Re: ushtaret tane ne irak
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] RUjuni!!!armiku ka me ja u fut per shalesh.bojini syte 8-tsh,ene mos ju ndani marinsve amerikon se keni me hup ne nonji lagje qorre te sadamit.
po e pate keq arabishtja eshte gjuha e dyte e popllit tone pranaj bohuni me popllin vella iraken dhe bjerini marinsave.
me pak fjale KTHENI GUNEN NGA TE FRYJ ERA..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
BOBO KANE ME DEZERTU TE GJITHE TRIMAT----- [/qb]
Arabishtja nuk eshte gjuhe e dyte ne Shqiperi.
Arabishtja mund te jete gjuhe e dyte vetem per ata qe Turqia i solli ne Shqiperi si stalliere kuajsh!
Ti putrak vete ke thene qe je jevk ,dhe une nuk kame asgje kunder jevgjeve apo rracave te tjera jo te bardha qe jetojne ne Shqiperi.
Biles une dhe shumica e anetareve te tjere ne kete forum te kemi respektuar.
Prandaj ti nuk ke asnje arsye logjike per te vene ne tallje apo injoruar ushtaret shqipetare.
Sepse qe ta dish ti ata jane vellezerit,komeshinjte tone dhe perderisa jeton ne Shqiperi jane edhe tuajt.
Keshtu qe kontrolloje veten perpara se te shprehish ironi ndaj te tjereve.
Sa per luften ne Irak une them se Shqiperia duhet
te dergoje te pakten nja 1000 trupa.
Ne kete menyre ushtaret dhe oficeret tane do te kene eksperience me te gjalle lufte,gje e cila rrit nivelin dhe potencen ushtarake ne Shqiperi.
Mjafton te kujtojme rolin qe oficert me eksperience nga Shqiperia kane luajtur ne radhet e UCK gjate luftes ne Kosove.
Po ashtu SHBA na ndihmuan kur ishte lufta ne Kosove.SHBA lujten rolin kryesore ne shembjen e komunizmit,gje e cila cliroi shume popuj nga kjo zgjedhe e rende,dhe midis ketyre popujve eshte edhe populli shqipetare.
Keshtu qe edhe Irakienet meritojne te gezojne liri dhe demokraci si gjithe te tjeret.
Dhe ne fund te fundit e gjithe bota meriton qe te mos jete e kercenuar nga diktatore si SADAMI apo ai diktatori komuniste i KORESE SE VERIUT.