Re: ushqimi juaj i preferuar???
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kam nja 10 vjet qe ha vetem restauranteve se te tille kam punen lol Megjithate si puna jote dhe une kete spo ta kallxoj.
Sa per kuzhinen, kam pas fatin e madh qe te provoj gastronomine franceze, qe eshte numer 1 ne bote.
[/ QUOTE ]
Nuk desha me u perzi ne kete 'mesele' por or mik me duket se nuk ja ke haberin ne kete fushe.
Ti pretendon te jesh ai qe ke prezanton veten ne kete forum, por te ishe kaq i zene nuk do te dilte koha per hidh e pritje gjithe dites ne forum (pune per ty) /pf/images/graemlins/wink.gif
Ty qe te paska ardh ne 'maje te hundes' gastronomia, dhe njihke vetem guzhinen Franceze si Nr1 (se aq ke pare dhe degju), dhe nuk permend guzhinen Indoneziane apo Thai, Kineze apo Taijlandeze (apo te duken thjeshte me mbush barkun?).
Tek 'huitres' e tua na permende limonin dhe si kompetent qe je harron qe ne c'do guzhine elementi i pare qe perdoret eshte piperi (te cilin nuk e kishe pare ndonjehere te serviret me 'huitres' e tua /pf/images/graemlins/eek.gif), dhe ne pasticeri!
Mesa di une, ato lloj midhjesh nuk hyne fare ne menune e peshkut /pf/images/graemlins/shocked.gif, por jane aperitiv apo starters !
Ti na thua qe alkoholi nuk perzihet ne stomak, (plotesisht dakort) por harron qe tek vererat ka perjashtime (aq me teper ne guzhine)!
Perderisa gatimi perzihet dhe nuk ka limite, poashtu dhe pija qe do perdoresh me te (birre, vere, uje) nuk ka limite!
Guzhina eshte fantazi dhe nuk ka perse te mbaje vulen Made in France .
Po ashtu dhe vererat, mund te blesh nje te tille Franceze, 12 vjecare akoma me pluhurin origjinal dhe me pas ta perdoresh uthull per sallaten, apo shperndani dhe garancira?
Dhe se fundemi, meqe nuk paske degjuar ndonje topshef world wide jo Francez, po te sjell une disa emra, dhe pse nuk kane/kishin kulturen gastronomike qe ti pretendon.
Ainsley Harriot
Clarissa Dickson-Wright
Gordon Ramsay (kush nuk e njeh)
Antony Worrall Thompson
/pf/images/graemlins/tonguee.gif