Vapa???!!! vret 13000 ne France
Si ka mundesi qe nje vend i zhvilluar si "fhooons" te kete nje krize te tille?
eshte e njejta "filozofi" i nderuar Bicimsez si edhe sherbimi me i forte ne bote "s'qe ne gjendje" te parandalonte 9/11....Fillimisht postuar nga bscemscs:
Marko vllai ai sheqeri qe hani hallven anej kije me kujdes se duket sheqer, po eshte ZAKARINE... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga marko:
A mi Korde, mi korde.
Ku ka si amerika mi motre.
A e di ti si osh amerika?
A ke honger naihere hallve, po me shume sheqer?
Njashu osh amerika!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
O Ximo, ato francezet si kom pas dash qe ne koh te dulles, asihere s'ma kan nrof zemren.Fillimisht postuar nga ximi:
[qb]Marko vllai ai sheqeri qe hani hallven anej kije me kujdes se duket sheqer, po eshte ZAKARINE... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga marko:
A mi Korde, mi korde.
Ku ka si amerika mi motre.
A e di ti si osh amerika?
A ke honger naihere hallve, po me shume sheqer?
Njashu osh amerika!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
mos hani shume se jo per gjo po s'ju omelso shume...... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu o muhabeti knej ne north amerika na kan myt GMF ushqime gjentikishte te nrrume... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Edituar! Mjaft pra me ofendime se le nam!Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] Bicimsezi paska hap teme per Francen dhe francezet....dhe me kenaqesi ky shqiptaro-amerikanuci i vogel vje e bo tifozllik dhe shfaq kenaqesine e eger te patriotit amerikan, se Zoti i dha denimin e duhur francezeve...
eh mer cun i vogel sado te mundohesh do jesh hic i hicit ne ate vend ke vlere sa c'peshon 1/300milon..............(jua mesojne keto kur shkoni per citizenship)...[/qb]
lexo se e ke ne faqe te pare.........Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb]
....une nuk thashe qe zoti ua beri mire,... [/qb]
nejse per ate qe eshte i interesuar ne "thelbin" e temes shume gjera i ka thene Zogu........Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] lol, g.o.d. smacked them for being annoying ajajaja [/qb]
Ne Paris mund te numerosh me gishta SuperMarketet me Ajer te Kondicionuar!Fillimisht postuar nga marko:
[qb] Kshu mire tu bohet, se pastaj tallen me shtepite e amerikaneve prej druri, me gotat tona te mbushura deri ne gryke me akull, ajrin e kondicionuar etj. [/qb]
Arsyeja qe ne Texas me temperatura me te larta se te europes jane te perditshme dhe nuk vdes njeri eshte se ne cdo cep te vesh ajri eshte i kondicionuar (20-25 grade celcius): ne makine, ne shtepi, ne dyqan, nje shkolle, ne pune prandaj nuk vdes njeri nga vapa ne Amerike sepse nuk behet hataja se ndenje 10 minuta ne vape perjashta. Futu brenda e ke ajrin e kondicionuarFillimisht postuar nga marko:
[qb] Ne budallenj, po ama njeri nuk na vdes nga vapa, megjithese, ato temepratura te Frances, ne Texas apo ne Arizona jane te perditeshme.
Ktu ku jam un kishim temp 107 per 23 dite rrjesht.
Jo vetem qe nuk vdiq njeri, po as nuk u ndie fare. [/qb]
Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb] mbi 85% po shtepive ne Amerike (po shtepi prej druri) kane ajer te kondicionuar!
Une kam Central Air Conditioning (qejfi ha kumbulla, dhe une i pelqej shume kumbullat) qe do te thote se cdo dhome i caktoj temperaturen qe dua une.
Sqarim: Ne Amerike kur erdhen te paret materiali qe gjenden me bollek ishite druri. Pyje te pafundta (edhe sot jane!) qe i binte me lire te prisje dru sesa te skalisje gurin!
Kjo eshte arsyeja qe materiali kryesor ne ndertim eshte druri ne Amerike dhe shtepive iu vihet nje shtrese e holle muri me tulla.
Nje gje perse kjo vapa po vjen eshte se gjeografikisht europa eshte keq dhe me garen qe kane marre europianet te arrijne Ameriken industrialisht po demtojne mjedisin e tyre. Me e keqja eshte se infrastuktura urbane e europes eshte per te qare me lot. Duket e bukur per ne shqiptaret por ne te vertete eshte pa perspektive. Nuk e di si europianet do dalin mbas 50 vjeteve. [/qb]
:smash: :smash: :smash:Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Emo se te gjithe mbi 80 vjec ishin po he! [/qb]