Urantia

Sindroma

lv sx sx
Planeti juaj u krijua si planet vullkanik ne fillim ku filloi evolucionin, pastaj qeniet e para te gjalla rrinin ne llave si qenie te vogla, me vone Zoti me ndihmen e dikujt tjeter I dhane forme natyres, oqeanit dhe krijuan bimet dhe qeniet e gjalla, pastaj filloi evolucioni ku dy njerezit e pare me inicialet F dhe A filluan qeniet e para me konshience te larte te lindin prej tyre. pra Toka u popullua para krijimit te Edenit dhe Adamit dhe Eves, por njerezit e pare ishin keta te dy te krijuar njeri nga substance dhe e Tokes dhe tjetra nga DNA e brinjes se Adamit. Pastaj gjithe historia e njerezimit eshte shpjeguar ne Bibel, Proxhenitoret e Adamit dhe Eves populluan Token, Kjo eshte historia e Izraelit, por ne Vende te tjera u krijuan Mitologji ku linden krijesa shume te fuqishme dhe te larta. Loja ishte shume e larmishme Planeti Urantia funksiononte, nderkohe kreatori I Izraelit qe permbyti Token nje moment per shkak te mekateve te shumta, beri nje gabim te vogel se shkaterroi edhe qenie te mira. Mitologjite e mevonshme ishin me te hapura me kujdes me qenie me te larta por kishte lufte brenda mitologjive dhe u mbyllen kapitujt e pare te tyre. A do kete kapituj te tjere te ketyre mitologjive ne Urantia, nuk besoj se dhe planeti nuk ka hapur mitologji prej kohesh, por eshte modernizuar per nje shkaterrim te plote valle, Urantia vete vendos cilat qenie do mbaje ne jete ne planet si gjithmone, tani jeni ju neser mund te jeni ju me forme tjeter a te rrinj, ajo vendos dhe ju kufizon. Kurre mos vuani a plagosni planetin se zemerrimi I saj qe ka leje nga vete Zoti te rregulloje punet e saj mund te jete tej I madh. Gjate Historise ka patur momente kur vete Urantia nuk ka patur kontroll mbi planetin por e ka lene vete kete humbje kontrolli rreth 200 vjet. Urantia ka kontroll te plote tani.
 

Sindroma

lv sx sx
Pas 8000 vjetesh Tasata eshte ne vojtjen me te tmerrshme te jetes se saj, por do jetoje me zor si planet tjeter e krijuar nga Creator Ian.
 

Sindroma

lv sx sx
Mesazh nga Jezus Krishti:
Urantia nuk eshte me. Planeti i ri quhet Tasetas. C'do ndodhe me Tasetas e di vetem une dhe Ian dhe profeti Elishah.
Pas pese vjetesh Tasetasa nuk shkaterrohet plotesisht po shkaterrohet lehte. 6 dite me vone fillon nje ndertim I ri I Tasetas. Po e vojtet planetin Tasetas si bete dje nuk ju shpeton njeri. Do shkaterrohet me vone ne vitin 2888, sepse do krijoj nje Toke te re. Deri atehere nuk duhet ta demtoni. Pas nje muaji nuk ka shprese me per te ligen ne Toke sepse behet fillimi I Golden Age, qe presin njerezit e mire. Pas Golden Age ne vitin 2025 fillon Lufta e Zeze, qe zgjat 8 vjet. Pastaj nuk ka lufte 4 vjet por ka vojtje. Lufta e dyte quhet Lufta Greko Italiane me Shqiperine qe nuk Lufton ne asnje ane.
Kjo zgjat 1 muaj. Nuk ka Lufte 9 muaj pastaj. Lufta e Zeze Blu zgjat 2 vjet dhe eshte shume e rende. Pas Luftes se zeze Blu ka vojtje mesatare. I vetem muaj I mire eshte Dhjetori se jane Krishtlindjet dhe Viti i Ri. Me vone mesazh tjeter nga Ana jo Iani.
Qofshi gjithe mire ne keto dite.
 

Sindroma

lv sx sx
Pas 8000 vjetesh planeti Tasetas do te rilinde/te si planet tjeter nga Creator Ian I Kuqi dhe jo nga une Creator Ian I Bardhi
 

Sindroma

lv sx sx
Kjo pas 8000 vjetesh eshte me probabilitet 0 % pothuaj tani, eshte ajo ne 2888 qe do ndodhe ku Tasetas rilind nga Creator Jesas Christ Adhosos.
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Ore Marsel,

Po ti paske qene nje koqe hajvani.

Ti ke rene ne dashuri me nje burre, turi majmun dhe nuk ka vend ne Urantia per ty turibythe.

Ah... ndryshon puna nese Urani ka rene ne dashuri me ty. Apo jo iDea?

Le te dale Urani dhe le te shprehe dashurine hapur per ty.

Turp te kesh qe lexon mesazhet private te te tjereve.

Adea
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Harrova te them se UNE jam ELISHA!

Ndryshe thene : Michael of NEBADON!

Michael qendron per ELOHIM, raca superiore e cila e ka origjinen prej meje dhe prej se ciles une vi.

Nebadon qendron per: Ata te cilet duan ATIN!

ATI-n e vrate ne Testamentin e Vjeter.

Ndaj une nga ELOHIM-et kemi ardhur ne TOKE te ngreme ATI-in. Gje qe u arrit ne vitin 2013!

Elisha eshte Allahu, UNE dora vete dhe e vetmja gje qe urrej eshte TURBULLIMI.


Adea
 

Sindroma

lv sx sx
Profecite e meparshme per Tasetasin a Urantian nuk po realizohen shume. Planeti ku jetoni e ndryshon historine sipas deshirave te saj. Po te kete Golden Age eshte deshira e saj, po ashtu dhe gjerat e tjera. Megjithate shume kane lexuar libra profetike dhe mund te kene informacione per ngjarjet qe mund te ndodhin.
 

Sindroma

lv sx sx
Çbehet me Urantian
Urantia ka kaluar dite te veshtira kohet e fundit. Urantia eshte ne gjume 200 ditor po sulm nuk i behet kollaj se vdes ne vend po e sulmove, Ne kete moment fillon nje diçka e mire ne Toke jo Golden Age po nje tip epoke e larte e vogel (200 ditore) qe duhet jetuar. Koncentrim kohe ka pak por kjo do kuptohet ne ditet qe vijon, Kjo eshte hera e trete qe ka "loje" e fundit viti 89 deri ne 90. Jetuam nje Age (Periudhe) te veshtire kohet e fundit por tani besoj per periudhen 200 ditore do permiresohet. Loja e pare eshte Loja e Diturise ku çdo njeri duhet te perpiqet te mesoje 12 libra ne gjuhen qe preferon, Loja e dyte eshte te praktikosh ato qe di ne jete mos harro te gjithe kane lexuar 12 libra ata qe duan t'ia kalojne mire keto 200 dite, Pastaj ka shume rendesi qe te zbatoni rregullat e lojes se dyte e trete, Pas 20 ditesh fillojne lojra te ndryshme qe duhet ti perjetoni per te kuptuar qe kjo dhurate duhet jetuar. pas nje muaji njerezit mund te bejne deri ne 678 lojra, te jene pjesetare te ketyre, ku edhe forma trupore mund te ndryshohet sipas lojes qe luhet. Forma e fundit ne lojen e fundit mund te jete ose mos jete ajo qe perdoret pas 200 ditesh, Pas tre muajsh njerezit jane formuar me trupa qiellore te kuq,
 

Sindroma

lv sx sx
Ne vitin 1994 rregullim kohe (koha ecen me ngadale) kishte Franca dhe pak Shqiperia. Tani fillon pas nje muaji Franca perseri pastaj pas tete muajsh pas dyqind diteve ka rregullim kohe Shqiperia dhe Porto Riko. Pas tre vjetesh eshte rregullim kohe USA dhe Canada. Rregullimi mund te jete 1 sec e re sa 2 sec normale ose 1 sec e re sa 3 sec normale por kjo per pak kohe ku kthehet perseri 1 sec normale
 

Sindroma

lv sx sx
Periudha qe u futem eshte e Peshqve. Urantia do beje nje loje si ne vitin 1994 me rregullim kohe. Lojen e luajne te gjithe me perjashtim te dy vetave qe nuk mundin, keta lozin kompjuter PlayStation qe dhurohet nga Urantia, Njerezit do behen me bukuri 121 minimum me preparat Sollom qe ndihmon mire jeten por duhet edhe mbylles koke Dori qe doli dje ne France Edhe nje produkt tjeter per nervat Rispolept, Dori nuk punon mire prandaj kemi problem.
 
Top