Ushtrimet bazë për një eros të shëndetshëm

peson

Primus registratum
Ushtrimet bazë për një eros të shëndetshëm

Ndiq me kujdes hapat e meposhtem per te pasur nje efekt me te madh gjate aktivitetit tuaj seksual.

Hapi i parë
Uluni në një karrige, mbani drejt shpinën pa u mbështetur. Me duart mbi gjunjë merrni frymë ndërkohë që kontraktoni muskujt e vaginës. Numëroni deri në 30 dhe më pas relaksohuni. Përsëriteni ushtrimin për 10 minuta.

Hapi i dytë
Në këmbë, mbani krahët e shtrirë. Këmbët vendosini paralelisht me njëra-tjetrën, pak të kthyera nga jashtë. Kontraktoni muskujt e vitheve duke u munduar t’i bashkoni sa më shumë. Numëroni deri në 10 dhe relaksohuni.

Hapi i tretë
I njëjti qëndrim në këmbë, me këmbë të drejtuara anash. Kontraktoni muskujt e vaginës sikur të ishte duke pulsuar. Përsëritni ushtrimin për 10 minuta.

X-GoodBoy

Primus registratum
Re: Ushtrimet bazë për një eros të shëndetshëm

Nuk eshte me mire te kesh nje partner aty afer te japi nje dore sesa ti besh vete gjith keto ushtrime? Erosi me i mire eshte kur je couple, dhe jo vetem.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

bo shtanga para sexyt shif si bo sex si lepur pfffffffff che scifo huahuahua :lol: :lol: :lol: ne sex ska ushtrime ka te bej gjendja mendore ne ate moment /pf/images/graemlins/wink.gif

X-GoodBoy

Primus registratum

sa mbrapa qe qekan femrat. Duam ushtrime per sex, hehehe /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif . Po per cfare e keni internetin? ose me mire, per ca na keni ne? Se mos ka noi merhum qe do ushtrime se si i bjeri me dor ere? se edhe ca nuk ben vaki tani.

God bless internet!

TEDI

Valoris scriptorum

PO per MEshkuj ka apo t Vazhdojne si gjithmone Trashegimine e te Pareve ... Dashnin e Pare ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: une mendoj se pas gjithe ketyre ushtrimeve ,deshira per sex te iken fare... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Megjithate Peson ,keto teorira ekzistojne por te marresh parasysh kush i shkruan dhe ne cilen moshe...Do te na vije dhe neve dita te marrim receta e t'u pijme lengun...
per te plotesuar temen ...Beni sa me shume sex ,per nje jetegjatesi te saj.. :wub:

bob

Primus registratum

Fillimisht postuar nga peson:
[qb] Ndiq me kujdes hapat e meposhtem per te pasur nje efekt me te madh gjate aktivitetit tuaj seksual.

Hapi i parë
Uluni në një karrige, mbani drejt shpinën pa u mbështetur. Me duart mbi gjunjë merrni frymë ndërkohë që kontraktoni muskujt e vaginës. Numëroni deri në 30 dhe më pas relaksohuni. Përsëriteni ushtrimin për 10 minuta.

Hapi i dytë
Në këmbë, mbani krahët e shtrirë. Këmbët vendosini paralelisht me njëra-tjetrën, pak të kthyera nga jashtë. Kontraktoni muskujt e vitheve duke u munduar t’i bashkoni sa më shumë. Numëroni deri në 10 dhe relaksohuni.

Hapi i tretë
I njëjti qëndrim në këmbë, me këmbë të drejtuara anash. Kontraktoni muskujt e vaginës sikur të ishte duke pulsuar. Përsëritni ushtrimin për 10 minuta. [/qb]
perkulu pak dhe hop te mbushet nje vrime,pastaj perkul pak me shume te mbushet edhe tjetra.
kaq e nevojshme eshte te behen keto?
kur te besh seks fut e nxirr ate qe ke perpara pa bere naze,vetem renkimet lejohen.
me lejo po je shume mbrapa,nuk ke futur asgje! :shrug:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol: une mendoj se pas gjithe ketyre ushtrimeve ,deshira per sex te iken fare... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Megjithate Peson ,keto teorira ekzistojne por te marresh parasysh kush i shkruan dhe ne cilen moshe...Do te na vije dhe neve dita te marrim receta e t'u pijme lengun...
per te plotesuar temen ...Beni sa me shume sex ,per nje jetegjatesi te saj.. :wub: [/qb]
Moire ky ishte nje Mendim i Yti pErsonal apo e shkrujte sa me qen Pjesmarrse n Tem ????????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif