Ushqim per trurin.

ALiri

Primus registratum
Ushqim per trurin.

Kush mund ta imagjinoje jetgjatesine e kanibalizmit te njeriut ndaj njeriut? Dhe NQS e pa fund ;pse?

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Ushqim per trurin.

C'ne ke Eros kjo tema!!

Mbi kanibalizmin kam lexuar dicka para disa muajsh.
Ne Gjermani njeri duke bere chat me dike tjeter ishin vendos dakort te takoheshin e ky tjetri e kishte ngrene prej verteti! :eek:

Kane disa derrasa mangut ke trute!

Tema trasferohet tek Diskutime Shoqerore!

Guest

menjehere sa LEXOVA kete temen mu kujtu filmi Hanibal :eek: ata njerez jane shuem te zgjuar por dhe shume te pashpirt :smash:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]
Ne Gjermani njeri duke bere chat me dike tjeter ishin vendos dakort te takoheshin e ky tjetri e kishte ngrene prej verteti! :eek:

[/qb]
S'qeka per t'shku n'Gjermani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] C'ne ke Eros kjo tema!!

Mbi kanibalizmin kam lexuar dicka para disa muajsh.

Kane disa derrasa mangut ke trute!

Tema trasferohet tek Diskutime Shoqerore! [/qb]
VINI RE:
Ky shenim te mos lexohet nga femije nen moshen 16 vjecare

Eh kjo teme ka mbushur per ja nje muaj gazetat ktu.Ata qe thoni ju ishin dhe homoseksual pervecse kanibal dhe menyra e te ngrenit ka qene teper brutale.Djali me i ri ishte ofruar vete ne chat per tu ngrene dhe pasi kishin kryer dhe merrdhenie ne fillim hengren penisin e ktij djali te dy se bashku.Me pas kishte fillu ky me i vjetri ne moshe me pjeset e tjera.
E di qe eshte paksa brutale por keto gjera ishin te shkruajtura dhe ne gazete.

ALiri

Primus registratum

Ekstreme te tilla perfocojne idene e xzistences se kafsherise njerezore. Por per mua kjo gje dallohet jo vetem (si semundjet psiqike) ne individe si keta qe ju po tregoni por edhe ne shtresat politike te shteteve. Vrasje ne mas te turmave te njerezve per nje besim te ndryshem apo per nje origjine te cakuar. Per mendimin tim kete une mund ta quaj kanibalizem gjithashtu.
Si mendoni ju??????????????????? :eek:

Mirditor

Primus registratum

Njaj gruje ktu nGjermani i shoqi vet ja preu kryet grues ene doli rrugs tuj shetit me koken e grus si me pas qan tuj shetit me ni qant dore
jam quditun si ban robi qashtu ene me qa pata ngjue e lexue ai asht i ardhun prej ballkanit
Bleni pistylat se me ner me than qa nuk ba robi sot.