Urrej...

agim40

Valoris scriptorum
Plus tregon nje pjese te dobet, te karakterit tend .... Te urresh te tjeret, eshte dobesi .

S'mundesha të largohem pa me thënë se kët fjalë e thotë personi i duhur.....;):p

Urrej trafikun deri te vendi i punës. Zvicranët të gjobisin menjiher nëse i jep makinës pak shpejt. Kan merak shumë do të nxjerrin në fotografi....:D

hareid

Papirus rex
urrej padrejtesine qe per fat te keq bota sot eshte e mbushur dhe stermbushur me te..........

Almaa'95

Papirus rex
Rendesi ka qe tu këthy pa te tjerat vejne e vijne .

Urrej shalqirin ! Pse duhet te kishte fara? Bej mir te flas njehere me Lushnjaret..

joetisti_

Locus omnem

Urrej shalqirin ! Pse duhet te kishte fara? Bej mir te flas njehere me Lushnjaret..
ku shalqiri ben mire te ishte gjinia femrore se mashkullit s'i ka lezet :p
une kur pertoj ta pastroj e ha me gjithe fara. Provoje edhe ti, se ne banje do te shkojne :)

(tema) urrej faktin qe me mbaruan fiqte dhe kam vetem kumbulla

agim40

Valoris scriptorum

Mbasi që sonte urrej çdo gjë që urren Alma...edhe unë urrej shalqirin me fara. Nesër do ta blej nji shalqir pa fara dhe do ta ftoj Almen:D

Almaa'95

Papirus rex
Urrej kur me gjuajn ata mbi moshe.. Sdi si tu drejtohem , O xhaxhi jam pak e vogel apo o Gjyshi jam pak e vogel!

Ne dileme.