atyre nuk u takon asgje nga c'pretendojne,pra barazimin e kane ne gjep)nuk besoj qe MILUA /pf/images/graemlins/laugh.gif ishte dhurate nga zoti per ne!

[/ QUOTE ]

e ç'rendesi ka (per mua ose boten) se çfare beson ti. apo ti kujton se ka ?

i_own_u

Primus registratum

Napoleoni...? kush esht Napoloni...? zog... pak a shum njerezit si ty kalojn ne vetvrasje... do e ken nga msimet e teperta boooo mendimi im ky.

i_own_u

Primus registratum

vdekshin te gjith mer tOnCe... e jo vetem ato te Kosoves... po realiteti esht qe ne Ballkan kundra Turkut kan Luftuar SERBET dhe GREKET, e tokat e Kosoves kan qen te mbreteri Serbe... Turku i pushtoj dhe Turku u dha Tok SHQIPTAREVE qe ndruan Fen... apo ti ke noi ide tjeter...?

aaaahhh po kundra Turkut luftoj dhe SKENDERBEU dhe ALI PASH TEPELENA pffffffffffff

ilirjan

Primus registratum

Greket jane 1 miliarde Dollare me te pasur (me vdekjen e mostres)

thuhet se Milloshevici kishte ne bankat Greke dhe Qipro afersisht 1 miliard dollare

pinkparadise

Forumium maestatis

shyqyr, se mos kishte vdek vet nga atak kardiak, do ja kishte gjet ndonjoni menyren me e vra.
*ne ket bote lahen te gjitha

melos

Primus registratum

Mendoj se eshte nje humbje e madhe apo nje pandrejtesi natyrore mos shqiptimi i denimit nga gjykates se Hages, sepse me denimin e tij do te denoheshin te gjitha krimet e bera ne Kosove, do te denoheshin te gjithe bashkemendimtaret e tij gje qe nuk jane te paket ne Serbi

D-J

Forumium maestatis

pse e paska pas te shkrujtme haga qe do shpallej fajtor?

prandaj e vrane se nuk e shpallnin dot fajtor

sido qe te jete puna vdekja e nje njeriu eshte tragjedi

Legjionixx

Forumium maestatis

D....D...D..
per ty qenka tragjei kur mbetet gomari ne balte mer. ?? /pf/images/graemlins/smash.gif

melos

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pse e paska pas te shkrujtme haga qe do shpallej fajtor?

prandaj e vrane se nuk e shpallnin dot fajtor

sido qe te jete puna vdekja e nje njeriu eshte tragjedi

[/ QUOTE ]

Sa i mencur sa i dhemshur sa filozof e sa e sa,... /pf/images/graemlins/laugh.gif po na servohesh mor DDD

shikuar si shuarje jete te nje njeriu nuk duhet te kesh kaq shume dhimbje sepse ishte vdekje natyrore dhe kesaj nuk mund ti ikte as Slloba por as ti

ne anen tjeter vetem nje njeri injorant apo nje i poshter, nje psikopat apo nje qe eshte baraz me te mund te kete dhimbje per nje njeri qe vrau me mijra njerez, e tek ky rang je ti DDD.

melos

Primus registratum

Lara croft besoj qe nje DDD nuk ka nevoj per avokat, ske pse ta mbrosh nuk jam duke e pushkatuar apo marre jeten.

une nuk e njof DDD se si eshte apo cfare parime ide apo me nje fjale cfare njeriu ai eshte, karakterin tone neve ketu e shpalosim me shkrimet tona dhe bazuar ne shkrimin e tij une si lexuese e ketij shkrimi arrij tek ky perfundim.

Nuk e di si e quan kete jo konktrete

melos

Primus registratum

Cte te them moj pune te mbare mbroje, por nuk ishte qellimi im te te thoja ty mos mbroj ate apo kete por ishte besimi im se DDD eshte i afte te mbroj veten me sa e kam pare une

une e pashe shume mire se kujt ju referove ti sepse shqip lexova por harrove se shkrimi i tij i referohej jetes se nje njeriu e jo ne pergjithesi.