Update rregullores?!

ImoRtaL4EveR

Forumium praecox
Update rregullores?!

Pershendetje all. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif doja te sqaroja pak ALMEN persa i perket gjuhes angleze ne main ne kanalin Kryesor te Albnetworkut #shqiperia. Eshte e vertet Qe gjuha angleze lejohet per kete gje ma konfirmuan dhe sop-at por kjo nuk do te thote qe ti tja fillosh sot e te mbarosh neser me anglisht duke bere corbe si ajo qe po katranosit ate dite Ju dhe ai Personi me Te cilin ju po flisnit. se ala nuk e kena bo gjuhe te dyte zyrtare anglishten ne Shqiperi. Te pakten un kshu e mendoj qe te mos abuzohet me faktin qe ne themi qe lejohet gjuha angleze ne main dhe o burra ta mysim... nqs kom ndonje gjo gabim Adminat ose founderi mund te me korigjoj.
Respekte Imortal4eveR

never

Forumium maestatis
Re: qofsha i gabuar

shikoni pash ankesat qe jan bere per punen e gjuhes anglishte ne server.une personalisht si aop jam i ri ne detyre por si user jam i vjeter.doja te thoja qe deri sa jemi ne nje cat shqipetare nuk eshte e drejt qe te flasim anglisht ne main te zejm muhabetet sepse te gjithe userat kan te drejtat e tyre ne caht une epr vete jam @ sdi anglisht edhe nuk kam mundesi te kuptoj kur dikush ofendon anglisht ne main.kur disa usera shikojne qe flitet anglisht duan dhe ato te flasin ne gjuhen qe dine ata dhe rrjedhimisht mund te lindin kontradikta midis userave,madje edhe midis userit dhe operatorit-es.si perfundim them qe e mira do te ishte sikur te gjithe te flisnin ate gjuhe qe kuptojn te gjithe,pa komplekse nga ana ime qe nuk di anglisht por di italisht dhe greqisht.do te doja qe nga ana ime si user ose si operator kjo gje tu shikonte me me serjozitet nga krijuesit dhe themeluesit e serverit tone albnetwork.

olololol

Primus registratum

Pse ankohesh more never .

Pse hyjme ne Chat ? Me mesu anglishten pra !
Pse flasim Anglisht ? Sepse duam te dukemi pra !
Pse te flasim shqip ? Une jam bere anglez(e) tashme !

never

Forumium maestatis

sefero une them me injorancen time prej bojaxhiu qe eshte mire te flasim shqip me teper skam cju them

SANT0S

Primus registratum

1 Imortal4eveR E Ke Gabim. Te Flasin Sa Te Duan Ske Pse Kur Ke Marr Aop Ke Lexu Rregulloren ...

2 Kurese Me Never? Eshte Pak Si Fshatar Jo Se Kam Ndo Nje Gjo Kundra Fshatarve Por Thjeshte Kur Zdi Nuk Ke Pse Ha Kot

3 Anglisht Eshte Gjuhe NderKombetare Per Gjith Boten...!

S

Scorpion

Guest

Nuk ka ndonje rregullore te shkruar persa i perket gjuhes angleze dhe perdorimit te saj ne serverin Albnetwork, por mendoj dhe me sa di une se ADMIN dhe FOUNDER te dhomave #shqiperia dhe #ndihme mbeshtesin faktin qe gjuha zyrtare e serverit eshte shqipja, dhe gjuhet e tjera si anglisht, italisht frengjisht etj etj, te perdoren ne nje menyre me te kontrolluar ne raste pershendetjesh, batutash, etj gjera te ketij lloji. Kjo persa i perket gjuhes angleze ne kete rast dhomat kryesore #shqiperia e #ndihme, pasi ne privat çdokush eshte i lire te flase ne gjuhen qe deshiron. Dhe jam i mendimit qe nuk perben ndonje shkelje perdorimi i gjuhes angleze ne main ne raste kur nuk shprehet banalitet, reklamim etj. Perderisa dhe komandat ne server jane ne gjuhen angleze fillimisht, atehere nuk keni pse zgjateni shume. Kjo ishte sa per sqarim. Pastaj nqs ka pakenaqesi ADMIN dhe FOUNDER diskutojne dhe vendosin vete per çeshtjen ne fjale. Pra, deri ketu perdorimi i anglishtes dhe disa gjuheve te tjera ne serverin Albnetwork nuk perben shkelje. Gjithe te mirat!

never

Forumium maestatis

uhhhhuu rrofsh robo une katnar durrsi jam se dija qeka gjuh nderkomtare.kshu eshte kur ske tv ne shpi:(

never

Forumium maestatis

. Dhe jam i mendimit qe nuk perben ndonje shkelje perdorimi i gjuhes angleze ne main ne raste kur nuk shprehet banalitet,
e une qi sdi anglisht te derzoj @ ???

S

Scorpion

Guest

Bej ç'te duash. Di te lexosh shqip te pakten?

ALMA

Primus registratum

Ngelet te trashe gjithe jeten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

bye bye

ALMA

Primus registratum

E mire se po beja shaka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

PS....Immortal une se kuptoj ti (dhe te tjeret)C'humbje kane qe une flas ANglisht?

Prb i madh me sa kam vene re eshte qe njerezve ju intereson aq shume se c'fare flas nderkohe qe une kam punet e mia qejfin tim!

Dhe te ankohesh per dicka te tille pra se nuk kuptojne te tjeret se per c'fare po flas eshte Absurde!

dhe ajo qe ka thene BAB-LYMI
-Une u bera Angleze tashme - vjen nga kapaciteti i robit dhe deshira e madhe e robit per te qene i Atille!

tashi mua s'me ngel gje tjeter vecse te mendoj qe xhelozoni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Im sorry eee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

PS...Scorpion sa kruhesh edhe ti apapapappapa :p

bye bye

ImoRtaL4EveR

Forumium praecox

athere pasi lexova gjithe pergjigjet e temes, dua tju them vetem dicka, per mua perben shkelje te rregullores cdo user qe pengon ne menyre te vetedijshme apo jo, userat e tjere per te patur mundesine per nje chatim normal ne main. Bye ( ju lutem mos i ktheni temat ne chit-chat) Albnetwork.net The best /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

FutjaKot

Forumium praecox

Pershendetje @ll besoj se deri tani u ben kaq vite gjuha angleze nuk ka patu ndonje prob deri tani pastaj fjalet ofenduese shqiptari i meson direkt pastaj te tjerat lol e kemi perdor prej kohesh common boys/girls mos u beni keshtu lol