Vazhdo historine....

Wishmiss

Valoris scriptorum
E si perher meshkujt shkaterrojn gjithcka , kto qenie egoista , te shpelare nga mendimet e erreta ....

Balahk

Locus omnem
shkaterrojm gjithcka,te shtyre nga ju (femrat),qe na beni te shfaqim eerresin tone,si ne veprim,edhe ne mendim.ndaj jeni ju ato qenie egoiste,qe nxisni shkaterrimin....

Thamina

Papirus rex
Eshte e shtunde ,dhe se shoh te nevojshme te grindemi...
...edhe pak bie darka dhe pothuajse darka do jet gati.
Shishja e veres se bardhe sapo u nxorr nga frigoriferi,dhe ne sfond degjohet kenga e John Legend:All of Me...e shtepia edhe pak do mbushet me miq...

Dreamer

Under the Dome
... qe do i mirpres si gjithmone :) Ama perpara do marr nje gote vere te dal ne ballkon te shikoj Yjet ne qetesi se sonte duken qarte dhe do ndez nje cigare per ti bere konkurence drites se henes :) qe parakalon lehte para meje nen tingujt e John Mayer "Gravity"

FENIKSI

Forumium maestatis
... melodija shoqeron melankoline dhe ne buzet e mija shija e pijes mpin mendimet qe sme dalin nga nga mendja , zemra rreh dhe me fort kure kujtoj momentet tona bashke ne ate ballkon, kure trupi ime nga i yti skishte asnje kufi ku shpirti im nga i yti skishhte asnje ndasi .... Sa keq qe pas kesaje pije do jem prap vetvetja, do jem serish pa ty .....

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
...E keshtu e nesermja ka trokitur tashme ,eshte dite e re do zgjohem, do pi kafene ,do behem gati per pune ,do vrapoj per te arritur trenin !E mbase do jeme sot ne te njejten tryeze per pune jo per arsye tjeter.Te te shohe cdo dite eshte sikur ...

FENIKSI

Forumium maestatis
... te mbash ne dore nje thengjille pervelues dhe te buzqeshesh duke shternguar dhembet, duke ndjere nje therje ne zemer .
Syte e tu jane bere trasparent per mua trupi yt nje pasqyre e erresires sone, fjalet tua si sekretaria e vjeter e telefonit qe sdua ta degjoj fare...

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
..Kshu duhet te jete..E sot do te vazhdoj te shkruaj ate historine e dy miqve te ngushte qe sa do larg e sa do veshtire eshte te mbajne kete miqesi ku thelle saj fshihet dicka qe quhet..

Balahk

Locus omnem
Dashuri,por vec kesaj smund ta quaj ndryshe.nese nuk mundem te ishim te dashur,nuk dua as miqesin.keshtu qe dua ta mbyll kete kapitull dhe te filloj ....

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
...Nje dite te re..e bashke me kete vjen dite e re,njerez te rinje,ndjenja te reja e ku i dihet me te forta sec i kisha ,i kishim...
Tani ngrihu ne kembe ashtu sic ke bere gjithmone sepse UNE i perulem vetem ZOTIT as dhimbjes as mundjes as merzis e AS TY I DASHUR ..ISHTE ....

FENIKSI

Forumium maestatis
... ndjenja a pranise tende qe here me nervozonte, here me emocjononte, dhe hre me gezonte. Asgje s'kishte me rendesi dhe Diellin le ta merrnin, dhe henen le ta hidhnin, mjaftonte te kisha driten e syve tu dhe gjithçka do ishte OK. Dritherimat e asaj dite ikam akoma ne zemren time si te ishte tani ....

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
..por ja qe tani nuk eshte !!Te kam harruar ,kam nje jete tjeter e pertej kesaj vajze te forte te serte qendron nje zemer e vuajtur e lodhur e shkatrruar..Por me mire ti kthehem kafese se te ndez nje cigare e te shijoj kte mengjes ku era e fresket e mengjesit me ledhaton fetyren..Uiii tani me duhet te vrapoj...

Thamina

Papirus rex
Mbas gjithe ketyre mendimeve deprese ky vrap ne kete dite pranvere do me gjalleroje venat e gjakut dhe do me bej te cliroj stress nga I gjithe trupi.
Plus andej nga dal te vrapoj me ka zen syri njerin...:p

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
...por sot spo e shoh akoma ,nderkohe iku treni do me duher te marr nje coffee e te pres tjetrin..Ne mendje me vin mendime te vuajtjes time si femer si erdha ne kete vend ,si u trajtova ,sa here kto stola te metros ishin kthyer ne krevat per gjumin tim ,sa her kam qare po sme ka degjuar njeri ,sa here kam uleritur per te treeguar qe jam e lire tashme e askujt si interesoj ...uii u derdhe kafeja tani duhet..

FENIKSI

Forumium maestatis
... te marr trenin e se ardhme qe ska as destinacjon dhe as orare, ku te me shpije te me shpije.
gjithçka me lodh dhe ajri qe marr fryme me mundon, bota rendon mbi shpinen time, tani se mbaje dot me, thjeshte pres ku do me leje treni ....

Thamina

Papirus rex
...shyqyr qe ike se sa po merrja mundimin te ndaloja Feniksin e ta ftoja per nje kafe e nje gote alkol...e pse jo nje muhabet burrash.:)
Po me sa shikoj ,qenka humbur ne dritare te trenit ,kushedi per ke po mendon...disi me vika keq ta shqetsoj,e ti prish mendimet...

Thamina

Papirus rex
..ne fakt e lash fare trenin,me doli para dikush tjeter,nje mik I vjeter...harrova gjithcka e gjithkend...