Une tyyyyyyyyyyyy po te kapa do te te qerroj morrat nji ng anji pa vojguri !!!!Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Une tyyyyyyyyyyyyyyyyyy kom me te kap prej flokesh,do tete terheq zvarre,do te te coj ne shpi,edhe do tete fus ne krevat.---lere lere se do thon pastaj qe shrytezon postin!!!
ireeeeeeeeeeennnnnaaaaaaaaaaaa!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti ke hallin se mas morrave te atij i futem mare bishtit tat lal ????Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Atij po i qerrove morrat nuk t'ngel mo gjo tjeter n'dor /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
usta ignoranti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb]kush flet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga proto:
[qb]po me thuaj me ke rri te te them se kush je /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] vallaj bilaj ne me menie te degjenerume o Penele nuk me kishte shku n'menie....sa e f'sheht paske qen mi goceeee ........se une te njoh per vajze te te ç'kathet e komunikuse me menie te moralshme ...... Lepurushe mos njigjo llafe su e giu se i mer era ato e nuk kon shume vlere o aguridhke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E cuditshme me ty !!! Nuk di ca t'them perpara - a ta hongsha pjerresine ( e hallit kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif ), gjuhen qe qit apo bastunin qe ma ne dore ngref per cdo rast /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Jo mi se nuk e kom akoma hall ket pun.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
jo jo une tyyyyyyyyyyyyyyyy kom t'vjell nja to gjymslyke se m'heqin petllen /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Une tyyyyyyyyyyyyyyyyyy [/qb]
KOPJAC :sleep:Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Une tyyyyyyyyyyyyyyyyyy kom me te kap prej flokesh,do tete terheq zvarre,do te te coj ne shpi,edhe do tete fus ne krevat.---lere lere se do thon pastaj qe shrytezon postin!!!
ireeeeeeeeeeennnnnaaaaaaaaaaaa!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aaamonnnnnnn morrat jo se do ftohem ene kush me me sheruu masnej!!!Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Une tyyyyyyyyyyyy po te kapa do te te qerroj morrat nji ng anji pa vojguri !!!!Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vallai vidhi vidhi po ke me me vjedh ene mu masnej se u kam bo njish me gjysllyqet(nji trup i vetem)!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb]jo jo une tyyyyyyyyyyyyyyyy kom t'vjell nja to gjymslyke se m'heqin petllen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Une tyyyyyyyyyyyyyyyyyy [/qb]
Si re nema problema.. po un me ke ta ndaj mualebin ne dark.. Rri e goc se nuk i vihet dinamiti familjeve kshu si bon ti.Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] mema problema /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]