Vdes Shqiptari i pare ne Irak.

Vdes Shqiptari i pare ne Irak.

Ervin Dervishi nga Fort Worth i Teksas ka vdekur ne Irak. Ai ishte pjestar i batalionit qe mori pjese ne kapjen e Sadamit. Ervini kishte fituar llotarine dhe qe futur ne ushtri si green card mbajtes. Me tej per historine klikoni web page

Rangers

Primus registratum
Re: Vdes Shqiptari i pare ne Irak.

Per "Prodigychild01"
Shyqyr qe paske ti nje zanat, e shkolle mor ti.
Varet nga njeriu ti zoteri,ka njerez me me shume diploma se ty qe marrin pjese ne ushtri,po ti nuk i di keto se e ke te shesesh pordhe me ate $38 qe merr.
Vetem sa per nje info,my seargentMajor has a PHD,28 years in the army,Qualified as a Airborn Master,Air Assult,Pathfinder,Sniper,and is one of the members of 75th Ranger Unit. Jo te gjithe njerezit shkojne ne pune per te rregulluar kompjutrat,dhe te marrin nje 38 dollaresh. Cfare eshte gjeja me e bukur dhe eksituese qe ben?
Alo tech support,how may i help you.Edhe perpak se harrova dhe pirjen e kafes amerikane me half and half.
So **** OFF.

109UV

Primus registratum

po lere sumcin se as zanat nuk ka...po eshte i ekzaltuar se helbete...ka ecur para qe kur ishte patate-shkules, pjatalares...etj..kshu sikur thoshte..

Rangers

Primus registratum

Co ky tyte mo,se po me plas .... mua se sa leke merr ky .ar..

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] .. po del nga tema, Unicorn! /pf/images/graemlins/laugh.gif
(Edit me, Edit me /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Ngjarja e mesiperme me tremb, sepse ka dhe njerez qe i kam te afert qe paten patur ide te ngjashme me fatkeqin per sa i perket green card mbajtjes (dhe good payoff). Good enough...? No parent deserves to live to bury his/her own children! :confused: This is what matters in the very end!

--------------
"Have I told you lately..." [/qb]
Djaloshi kishte ardhur me llotari ... marrja pashaportes me vone nuk zgjat me shume se dy vjet sepse punon per shtetin. nejse ... si do te jete me vjen keq per familjen e tij ... /pf/images/graemlins/frown.gif

lir

Primus registratum

Ndjese paste; mendoj se ishte nje zgjedhje personale e tij dhe kjo nuk le shume vend per diskutime te metejshme. Zgjodhi ate rruge duke ditur ato rreziqe. Gjithsesi me vjen keq per te pasi e kam te veshtire te besoj ne ate cka ai shpresoj ka besuar: lufte kunder terrorizmit, nje network i ngritur dhe i trajnuar nga vet forcat speciale amerikane..

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rangers:
[qb] Per "Prodigychild01"
Shyqyr qe paske ti nje zanat, e shkolle mor ti.
Varet nga njeriu ti zoteri,ka njerez me me shume diploma se ty qe marrin pjese ne ushtri,po ti nuk i di keto se e ke te shesesh pordhe me ate $38 qe merr.
Vetem sa per nje info,my seargentMajor has a PHD,28 years in the army,Qualified as a Airborn Master,Air Assult,Pathfinder,Sniper,and is one of the members of 75th Ranger Unit. Jo te gjithe njerezit shkojne ne pune per te rregulluar kompjutrat,dhe te marrin nje 38 dollaresh. Cfare eshte gjeja me e bukur dhe eksituese qe ben?
Alo tech support,how may i help you.Edhe perpak se harrova dhe pirjen e kafes amerikane me half and half.
So **** OFF. [/qb]
Sa diploma keni juve tyta? Sa diploma kane 99% te ushtareve amerikane. Ndoshta nga nje GED e shumta. Eshte fakt, se shumica e atyre qe shkojne ushtare ne Amerike e kane ngaqe nuk kane se cfare tjeter te bejne...

Ka lloj lloj zanatesh ne kete bote, dhe une kam zgjedhur kompiuterat. Me e keqja qe do me ndodhi mund te gervisht pak doren duke shmontuar nje power supply to vjeter.

Ata qe i futen ushtrise, shkojne per te vrare njerez ne lufte. Me e keqja qe mund te ndodhi eshte se i hedhin ne ere me gjithe Bradley e me gjith soj e sorollop. Tough s hit!

Pastaj ka dhe nje kategori tjeter si 109UV qe harxhojne ajrin kot e i ... me dore gjithe diten perpara kompiuterit ne Bronx ne vend qe te aplikojne per pune.

Gjithe keta tipa e bejne kete bote te mrekullueshme.

109UV

Primus registratum

degjo mor zar qe te ka hyp vetja ne qejf se je fut ne helpdesk. te thashe njerehe, qurret si puna jote na bojn kafen perdite neve. merr vesh ti. une jam profesionalisht 10 vjet perpara teje. punoj ne level 3 support per nje organizate globale, Fortune 5 ne White Plains, westchester county. por gjithmone njeriu i mban gjerat ne perspektive dhe nuk hidhet si karkalec te dyshoje zgjidhjet e cdo njeriu tjeter pse eshte i kenaqur me stadin e jetes se tij.

dhe ki parasysh, se te mos ishin punetoret, fshataret, ushtaret, oficeret, dhe gardistet e amerikes, byt.ha jote do ishte duke ja mor ne goje oficer zenelit ne permet sa her qe shkote per zbor.

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb] degjo mor zar qe te ka hyp vetja ne qejf se je fut ne helpdesk. te thashe njerehe, qurret si puna jote na bojn kafen perdite neve. merr vesh ti. une jam profesionalisht 10 vjet perpara teje. punoj ne level 3 support per nje organizate globale, Fortune 5 ne White Plains, westchester county. por gjithmone njeriu i mban gjerat ne perspektive dhe nuk hidhet si karkalec te dyshoje zgjidhjet e cdo njeriu tjeter pse eshte i kenaqur me stadin e jetes se tij.

dhe ki parasysh, se te mos ishin punetoret, fshataret, ushtaret, oficeret, dhe gardistet e amerikes, byt.ha jote do ishte duke ja mor ne goje oficer zenelit ne permet sa her qe shkote per zbor. [/qb]
Degjo mor kaush i kuq se e qelbe fare. E bere balte dhe kete teme ore kelysh i Nanos qe ke ardh ne Amerike me paret e vjedhura piramidave.

Emrin White Plains ti e ke pare vetem te monster.com kur je duke enderruar per pune more qyqar. Ti as nuk di se kujt i thone Fortune 500 apo Fortune 5 sic i thone nga katuni ku je pjelle ti.

Gjashte postime me pare por me lutesh si kur.ve moldave te kaloja resumen tek shefi. Por robve si puna jote ne ketu i vejme te pastrojne nevojtoret. Ik futi nje te gjate nga mbrapa me zezaket e Bronxit more klysh komunisti.

Seriozi

Primus registratum

Ngushllime familjes se Ervin Dervishit,dhe le te jene krenar per djalin e tyre.Kjo ishte rruga qe ai vet zgjodhi ne jete.

Ne shtepine e te vdekurit nuk permendet thika por ngushellohet.

Ps.Ju lutem moderatoreve le ti fshijne postimet(e felliqura )qe nuk kane te bejne fare me temen.

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Prodigychild01:
[qb]
Gjashte postime me pare por me lutesh si kur.ve moldave te kaloja resumen tek shefi.[/qb]
eh mer zar, po te testoja ca shpirti ke, qe nuk ta ben zemra te ndihmosh nje shqiptar. po s'me rruhet mua per nje pune help desk...trained monkeys.

Prodigychild01

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Prodigychild01:
[qb]
Gjashte postime me pare por me lutesh si kur.ve moldave te kaloja resumen tek shefi.[/qb]
eh mer zar, po te testoja ca shpirti ke, qe nuk ta ben zemra te ndihmosh nje shqiptar. po s'me rruhet mua per nje pune help desk...trained monkeys. [/qb]
Ti po me testoje mua mer kaush??? Kush p... somes je ti me te testosh mua? Pastaj me halabake shqipfoles qe gjej ne chat do merrem une. Me resumen tende fshij by.then. Pastaj ti ke 10 eksperience ne thithje kokash peshku dhe je shume i avancuar?

109UV

Primus registratum

po sigurisht qe nuk merresh me njeri tjeter jashte asaj punes legene qe ke. flet si toc gjithe kohen sepse te duket se ke arritur profesionalizmin ne nje kohe qe ke nje pune te rendomte qe kryhet nga cdo 'trained monkey' dhe nuk mundesh te shikosh pertej asaj ekzistences se perditshme, qe eshte e qarte qe paske rene ne dashuri me te. injoranca nuk ka brire, por e nxjerr koken kur njeriu refuzon te konsideroje ate qe ekziston pertej asaj qe i kapin shqisat. /pf/images/graemlins/wink.gif

Prodigychild01

Primus registratum

[qb] po sigurisht qe nuk merresh me njeri tjeter jashte asaj punes legene qe ke. flet si toc gjithe kohen sepse te duket se ke arritur profesionalizmin ne nje kohe qe ke nje pune te rendomte qe kryhet nga cdo 'trained monkey' dhe nuk mundesh te shikosh pertej asaj ekzistences se perditshme, qe eshte e qarte qe paske rene ne dashuri me te. injoranca nuk ka brire, por e nxjerr koken kur njeriu refuzon te konsideroje ate qe ekziston pertej asaj qe i kapin shqisat. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ne postimin e pare qe lexova nga ty, mu drejtove direkt me nje kerkese per te pasuar resumene tende. Jo pa qellim u tregova indiferent ndaj kerkeses. Ata njerez qe vetem kerkojne dicka pa u prezantuar dhe pa u munduar te shpjegohen se nga vijne, e tregojne vehten se cfare legenash jane.

Ti duhet ta kishe kutpuar kete me indiferencen time. Por qe ta tregoje mire se cfare legeni je, me sulmove duke treguar anen me te keqe hakmarrese te karakterit Shqiptar.

Ate "trained monkey" job qe e bere refren, eshte e vertete qe e dashuroj. Ky eshte profesioni im ne te cilin shkoj 11 vjet mbrapa. Ne qofte se keto 11 fjet investim e trajnim ti i quan "trained monkey" atehere e kam per nder. Per ate pune te rendomte mor trung applikuan 120 veta, u intervistuan 6 veta ne tre nivele, dhe u zgjodha une perfundimisht. Edhe nuk do lej nje rrote ka.ri si puna jote tja uli vleren.

Nje gje ti vazhdon ta anashkalosh. Duke me sulmuar mua "driteshkurtrin" ti duhet te jesh Skenderbeu i technologjise me tre shpata (nivele tech. support).

Ca ke bere ti ne kete bote? Ma ndrico pak mendjen dhe mua, e me ndihmo te dal nga injoranca ku kam ngelur. Cfare ekziston pertej atyre qe kapin shqisat e mia? --- Dark brown buildings in Bronx???