Urrej...

agim40

Valoris scriptorum
Shyqyr që unë e urreva javën e kaluar vapën dhe tani jam rahat...u freskua koha:)

Almaa'95

Papirus rex
ShalQiri shum here vras mendjen kush ja vuri emrin keshtu ketij fruti...:D:D:D:D

Nuk urrej gje sonte,mbas se gjithash gjithcka ndodh per nje arsye...
Eshte me krahina ne fakt diku diku thuhet Sharqi, nga veriu thuhet Bostan. Por un preferoj Shalqi :p

Urrej kur sa hap syte ne mengjes. Vetem :( pa nje mirmengjes princesh, pa nje pucje..pff kot fare:p

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Eshte me krahina ne fakt diku diku thuhet Sharqi, nga veriu thuhet Bostan. Por un preferoj Shalqi :p

Urrej kur sa hap syte ne mengjes. Vetem :( pa nje mirmengjes princesh, pa nje pucje..pff kot fare:p
o amore..te puc une tyja :p

agim40

Valoris scriptorum
ShalQiri shum here vras mendjen kush ja vuri emrin keshtu ketij fruti...:D:D:D:D

S'do më kishte shku mendja po mos e kishe shkruar ti...
E urrej të njëjtën gjë që e urresha dje në këtë kohë..

agim40

Valoris scriptorum

edhe unë ashtu...qe ca kohë, pas ëndërrave, e shof vetën se jam vetëm në mëngjes:(.

Sa e urrej këtë gjë..:p

joetisti_

Locus omnem

vertet. Mua me vjen zor kur vete te blej dhe i them shiteses. Me jep nje 'shalQI'. Mendo pastaj sikur te ishin gjithe frutat: pjeperqi, qershiqi, fiqqi etj :p

Hope

dans ton coeur
urrej me ndru shpi kit vit 4 shpija deri itesh ..dhe nje ne fund te mujit boooo qa heka me gjet ma ne fund 1800£ ne muj kan lujt menc shpijat qohen rrogat lesht :p

Almaa'95

Papirus rex
Urrej fjaline 'me nje fat te mire tani..'

Do ta kem fatin shume te mire dhe po mos te ma thote kete gje cdo mengjes komshia perballe. Pf.

katsune

cherry blossom
urrej me ndru shpi kit vit 4 shpija deri itesh ..dhe nje ne fund te mujit boooo qa heka me gjet ma ne fund 1800£ ne muj kan lujt menc shpijat qohen rrogat lesht :p

oh cfare jane 4 shpija dhe ti... une jam ne shpine e 8 tani :)

Rimseb10

Valoris scriptorum
urrejtja esht e domosdoshme per nje grupim individesh te cilet nuk mund te arsyetojne me nje qetesi shpirterore. ja une urrej qe ta them shqeto fare cicat e njeres ktu ne forum.