Urrej...

hurtlocker

Valoris scriptorum
Ja pafshin hajrin ishalla ju shtohet inati dhe ma teper se popullat dum ne.
para ca vitesh punoja ne nje strukture te rendesihme dhe sekrete te siguris kombetare....nje nga ceshtjet qe kam ndjek ishte abuzimi i vajzave adoleshente me drogat e renda, kryesisht kokaine...per tu duk trendy....duhet ta kem dikund formen elektronike te dy viteve hetim.... ksi vipesh e goca babi e dashnore skifteri....qe me bo gjasme si te civilizume.... e lem me mire se me vjen te vjell...ca nga ato jan perzonazhe publike...qe sipas meje duhej te ishin hale publike jo nje shembull per tu ndjek.... kur shifnin videot e fotot ne ballafaqime, si qaraviteshin e si luteshin...e si shprehnin gatishmerin per cdo gje vec mos i thuaj mamit....pike e zez.... edne dridhem nga krupa.....

Rimseb10

Valoris scriptorum
Ma jep nai file ku komplikohet ndonjera super sexy tbej rolin e agjentit te antidroges. Ndonje vipe jo kshu dosido

Rimseb10

Valoris scriptorum
Ej sapo u ndrrova me ket Marina Vjollcen a esht e perfshir kjo o Hurtlocker se ket e mor dhe per nuse ja fal gabimet.

hurtlocker

Valoris scriptorum
Urrej njerzit qe mburren shume. Jane pikerisht ata qe skane/sbejne asgje :)
bravo...urrej ato qe kan kepuce firmato shume dhe i nxjerrin ne fb :) di me siguri matematike si i kan blere... lere pastaj ato qe kan corapet e shtrenjta...
urrej vipet e banjove te pubeve ;)

hurtlocker

Valoris scriptorum
urrej eprsonat materialiste, qe duan pare e te mira amteriale me cdo kusht, dhe pastaj ndihen te autorizuar te ofendojn pune qe ne fakt jane shum te nderuara...mbi te gjitha urrej parvenute... i kam neveri patologjike...

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Pak a shumë të gjithë paskan shkruar pjesëza të vërteta të cilat mbeten universale.
Ndjej një
urrejtje për fatalitetin e njeriut ,
që është sëmundja , shumë po shumë!
Pamundësia për të bëre dicka kur shikon në grahmat e fundit të jetës! A ka gjë tjetër më të urryeshme e më të neveritshme se sa ajo që ndjen karshi vetës dhe botës.

hurtlocker

Valoris scriptorum
Pak a shumë të gjithë paskan shkruar pjesëza të vërteta të cilat mbeten universale.
Ndjej një
urrejtje për fatalitetin e njeriut ,
që është sëmundja , shumë po shumë!
Pamundësia për të bëre dicka kur shikon në grahmat e fundit të jetës! A ka gjë tjetër më të urryeshme e më të neveritshme se sa ajo që ndjen karshi vetës dhe botës.
nqs sme lejon, sjam dakord. por eshte vec opinion personal ndaj jo detyrimisht i pranueshem.
fatalizmi eshte i mire. kemi lind. do vdesim. vec njeher jetojm. sot qe iku svjen me. ca han ujku se kafshin gjarperi...dmth ca iku iku nuk rregullohet. mos ju mvish njerzve cilesi qe skan por mundohu ti pranojm si jan. sje me e mira por as me e keqja. sje dy ditt nje lloj. jemi njerez ndaj shum te dobet.
pranoj fatalizmin si realizem i ashper qe na sherben per te percaktuar vija mir percaktuese ne jeten tone...e pastaj kur te kesh keto vija te mirepercaktuar....q.... ropt e shkeli sa te te teket... spese vec njeher jetohet :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
nqs sme lejon, sjam dakord. por eshte vec opinion personal ndaj jo detyrimisht i pranueshem.
fatalizmi eshte i mire. kemi lind. do vdesim. vec njeher jetojm. sot qe iku svjen me. ca han ujku se kafshin gjarperi...dmth ca iku iku nuk rregullohet. mos ju mvish njerzve cilesi qe skan por mundohu ti pranojm si jan. sje me e mira por as me e keqja. sje dy ditt nje lloj. jemi njerez ndaj shum te dobet.
pranoj fatalizmin si realizem i ashper qe na sherben per te percaktuar vija mir percaktuese ne jeten tone...e pastaj kur te kesh keto vija te mirepercaktuar....q.... ropt e shkeli sa te te teket... spese vec njeher jetohet :)

Mirë një këndveshtrim i pranuar nga ana jote.
Prapë e shikoj të privuar nga konditat e papranueshme jetësore , sepse njeriu nuk është ashtu sic është, detyrohet të zgjasë tentakulat për mbijetesën e tij edhe ateherë kur cdo gjë nuk ka kuptim , vecse te jetuarit kot. Pamundësia , pamjaftueshmëria a nuk janë këto një tregues i mirëfillte i fatalitetit të qenies njerëzore?Dobësia , të jetosh si një njeri i mirë i gjorë?Apo si një i marrë?! Në fund njeriu e kupton që nuk ka jetuar asgjë , e në fund e kupton pikërisht deshirën për të jetuar më shumë...Nje jetë brenga , vuajtjesh , skamje , e dhembje të skalitura në trup e shpirt. E pra , me të drejtë ndjehemi të huaj e larg të qenurit vetvetja e fatlum.

hurtlocker

Valoris scriptorum
ah...urrej femrat qe kembengulin me obsesion se ti ke interes per to, dhe kur jua shpjegon qe ta neverisin, shperthejn me nje fjalor te denje per profesionin e trasheguar brez pas brezi ne familje....