Urrej...

joetisti_

Locus omnem
Urrej joetistin eshte bere mendjemadh :p :p
U si thote! Une mendje madh?! Po une edhe kryeminister te behem ty sapo te te shoh do te te them: mirembrema o akullore me vanilje ! S'i harroj shoqet une. I kam xhan. Po ty te mbyti puna moj dhe s'po dukesh fare. Na mori malli. Te kam xhan!

(tema) urrej qe s'ndodhem me esmeren duke pire nje 'ais ti'

Almaa'95

Papirus rex
Urrej kur me shkruajne , e s'u flas , e me shkruajne prap.

Ndoshta duhet t'ua shpjegoj me molle..ndoshta do me kuptojne ..ose ndoshta , jo.

joetisti_

Locus omnem
Une di vetem qe kur shihja dashurine tek disa filma vizatimor filloja enderroja cik lol
Omg sa te vegjel atehere, pale ato skenat tek "Mila e Shiro" edhe kenget e tyre permendesh i mesoja

Urrej qe dal nga tema tani
Ik joetisto mos me pyet me
Po bashkengjitur me pergjigjet, pergjigjiu edhe temes. A i benit lojra pjeset e bukura te filmave me shoqerine? A beheshe ti ndonjehere pacientja dhe te vizitonte doktori? Ops, jo kete film, e kam per filma te tjere :D

(tema) urrej pse s'jam ne nje mal tani duke kenduar kenge partizane prane zjarrit... Ops, c'ne ky mendim... :confused:

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Almaa'95 said:

Ndoshta duhet t'ua shpjegoj me molle..ndoshta do me kuptojne ..ose ndoshta , jo.
Me molle ?? :p
Amore bliju nje kg pjeshka e jepju :pmbase binden loool

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
U si thote! Une mendje madh?! Po une edhe kryeminister te behem ty sapo te te shoh do te te them: mirembrema o akullore me vanilje ! S'i harroj shoqet une. I kam xhan. Po ty te mbyti puna moj dhe s'po dukesh fare. Na mori malli. Te kam xhan!

(tema) urrej qe s'ndodhem me esmeren duke pire nje 'ais ti'

Lool :p xhan dhe une tyja :)
Ca o kjo pija me ? :p

joetisti_

Locus omnem

Po varua pak edhe ti s'e eshte gjynah. Ata lene zemren te kembet e tua, ti ua shkel. Ata qajne per hiret e tua, ti i pelqesh. S'ben keshtu.
(tema) urrej midhjet.

joetisti_

Locus omnem
Me molle ?? :p
Amore bliju nje kg pjeshka e jepju :pmbase binden loool
Eeee, ku kenaqen me molle ata. Duan pjeshka. Nje kile pjeshke do u bente pune :p
Ka dashur te shkruaj "holle" por shpejtesia... :)
Esmere, ty te genjejne djemte me banane, apo pa nje traste dardha nuk shkulesh? :p
(tema) urrej mollet, dua pjeshke.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Nuk e di ne jemi ne nje moshe, besoj se jemi i te njejtit brez perderisa kemi pare gokun :p

Ne fakt nuk lija pjese te tij pa pare, jo dashuri femjminore mo jo se ky goku kishte nje bisht mbrapa si te majmunit lol

'93-shi jam unë

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Eeee, ku kenaqen me molle ata. Duan pjeshka. Nje kile pjeshe do u bente pune :p
Ka dashur te shkruaj "holle" por shpejtesia... :)
Esmere, ty te genjejne djemte me banane, apo pa nje traste dardha nuk shkulesh? :p
(tema) urrej mollet, dua pjeshke.
Nuk jam majmune qe te ha banane una :D :p

joetisti_

Locus omnem
C'paskeni akumuluar gjithë këtë urrejtje , shprehuni se shprazni shpirtin...
Po ja kjo eshte nje forme, liora. Ta thuash ate qe urren, te lehteson dhe fillon te dashurosh me shume.
Po ti liora urren lehtesisht? A do ta puthje nje njeri qe urren po qe se ai do te te thoshte me fal per ate pjese qe te beri ta urresh?

(tema) urrej luften.

joetisti_

Locus omnem
Nuk jam majmune qe te ha banane una :D :p
haha, po ti mos e ha, fute ne goje :p, dhe pertype. Po ta mendosh, majmunet ia kalojme me bukur. Hane banane dhe genjejne majmunet(femra) me nje banane. Kurse keto te njeriut s'genjehen me asgje :(

(tema) urrej bizelet.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
haha, po ti mos e ha, fute ne goje :p, dhe pertype. Po ta mendosh, majmunet ia kalojme me bukur. Hane banane dhe genjejne majmunet(femra) me nje banane. Kurse keto te njeriut s'genjehen me asgje :(

(tema) urrej bizelet.
Omg...sa pervers qe je :p
Urrej qe jam e zene keto kohe pa e grija kete joetistin :p :p

joetisti_

Locus omnem
Omg...sa pervers qe je :p
Urrej qe jam e zene keto kohe pa e grija kete joetistin :p :p
haha, do te me beje qofte pastaj? :p Sa qejf te te pertypin dhembet e esmere!...
Po une per banane ne kuptimin konkret fola, ti per cilin kuptim e more? :D Ah t'ia kafshosh pak kesaj esmere(e thashe edhe qe te justifikohet ajo 'pervers' qe me the sepse deri tani s'isha bere akoma :p)

(tema) urrej qe flasim me goje por s'kemi shijuar gje akoma nga keto intrigueset e embla qe kemi ketu...