Vajza, a keni rënë ndonjëherë brenda me mësuesin?

I vjetri

Primus registratum
Vajza, a keni rënë ndonjëherë brenda me mësuesin?

Pershendetje,

Kam nje hall, po deshet ta ndani me mua...

Dikur kam dhene mesim ne nje tetevjecare, ne nje qytet te vogel prane timit. Gjate ketij viti, me hyri jashtezakonisht ne zemer nje vajze, por atehere ishte vertet femije, 14 vjec. Mua me donin te gjithe femijet, se i trajtoja si shoke e familjare, ndryshe nga koleget e tjere. Plus qe afroheshim me shume per arsye se zhvilloja kurse pasditeve (me cmime simbolike-qe te mos keqkuptohemi).

Pastaj une largohem nga arsimi dhe ai qyteti, ku nuk shkel me per tre vjet. Gjate kesaj kohe, kam takuar tri here rastesisht ate vazjen e embel, sa e kam perqafuar apo puthur ne faqe dhe pyetur per shkollen, shtepine. Gjithashtu, e kam marre dy-tri here ne tel dhe e kam uruar per ditelindjen. Kohet e fundit, kur e kam pare ne qytetin tim, i kam dhene te kutpoje se dicka me intereson tek ajo, qofte nepermjet shenjash kur ka qene ne prani te prinderve, qofte kur i kam thene te mos me therrese me presor(teksa e kam takuar jo ne prani te prinderve). Ajo eshte krejt buzeqeshje dhe te sheh ne sy.

Nje dite i bera nje surprize dhe i shkova ne qytet, e takova te shkolla, ku kishte edhe nxenes te tjere qe i takova apo donin te me takonin. Kjo me tha se nuk donte te na shihnin vecmas, dhe iu afruam nje turme te vogel, ku nuk mund te bisedoja konkretisht me te. Vecmas, e ftoj per ta qerasur, por ajo nuk pranon ne ate qytet dhe me premton se do te kaloje nga java tjeter ne qytetin tim me nje kusherire dhe do te vije te me takoje. Me thote qe nuk mund ta marr me ne telefon, se babait i kish rene ne sy dhe nuk donte te tilla telefonata prej meje.

E pres, nuk vjen. Nuk vjen edhe per disa fundjava me radhe. Si te flisja me te? Pasi kisha folur nja dy here ne tel. me te atin, kur e kisha kerkuar ate, vendos qe te shkoj dhe te takoj te atin. <span style="font-weight: bold">Qellimi im, qe t'ua them qe tani, eshte krejt serioz dhe mendoj te me drejtoje drejt nje lidhjeje nga ato te gjatat</span>. Keshtu mendova se po te takoj te atin, dhe t'ia them te drejten, se dua t'i takoj te bijen dhe ta ve ne dijeni se kam nje qellim te caktuar, serioz, por dua ta bisedoj me pare me Vajzen dhe per kete doja miratimin pao lejen e tij per ta telefonuar pa i shqetesuar ata familjarisht. Sigurisht, doja qe edhe ai te shihte se c'tip jam. <span style="font-weight: bold">Ai ishte pak paragjykues, sepse une jam 26-27vjec, ajo eshte 16-17 vjec. Nuk i permenda muhabet fejese fare une atij, po ia hodha si larg, duke i shprehur simpatine time te plote per te bijen. Ky u spreh se nuk kishte paragjykime, por tha qe nuk dinte gje qe bija e tij te kishte gje per te folur me mua. Une i kerkova leje, mirekuptim qe ta marr ate ne telefon, por ai me tha qe une e pyes dhe ajo te jep pergjigje ne telefon, nese ka dicka per te me thene. Pastaj, nese ajo nuk donte te me fliste, do te me dilte ai ne tel. dhe une nuk do t'i shqetesoja me. Ketu ishte me spec, se ai sikur e parandjeu kete, sikur e donte kete. Keshtu ndodhi. Ai me tha ne tel se e bija nuk donte dhe nuk kishte gje per te me thene. E persheneta miqesisht, duke i pohuar se mbase u nguta. Por une i kam pare syte e saj, se si ndrisin kur me sheh ne sy. Ajo eshte disi e ndrojtur, ne fakt, dhe mund te jete ndikuar nga biseda eventuale me prindin. Po mund edhe te mos kene biseduar gje fare, dhe i ati me ka dhene nje pergjigje te tij, pa e folur fare me bijen, duke e shqyrtuar ceshtjen si nje farse. Pra, nuk kam marre asnje pergjigje nga e bija, nderkohe qe fjala e saj e fundit ka qene qe do te vije te me takoje ne qytetin tim, qe eshte afer...</span>

Mbase u nxitova, po isha ca i deshperuar ngaqe ajo s'po vinte dhe nuk mund ta merrja ne tel. Cel. po nuk ka. Une ia kam pase dhene njehere numrin tim <span style="font-weight: bold">(nja dy dite pasi e takova per here te fundit dhe i thashe te me therriste ne emer dhe i thashe se doja ta takoja, por nje here tjeter, me erdhi nje zile nga nje numer i fshehur. Te nesermen ne mengjes heret, kur iket ne shkolle, me erdhi prape nje telefonate nga nje numer i fshehur, ku nje kenge dashurie me pershendeste ne sfond. I fola po nuk u pergjigj njeri. Mendova se mund te ishte ajo dhe i coj nje zile te numri i saj i shtepise.)</span> po nuk edi nese e ka ende, se s'kam asnje mesazh apo telefonate qe ta di qe eshte e saj.

<span style="font-style: italic">SI MENDONI? TANI MBARON EDHE SHKOLLA, NUK DI KU TA GJE PASTAJ, SE S'MUND TE DUKEM NE QYTET PER TE KERKUAR ATE, SE ESHTE I VOGEL DHE NJIHEM NGA TE GJITHE PLUS NGA I ATI. PO UNE DUA TA TAKOJ, QOFTE EDHE PER T'I DHENE NJE LETERTH KU T'I SQAROJ SE DUA TE SHOQEROHEM ME TE DHE SE E PRES T'I SHPJEGOJ EDHE SE C'KA NGJARE ME TE ATIN, OSE NESE KA FOLUR ME TE. THEM T'I SHKOJ NESER, ME NJE MAKINE, KU TE MOS ME SHOHE NJERI, EDHE PER TE RESPEKTUAR DESHIREN E SAJ, EDHE PER TE QENE KORREKT ME POZICIONIN TIM ME TE ATIN E SAJ. KA NJE KUSHERIRE ME TE RRITUR NE SHKOLE TE LARTE, QE UNE NUK E MBJA MEND SI FYTYRE DHE SI EMER, NDODNESE PO E KERKOJ DERI TANI PA REZULTAT. PO NE RAST SE NUK E GJEJ?</span>

mirjani

Primus registratum
Re: Vajza, a keni rënë ndonjëherë brenda me mësuesin?

hapesi i temes ka per tu denu me ligj per pedofili :rockband:

I vjetri

Primus registratum

FALEMINDERIT QE E LEXUAT! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Doja te dija nga ju gocat, nese keni rene apo dini ndonje rast kur dikush ka rene brenda me mesuesin tuaj, apo ish-mesuesin tuaj. Si keni reaguar? Po ai? C'mendoni ju se mund te ndieje ajo? Une i kam bere shume surpriza, qe nga telefonatat per ditelindje te saj, ikja ime ne shkollen e saj, tre vjet pasi ika nga ai qytet, takimi me te atin, i cili mund te jete edhe nje gomarllek imi, por mbetet surprize, plus shenja te tjera.

A do te ndihej keq ajo sikur t'i jipja nje leter, meqe nuk do qe te me shohin me te ne mes te rruges, se vetem aty mund ta takoj (ose edhe ne mes te shkolles), meqe ajo nuk po vjen (<span style="font-weight: bold">ajo di ku te me gjeje ne qytetin tim</span>), per ta sqaruar dhe per t'i perseritur ftesen???

Te jete per mua, e pres kurdo por nuk dua te mednoje se une jam shkeputur, nese eshte e vertet se ka folur me prindin. Pastaj, kam frike se mund te emigroj, se keshtu e kemi ne cunat, brenda kesaj vere. Se nuk di se c'ndiejne edhe shoqet e saj, kur ta takoj ne rruge ne qytetin e saj. Po t'i them te na lene vetem, kjo mund te reagoje keq ose edhe shoqet e saj(ish-nxeneset e mia) mund te habiten, ndonese mund te kene nuhatur dicka... Ajo eshte ne vit te dyte. Ka vetem dy dite shkolle tani. Me duhet te shkoj neser. Po s'di si mund te reagoje neser kur ta takoj ne mes te rruges, po qe se i ati nuk eshte neper kembe.

Ndonje mendim te vlefshem, sidomos nga ju gocat? A eshte e veshtire kur ish-mesuesi ndjen dicka per ju? Po kur edhe ju ndieni keshtu? Ju du fort! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

I vjetri

Primus registratum

O lion, po pse mer vlla, ajo eshte gati 17 vjec. Ne angli po lindin ne moshen dymbedhjete vjecare &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

...pastaj, ajo s'ka pasur asnje trajtim te vecante kur kam dhene mesim para tre vjetesh. I kam trajtuar te gjithe te barabarte dhe me shume dashuri, keshtu qe ketu e kam ndergjegjen dhe imazhin tejet te paster e fisnik.

<span style="font-weight: bold">Duhet te dini edhe kete, se kur kam ikur nga arsimi ne ate qytet, ngaqe nuk i pata thene kujt se nuk do te vija me vitin tjeter, shume prej tyre jane merzitur apo kane qare qe une nuk do te vija me dhe jane munduar te me mbushin mendjen nepermjet mesuesve te tjere qe te kthehem</span> Kur i takova neper rruge e shkolla u lumturuan te gjithe/-a. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

mirjani

Primus registratum

o i vjetri e di si esht puna.un lexova vetem fillimin qe the qe pelqeja nje vajz 14 vjec.nuk e lexova deri ne fun se pertova

deni83

Primus registratum

Ti i vjetri(sa i vjeter je ne moshe &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ) qeke tamom race &quot;Michael Jacksoni&quot; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Te pelqejne kalamojt ty mer daje? Pse,me gjithe ket alamet &quot;mishi&quot; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; te bollshem e te fresket &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; qe ka Tirona,s'njeli nai thele &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ,kofshe a tule a gjoks &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; per ty?

Hec,o pedofilo &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ,shko gjemo nai femer te vertete ene jo kalamojt,se osh pune me zarar &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

erisa

Primus registratum

ej o njerez ceshte kjo injoranc qe tregoni mo amani.Para se te beni paragjykime lexojeni historine deri ne fund .
per 10 vjet nuk mund te quhet pedofil.Mbani gojen se dashuria ska moshe.....
dhe sa per femrat e tirones o parafols , ato kofshat dhe tule-tulet ska nevoj ti bejsh reklam....fundja kjo teme ishte per gocat ..pse fut hundet kot?? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

genti

Primus registratum

Une per vete kur isha ne tetevjecare kam pasur fiksim mesuesen e frengjishtes, se ishte nje gjoksderre dhe me hiqte trurin kur fliste frengjisht dhe te gjitha fantazite e mia seksuale te asj moshe i kisha me &quot;Riten e frengjishtes&quot; (me falni nje min. sa te iki pak te dushi) &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Princesha

Primus registratum

Un mendoj se ajo eshte pak e re per ty, por kjo sdo te thote qe eshte nje tragjedi, tashi ajo forcen e gjykimit nuk e ka ne nivel te kenaqshem.

Por nqs ti e ke seriozisht me ate vajze, ne rradhe te pare duhet te takohesh me vajzen, sido qe te jete puna, dhe ti tregosh per muhabetin qe ke bere me te atin. Pastaj ti te cosh nje person qe ti kerkoje doren kesaj vajze ne shtepi, po ishte dakort vajza,kjo per arsye qe prinderit e saj te besojn. Un them qe i ati ka pas frike se ti do e genjeje, dhe nuk ma merr mendja qe ja ka permendur vajzes as si muhabet biles.

Te uroj fat

do vdes per ty

Primus registratum

hi i vjetri, ne rradhe te pare do te them mos pyet shume per cfare thone keta anetaret e tjere qe te kane ofenduar se ajo seshte 12 as 13 qe te quhet pedofili, se te ishte ashtu do ishin pedofila tere shqipetaret brez pas brezi duke filluar qe nga gjysherit tane kur femrat martoheshin 14 vjec. kam degjuar historira kur nxenesja dashurohet me mesuesin por ato kane qene vajza universiteti qe kane rene ne dashuri me profesorin e tyre, edhe te dyja rastet kane perfunduar ne martese. tani kjo pune me duket cik e veshtire se sic thua ti kjo qenka e ndrojtur edhe eshte ne nje qytet te vogel, megjithate maksimumi qe ti mund te besh eshte ta takosh ska rendesi kush te shikon ti ske rruge tjeter edhe tja thuash te tera, edhe pastaj ti cosh njeri ne shpi ta kerkoj tek prinderit se keshtu them se do duket me serioze edhe bindese dashuria jote. hmmm tani per tani sme vjen ne mendje gje tjeter na shkruaj edhe na thuaj cfare ndodhi pac fat.
MOS HARRO DASHURIA ESHTE E VERBER AJO NUK NJEF MOSHE
wub.gif
wub.gif
wub.gif

BISOU

Primus registratum

DUKE LEXUAR KETE HISTORI NDJENJASH TE KUFIZUARA NDJEVA SE KA PASTERTI DHE GUXIM NE TREGIMIN TUAJ...

PER MENDIMIN TIM TI JE I PJEKUR DHE VETE PA DASHUR KE ARRITUR NE KONLUZION POR NDOSHTA KE DESHIRE TA DEGJOSH EDHE NGA NE ALFORUMISTAT &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

PRA ESHTE VETEM E DREJTE QE AJO VAJZE E RE TE DIJE SE CFARE NDJEN TI PER TE DHE MBI TE GJITHA TE DIJE TE VERTETEN DHE TI JAPI VETES DHE TY NJE SHANS PER TE NJOHUR NJERI-TJETRIN...
ATE MESIGURI E TUNDON IDEJA JOTE SEPSE TY TE SHEH SI NJE NJERI QE DI KAQ SHUME DHE QE DO TI TREGOJE KAQ SHUME... POR NDOSHTA NGA ANA TJETER KA NGURIM NGA PASIGURIA NE VETVETE DHE TENDENCA E PRINDERVE.
SE PARI SHKRUAJ NJE LETER DHE LEXOJE VETE SIKUR TE ISHE AJO DHE MUNDOHU TE SHOHESH NESE E KE SHKRUAR DREJTE... DHE VENDOS E SHKO TAKOJE ME ZEMER TE HAPUR PA I THENE SHUME SHUME QE DITEN E PARE SEPSE MUND TE JETE MBINGARKESE PER TE, POR LETRA E SHKRUAR DO TE JETE BAZE TE CILES AJO DO TI RFEROHET DO TA LEXOJE GERME PER GERME SI NJE ADOLESHENTE QE ESHTE DHE DO TA RILEXOJE PER TE KUPTUAR NDJENJEN DHE PASTERTINE TENDE.
PO SHTU KERKO MENDIMIN E SAJ SE SI DO TE ISHTE ME E DREJTE DHE SE SI DO TE MUND TE ISHTE E LEHTE PER TE DY JU PER TI DHENE NJE SHANC NJERI-TJETRIT... GJITHMONE KI KUJDES DHE MOS E MBINGARKO ME MENDIME APO KERKESA

TE UROJ QE TE TE SHKOJE MBARE DHE SA ME KENDSHEM DHE NDOSHTA KUR TE JESH PRANE SAJ NUK DO TE TE DUKET KAQ E VESHTIRE SA TANI DRITA NE SYTE E SAJ NDOSHTA DO TE TA BEJ GJITHCKA TE LEHTE.

GOOD LUCK
wave.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

hmmm sa e veshtire!!! Si i ke punet me shtetin or mik?

Prodigychild01

Primus registratum

Pasi lexova tregimin tend interesant po ta jap edhe une nje opinion.

Te gjithe meshkujt mund te ndjejne terheqje ndaj femrave te shume me te reja ne moshe, dhe kjo eshte normale pasi fiziku i tyre rritet perpara kohe. Ajo qe eshte anormale dhe shume shqetesuese eshte se ti veprove kundrejt ketyre ndienjave qe eshte ne kufirin e pedofilise. Me vjen shume per te vjelle kur pershkruan ndienjat e tua ndaj nje femije!

Kjo vajze nuk ka nevoje per nje burre ne kete moshe. Lere te rritet rehat pa ja shtuar streset e panevojshme. Lere te vazhdoje shkollen e te dali me shoke te moshes se saj.

Jepi edhe nja 5-6 vjet para se ti afrohesh perseri.

Edhe lutju Zotit qe te te cliroje nga keto ndienja perverse!

BISOU

Primus registratum

lol.gif
lol.gif
lol.gif
prody me shkrin ti mua...
po mire mo ajo eshte 17-tani dhe ky thjesh e do dhe do tia thote ate qe ndjen... ai me zorr nuk do e marri ...
ajo e ka ne dore vete.... ose te thote jo ose te thote po...
ky eshte i ri 26-27 ...
ti nuk do te dilje per date me nje goce te re???
ndoshta dhe gaboj se mbas gjithe ketyre viteve... dhe ndoshta e shoh me nje sy tjeter....

tani jam ngaterru fare..... ti Prodigy me ben kacurrel nganjehere &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bebivogel

Forumium maestatis

Bisou kur ke qene 16 apo 17 vjec te ka vajtur mendja per ndonje djale te moshes 27 vjecare? sic the e me siper akoma eshte adoleshente mesuesi i duket sikur di gjithshka &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ... in fact jam dakort me Prodigyn (
eek.gif
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ) ... por nuk e quaj pedofili ndjenjen qe ka mesuesi per te ... normale... but she is young naive ... po kur te rritet?... mund e do kerkoje dicka tjeter ... si i behet hallit?
shrug.gif

BISOU

Primus registratum

Po po, nese ajo do te ishte 21-dhe ai 31- sigurisht qe do te ishte ndryshe....
po tani ky shok po kerkon ndihme... dhe ajo goca e vogel nuk di asnjegje...
ose ky ti veri kapak kesaj historie dhe te thote po e le me kaq ... ose le tia thote... tani keto jane ndjenja dhe ske ci ben.
nga ana tjeter ai duhet te marri parasysh se keto histori dashuri te kesaj natyre..... ajo eshte shume shume e re... dhe do te doje te shijoje gjera te tjera ...... pra.......

nese do te ishte vajza ime me siguri nuk do te me pelqente aspak te kishte te dashur nje djale 10-vjete me te madh... do te me perlqente te kishte nje te dashur moshatar...
tani shume mendime ka ketu por duke iu referuar tolerances.....

le te vendosin vete &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

MICHELLE

Primus registratum

une bashkangjitem me fjalet e Rozalines...nuk e di se ku takes place kjo ngjarje ..... por nqs se ti ke ndermend te largohesh dhe te emigrosh diku tjeter....une them se do jet e veshtire per te dy juve te njihni njeri tjeterin sic mund te ishte nqs se ti do te qendroje... ne te njejtin vend ku jeni afer te dy...

Sa per Deni83.... kujdes ti me kofshat dhe tulet e Tiranseve more vesh...... me erdhi shume keq qe flet ashthu per vajzat shqipetare.

sa me djemt qe &quot;i vjetri&quot; i eshte dukur perverted (pedofil) ..... mendoni si per vete se te gjith cunat shqiptare si ne shqiperi dhe ne diaspore gjemojn vajza me moshe shume me te vogel se vetja kjo eshte me se e vertetuar.... dhe kur flisni per te tjeret mendoni me pare per veten..... fundja fundit mardhenjet me te mira jan ato me diference ne moshe .....

Prodigychild01

Primus registratum

Sigurisht qe kur te rritet do te doje dicka tjeter vajza. Kush eshte ajo 16-17 vjecare qe di se cfare do per gjithe jeten. Nga menyra se si temehapesi shprehet ne lidhje me bisedat me babain duket qe ai do ta marri per nuse (mentalitet i vjeter Shqiptar).

Lere vajzen te rritet e te piqet.

deni83

Primus registratum

Ky i vjetri(plak fare,me mire) eshte i paaafte te lidhet me moshataret e tia.Thjesht nuk ja varin moshataret e tia.Se nje cun normal nuk ka se si ta kete kaq fiksim nje goce te vogel pa eksperience &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ,po qe se ka marredhenie normale me femrat e moshes se tij.Prandaj kerkon njefare surrogati sexi te gocat e vogla.Kjo quhet,ne njefare menyre,pedofili.

Dhe,ju lutem,cut out with this love bullsh.it! Nuk ka te beje fare &quot;dashuria&quot; ketu! Eshte thjesht njefare surrogati sexi te vertete! Pike!

P.S.Mi Michelle,desha vetem t'i hap syte te vjetrit plak &quot;te dale jashte perdorimit&quot;! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Po nuk kemi qene te gjithe 14 vjec kur na vinin mesuesit e rinj praktikante te sapo graduar nga universiteti? S'kishte vajze ne klasen time qe te mos kishte nje &quot;crush&quot; me Tanin, praktikantin e gjeografise. Edhe ne xhiro mbremjeve e shikonim ne c'lokal futej, c'pinte, dhe enderronim. Ne nje kohe kur ziheshim me prinderit se demek s'na kuptonin(adoleshenca) Tani ishte shoku yne me i mire, gjithe humor dhe i hapur. Jo vetem kaq, por e vendosem qe ishte edhe me i bukur se Ridxhi ne Bold and Beautiful. Shyqyr qe Tani nuk abuzoi me asnjeren nga ne, qe qellimisht ishte shume i kujdeshem te mos i kushtonte asnjeres me teper vemendje sec duhej. Sot me vjen per te qeshur, por sikur Tani te kish ardhur kur isha 16-17 vjec e te kish thene dua te njihemi me mire, une do kisha fluturuar. Por jo vetem une, por edhe shoqja ime e bankes, apo Ola qe ulej para, apo 80% e gocave te klases. Mos abuzoni me femrat ne moshen me delikate te jetes se styre.

Save the children!