vajza bjonde ne top show - kush eshte?

Leka9

Primus registratum
vajza bjonde ne top show - kush eshte?

Tung,

Ketu n'Kosove e shiqojme emisionin Top Show te Top Channel ne KTV. Personalisht m'shkon ne nerva frizura e Alban Dedushit por sidoqofte... Sonte ke teme seksi. Njera prej musafireve ishte nje vajze bjonde me floke te shkurter. A e din ndonjeri kush eshte ajo? Nuk e pash fillimin /pf/images/graemlins/frown.gif

Flm

Leka9

Primus registratum
Re: vajza bjonde ne top show - kush eshte?

Po, mu ajo me bluze t'kuqe! Une mendova mos osht 'far modele a diqka ngjajshem. Shume femer e bukur edhe mu duk mjaft e thjeshte se zakonisht kur po e shiqoj televizionin shqiptar, femnat e reja edhepse te bukura po dalin te "lulzume" me nifar perzimje te stileve turko - orientalo - italiane e bash po duken pa lidhje. Nuk e di a e degjojme Top Albania radion ktu te na. E kam degju ne veri te Greqise edhe ne perendim te Maqedonise - mjaft ndjenje e mire. Sidomos ne veri te Greqise /pf/images/graemlins/wink.gif

Sidoqofte, flm "Lara Croft"

entelush

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif se di /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused:

TEDI

Valoris scriptorum

Tani LEono ishte e Ftuar ajo apo ishte Antare e Stafit . Po t Jete ANtare e stafit e gjej pa problem se kush o se dje kisha nje PJese te Stafit t Topit t SHovit ...CIlesoje se po qe e ftume n Emision PIrdhi n Te se n BOte se ke me e Gjet ...

Leka9

Primus registratum

pasha zotin jena bo na shiptart me fol me perkthyes!!! 'sen nuk t'kuptova o Tedi :lol:

Jo nuk ke anetare e stafit. Musafire ke edhe e kam shkru shume mire. Plus "Lara Croft" po m'duket se u pergjegj.Ajo tha Albana e Top Channel Radios.

E ti nese don me ndihmu, qe po te tregoj se shume lehte e ki nese njeh njerez ne Top Channel (t'paqa kuptu). Veq merre vesh kush ka qene ni bjonde musafire me 03 Shkurt ne Top Show. Nuk mun' ja huq /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ahere veshtire me e gjet Plako se nuk e kam ndjekur ate emision .