Nje hurm te bute me krimba :p
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 4 Nov 2015 #565 loool.. Nje femer te ngopet se ngjan shume i stresuar
B Balahk Locus omnem 4 Nov 2015 #570 Lisa said: Ste jep njeri gje jo Click to expand... mos moj se po vdes tani
h3o Papirus rex 4 Nov 2015 #575 Te thashe pra...smjafton nje. Dua shume shume shume... Nje mushmoll me fara
B Balahk Locus omnem 4 Nov 2015 #578 Lisa said: lol Nje femer Click to expand... po cke ti qe i jep femra atij,ai eshte aq i zoti sa t i gjeje vete.apo ke ndermend t i ofrosh na nje qe e njeh vete?
Lisa said: lol Nje femer Click to expand... po cke ti qe i jep femra atij,ai eshte aq i zoti sa t i gjeje vete.apo ke ndermend t i ofrosh na nje qe e njeh vete?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 4 Nov 2015 #579 h3o said: Nje kakao te nxeht sa ti digjet gjuha. Click to expand... Sme digjet gjuha lehte joo Nje cola
h3o said: Nje kakao te nxeht sa ti digjet gjuha. Click to expand... Sme digjet gjuha lehte joo Nje cola
h3o Papirus rex 4 Nov 2015 #580 He se sbej naze une. Thjeshte n+1eshte me mire se n. Po beja pazar me te.