Urantia

Mono

Forumium praecox
Periudha qe u futem eshte e Peshqve. Urantia do beje nje loje si ne vitin 1994 me rregullim kohe. Lojen e luajne te gjithe me perjashtim te dy vetave qe nuk mundin, keta lozin kompjuter PlayStation qe dhurohet nga Urantia, Njerezit do behen me bukuri 121 minimum me preparat Sollom qe ndihmon mire jeten por duhet edhe mbylles koke Dori qe doli dje ne France Edhe nje produkt tjeter per nervat Rispolept, Dori nuk punon mire prandaj kemi problem.
Përveç të tjerave, çne ky përqendrim tek Urantia!?
 

Sindroma

lv sx sx
Ne vitin 2024 mbaron periudha e mire qe filloi para dy ditesh ku filloi edhe ngadalesimi I kohes ne vendin e caktuar. Per mbylljen e kokes duhet te prisni dhe ca kohe ku del Erosi I Zi ose Black Eros dhe mbyll koken 8 ore.
 

Sindroma

lv sx sx
Urantia ne vitin 2022 u shkatrrua dhe u rilind perseri nga creator Allah Ekber ne muajin Shkurt 2024 duke vene edhe mbrojtje per planetin
 
Top